Thermo bakancsot és thermo kabátot fel és máris indulhat a kirándulás!

Vissza a Bloghoz

Thermo bakancsot és thermo kabátot fel és máris indulhat a kirándulás!

Az ősz előrehaladtával egyre jobban csökken a hőmérséklet és elkezdenek hullani a falevelek is. Ilyenkor csodás színkavalkádba öltözik a természet és jó érzés kinn a szabadban lenni a családdal. A lehulló színes falaveleket, terméseket  szívesen szedik össze a lurkók. Ha van időtök akkor menjetek el egy nagyobb kirándulásra, számos csodás hely van Magyarországon, ahová érdemes elmenni.

A kirándulás egyik fontos ruhadarabja a megfelelően szigetelő kabát és thermo nadrág. Milyen legyen egy őszi és téli gyerekruha szett? Amellett, hogy ezek a ruhadarabok hőtartóak, fontos hogy esőállóak is legyenek. Ha még elegánsak is akkor sokkal szívesebben viselik a gyerekek. 

A dán Konges Slojd thermo esőálló kabát és nadrág szettjei ezeket mind tudják. Már megszokhattuk, hogy mindig a tökéletes minőséget, egyedi designt és funkcionalitást képviselik a termékei. A 100%-ban újrahasznosított OEKO-Tex poliészterből készült esőruha és kantáros nadrág megvédi a kicsiket a rossz időben is, akár esik az eső vagy a hó, akár fúj a szél. A nadrág rész állítható háttámlával és pamut béléssel, valamint derékban rögzíthető gombokkal biztosítja az ideális illeszkedést. A dzseki pedig szélálló, lélegző, könnyű anyag, ragasztott varratokkal készült. Kapucnija levehető, elöl két zsebbel.

Színek és mintákban amikben kapható:  milk tank, khaki dino mintával, krémfehér virágcsokor mintával. 

Méretek: 9 hó, 18 hó, 3 év, 4 év

Ezek a menő őszi gyerekruhák már elérhetőek a ministudio webshopjában. 

Bélelt thermo bakancs a picik lábára is

Ha már kirándulás akkor fontos, hogy a totyogó, járó kicsiknek a lába is meleg legyen. Egy tökéletes thermo bakancs jól kihasználható a hidegebb latyakos időben. A magas színvonalú dán márka Konges Slojd legújabb 100%-ban természetes kaucsukból készült bélelt bakancsai tökéletesek viseletek a kicsiknek. Annyira szépek a minták és színek, hogy az anyukák kedvencei lesznek és jól mutatnak a lábacskákon. 

thermo bakancs

A bakancshoz színben és mintában illő thermo nadrágokból és cipzáros kabátokból is tudsz választani a webshopban! 

Válaszd a színben és stílusban leginkább neked tetszőt milk tank, cherry blush, lemon french, lemon brown. A cipő orra extrán megerősített ezáltal nagyobb védelmet nyújt. 

Elérhető méretek: 21-28 méretig. 

Thermo kabát és pulóver

Merinoi gyapjúból készült tréning szettekben a gyerekek örömmel mennek kirándulni. Az unisex nyuszi mintás gyerek pulcsi és nadrág limitált darabszámban érhető el a dán Konges Slojd márkától a webshopban. 

Anyaga nagyon finom, meleg, puha, kellemes tapintású, 50% merinó gyapjúból és 50% organikus pamutból készült. Tudtad, hogy a merinói gyapjú sok más textíliával ellentétben nedves állapotban is melegen tart, ez pedig nagyon fontos lehet egy-egy kirándulás alkalmával. A merinó gyapjú optimálisan szabályozza a hőmérsékletet a hideg szigetelésével, és a meleg időben hűtő hatású, mivel túlmelegedéskor elvezeti a felesleges hőt.

merinoi gyapjú tréning

Akkor kirándulásra fel a szép őszi időben és válassz kedvedre a ministudio kedvencei közül! 

Share this post

Vissza a Bloghoz