Karácsonyi ajándék ötletek!

Vissza a Bloghoz

Karácsonyi ajándék ötletek!

Ti is várjátok már a meghitt Karácsony estét? Mi már nagyon izgatottak vagyunk! 

Advent utolsó hétvégéire rengeteg feladatunk van, amit egyáltalán nem bánunk. Ilyenkor mindenki azon töri a fejét, hogy milyen ajándékkal kedveskedjen szeretteinek. Picik és nagyok mindig örülnek valami egyedi és különleges meglepetésnek. 

Szeretnénk mi is kedveskedni nektek és segíteni az ajándék választásban. 

Készüljünk együtt! 

Plüss játékok piciknek

A pici babák imádják a minél puhább és kellemesebb tapintású plüssöket és textilből készült készségfejlesztő játékokat. A Little Dutch márka holland testvérpárosa mindig csodás játékokat tervez a legkisebbek számára. Nálunk is megtaláljátok ezeket a gyönyörűen kidolgozott fantáziadús termékeket. Néhány kedvencünk textil babakönyv, plüss kocka, sípoló, csörgő vagy rezgős plüss sirály. Nagy biztonsággal játszhat vele a pici, nem kell aggódnod ha rákerül egy kis szaloncukor, mert 30 fokon mosógépben is mosható. 

Néhány játék ötlet fiúknak

A karácsony esti meghitt hangulat része a háttérben szóló karácsonyi ének. Ilyenkor a gyerekek is szívesen készülnek kis énekkel, dallal amit előadnak a családnak. Lehet tavaly egy játék gitárt kaptak, amin egy-két akkordot már elő is tudnak csalogatni. Idén kiváló ötlet lehet egy komplett zenei szett a Konges Slojd-tól, hogy tovább fejlesszék zenei készségüket. A szett egy gyönyörű kis bőröndbe van csomagolva. Tartalmaz: 1 xilofont pálcákkal, 1 rumbatököt, 1 csörgődobot, és 1 kasztanyettát – segít a gyerekeknek a tempó és a ritmus megismerésében. 

Közös zenélés után jöhet a közös játék.

Szuper ajándék ötlet a kirakós és mini puzzle

Tender Leaf Toys fa puzzle készletével a gyerekek megismerhetik az emberi test részeit, minden egyes kiegészítőnek megvan a saját helye, így a formák és színek rendezésével fejlődik a finommotoros képesség. 

A kisfiúk szeretnek barkácsolni, szerelni. Ehhez tökéletes választás a kreatív szerelőműhely, számos kiegészítő kellékkel. Annyira élethű a barkácsasztal, hogy olyan mintha egy igazi szerelőműhelyben lennénk. A szett tartalmaz 18 darab fa szerszámot és egyéb kiegészítőket: fűrész, kalapács, csavarhúzó, csavarok, szögek, vonalzó, csavarkulcs, satu, gérvágó fűrész, hordozható szerszámosláda és fúrógép. 

Játékötletek lányoknak

Karácsonykor nagy a sürgés-forgás a konyhában, készülnek a finom ételek és még finomabb sütemények. Szívesen segítenek a kis kukták lisztet szitálni, vagy sütemény tésztát keverni. De ha még kisebbek és nem érik fel a konyhapultot, akkor a fa játék konyhában kedvükre gyakorolhatnak.  Készíthetnek sütit és kávét neked a jól megérdemelt munka után. Igazán szép meglepetés a fa alá ez a természetes anyagból készült, egyedi festésű minikonyha a Tender Leaf Toys tervezőitől. 

Bábszínház és piactér bábokkal és táskával

A régi karácsony esték hangulatát idézheted fel ezzel a csodás fából készült bábszínházzal. Függöny és kesztyűs bábok is tartoznak hozzá, a másik oldalon pedig  egy pici  piactér vár.  Akár közös ajándék is lehet a gyerekeknek, mivel többen is tudnak vele játszani egyszerre. Előadhatják kedvenc meséjüket vagy kitalálhatnak új történeteket a Woodland Theatre-ben.  A cuki kis piactéren kipróbálhatják milyen a boltos játék. Tényleg nagyszerű élmény aminek mindenki örülni fog.  

Minden kislány álma egy csodaszép játékbaba, amit öltöztetni, fésülgetni lehet. Carla baba hullámos göndör hajával és vanília illatával kedvenc játszótársa lehet minden kislánynak. Carla barátnői Kriszta, Liu és Emily így lesz teljes a csapat. 

Legyen csodás az ünnepvárás! 

MiniStudio.hu  csapata 

Share this post

Vissza a Bloghoz