Milyen bibs cumit válasszunk a babának?

Vissza a Bloghoz

Milyen bibs cumit válasszunk a babának?

Minden baba már pici korban egy önálló egyéniséggel rendelkezik, ezért bárhogyan is vélekedünk szülőként a cumiról, a gyermek dönti el, hogy cumizik-e, és ha igen, milyen formája legyen a számára ideális cuminak. Ha válogatós a csöppség, akkor érdemes több formát is kipróbálni. 

A dán Bibs márka stílusos és letisztult formavilága biztos elnyeri minden baba tetszését. 

Kínálatában megtalálható cseresznyés Bibs Color cumi, a pillangós Bibs Supreme cumi és Bibs De Lux antiallergén elnevezésű cumik legfontosabb tulajdonsága, hogy a cumik anyaga, BPA-, PVC- és ftalátmentes, emellett natúrkaucsuk cumifejjel rendelkeznek. Ezek a baba számára számos színben és életkornak megfelelő méretben kaphatóak a ministudio.hu webáruházban. 

Kialakításuk biztonságos és praktikus, így világszerte kórházak és védőnők ajánlják. A cumifej nagyon hasonlít az édesanya mellére, így segíti a természetes szopizási reflexet.

A ministudio.hu oldalán megtalálható dán BIBS cumiknál fontos kiemelni, hogy a lyukacsos pillangó formájú kialakításnak köszönhetően a levegő szabadon áramlik, és a pici bőre könnyebben szellőzik. Ennek a speciális cumi formának előnye még, hogy nagy mértékben támogatja a baba egészséges fog és állkapocs fejlődését.

Érdemes odafigyelni, a cumik cseréjére is, mivel. a natúrkaucsuk cumifej a használat során megdagadhat és megnyúlhat. Ezért tapasztalatok alapján 4-6 hetente ajánljuk cserélni a Bibs cumikat.

Nevtelen terv 17

Share this post

Vissza a Bloghoz