TornaDora cipő- Minden gyermek viselhessen szép, de egészséges lábbelit!

Vissza a Bloghoz

TornaDora cipő- Minden gyermek viselhessen szép, de egészséges lábbelit!

Hogyan válasszunk megfelelő lábbelit a kicsinek?

Szülőként a mi felelősségünk, hogy a gyermek olyan lábbelit viseljen ami nem kényelmetlen, jól szellőzik és tartja a lábat. Nem könnyű feladat, hogy milyen a tökéletes cipő számára.

Ebben a blogbejegyzésben hoztunk egy szuper ötletet, amellyel könnyebb lesz a választás.

TornaDora cipő

A gyerekcipő vásárlásakor fontos észben tartani, hogy a kényelem mellett a talpak rugalmassága is megfelelő legyen. A Molnár Dóra(TornaDora) által fejlesztett szupinált szandálok egyszerre biztosítanak kényelmet és tartást a lábaknak. A szandálokat könnyű súlyúra tervezték és a segítségével a lépésmagasság nem fog csökkeni gördülékeny, szép járást láthatunk. A talpak rugalmas anyagból készültek és a tartóssága is hosszútávú védelmet nyújt a kicsiknek.

Fontos, hogy már gyermekkorban odafigyeljünk a fejlődésben lévő izomzatra és ezért is fontos, a mihamarabbi megfelelő konstrukcióval ellátott szupinált cipő viselete.

Mi az a szupinált cipő?- merülhet fel a kérdés. Amikor a kisgyermek járni kezd megfigyelhető, hogy a bokája befelé dől és a megfelelő lábbeli viseletével ez helyreáll és vissza billenti a bokát. A szupinált cipők talpa úgy van kialakítva, hogy azok kifelé döntik a bokát ezért is fontos, hogy ezt a problémát már időben orvosoljuk.

A MiniStudio webshopjában már kapható a Molnár Dóra által megálmodott TornaDora cipő amellyel biztosan te is meg leszel elégedve.

“Fogadjátok szeretettel a TD Shoes első, szupinált kollekcióját!” – Molnár Dóra

A több színben kapható szandál továbbá nubuk bőrből készült és a kiváló anyaguk miatt ellenállnak a mindennapos terhelésnek.

Nézzük, a cipőket!

*A szupinált cipőt csak orvosi javaslatra adjunk a gyerekre, indokolatlan viselete okozhat gondokat mintha szükség esetén elhanyagoljuk a használatát!

Share this post

Vissza a Bloghoz