Indiánsátor, játszósátor – egy igazi gyerekkuckó

Vissza a Bloghoz

Indiánsátor, játszósátor – egy igazi gyerekkuckó

Minden  kisgyermek szeret bújócskázni, saját kis kuckót kialakítani magának, ahová bármikor el tud vonulni. Az indiánsátor vagy játszósátor egy igazán izgalmas felfedezésre váró hely, ahol a kisgyermek saját birodalmat építhet, beviheti kedvenc játékait és könyveit, szundizhat és kedvére játszhat barátaival. A játszósátorba a felnőttek is csak vendégként vagy mesét olvasni léphetnek be! Ha meghívást kaptál akkor bolondozzatok együtt és éljétek meg együtt a játék örömét. A játszósátor belsejét kuckóssabbá  és kényelmesebbé teheted néhány párnával. Meglátod nagyon szeretni fogják a gyerekek, emellett pedig a gyerekszoba hangulatos éke is lesz. 

nevada teepee riviera blue nobodinoz mood 1 2000000086859

A sátrat a nyári melegben a szabadban is felállíthatod, vagy elvihetitek a hétvégére a nagyihoz, hogy a kertben sátrazzanak a gyerekek. Anyaga amellett, hogy jól szellőzik és tartós, 100%-os organikus pamutból készült, ami véd a napsütés ellen és amivel a bolygót is véded! A játszósátor aljába befér egy puha matrac, ami megakadályozza, hogy hűvösebb időben ne fázzanak fel a lurkók.  

Az indián sátor könnyen összeszerelhető, a 4 fapálcát kell a szövetbe behúzni, és a tetején zsinórral megerősíteni. 

Mérete nyitottan: 149 x 100 cm,  zártan 170 cm. A sátor alapja:  100×100 cm.

nevada teepee eden green nobodinoz 4 8435574918024

A Főnix indián sátor igazi álomajándék lehet a gyermek számára. Szülinapi kerti partyra egy égősorral és színes textilekkel hangulatossá teheted.

Ha kedvet kaptál a vásárlásra, akkor a webshopunkban két színben találod meg a terméket, egy csajos Dream Pink rózsaszín játszósátor lányoknak és Night Blue kék színben mely játszósátor fiúknak lehet a kedvence. 

phoenix teepee gold bubble night blue nobodinoz 2 2000000104164

Share this post

Vissza a Bloghoz