Bibs cumik és amit tudni kell róluk

Vissza a Bloghoz

Bibs cumik és amit tudni kell róluk

Hogyan kell tisztítani és milyen időközönként a Bibs cumikat?

Fontos kérdés,hogy  amikor megvesszük az első cumit, hogyan kell fertőtleníteni és milyen időközönként érdemes cserélni? Ebben a blogbejegyzésben választ találtok ezekre a kérdésekre.

A cumi első használata előtt…

Az első használat előtt a legfontosabb a cumi fertőtlenítése.

Az első lépés, hogy helyezzük a cumit egy kisebb edénybe. Forraljunk fel annyi vizet hogy a cumik fejét ellepje majd öntsük le vele. Hagyjuk min. 5 percig állni a forró vízben majd vegyük ki a vízből és hagyja kihűlni. A maradék vizet pedig finoman nyomja ki a cumiból. 

Ezt a folyamatot mindennap meg kell ismételni a cumik használata előtt. Ne rakjuk be mikróba sterilizálóban vagy ne tisztítsuk tisztítószerrel és ne tegye be a mosogatógépbe se mert károsodhat!

Mindig tiszta, hűvös és száraz helyen tárolja, hogy a cumifej ne károsodjon!

Mikor kell cserélni a cumit?

A Bibs cumifej természetes natúr kaucsukból készült  ami egy idő után és folytonos használata miatt megnyúlik és megdagad ami sajnos már így nem a célnak megfelelő. A közvetlen, erős napfény a magas hőhatás és a nedvesség hatására a cumifej megdagad és elszíneződhet. Az anyag merevvé és ragadóssá válik a túlzott használat miatt.  Amikor ezeket a változásokat érzkeli akkor már itt az ideje a cserének.

Érdemes a Bibs Magyarország szerint, hogy higiéniai és biztonsági okokból 4-6 hetente cseréljük a cumit. Mindig fertőtlenítés után ellenőrizzük, hogy a cumi ép állapotban van. Húzogassuk mindkét irányba a cumifejet így meg tudjuk vizsgálni.

Szerencsére a Ministudio webshopjában ez állandó termékünk ezért ha úgy érzed, hogy  a cumi megérett a cserére rendeld meg kényelmesen otthonról.

Milyen Bibs cumikat találsz a webshopon?

Bibs Colour

A Bibs Colour cumi az anyukák kedvence is.Cseresznye formája és puhasága az édesanya mellét idézi, így támogatja a picik természetes szopizási reflexét. Kiváló minőségű, 100%-ban természetes natúr kaucsukból készül.Kialakításának köszönhetően a kifelé ívelő cumipajzs nem nyomja meg a baba száját vagy állát. Szellőzőlyukak biztosítják, hogy a baba bőre megfelelően lélegezzen.100% BPA-, PVC- és ftalát mentes.Két méretben elérhető. 0-6 hónapos korig és 6-18 hónapos korig.

Bibs Supreme

A szimmetrikus, pillangóhoz hasonló cumipajzs nagyon könnyű és rendkívüli strapabírással rendelkezik. Lyukacsos kialakítása segíti a levegő szabad áramlását. Formája támogatja az egészséges fogak és állkapocs fejlődését.100% BPA-, PVC- és ftalát mentes.Két méretben elérhető. 0-6 hónapos korig és 6 hónapos kortól ajánlott.

Bibs De Lux

Az antiallergén szilikonból készült cumifej formája imitálja az édesanya mellét és támogatja a picik természetes szopizási reflexét.

Bibs Couture

A BIBS Couture cumi a BIBS cumicsalád legfiatalabb tagja egyedi, anatómiai formájával.

Az anatómiai, fogszabályzós forma teteje kerek – alkalmazkodik a baba szájpadlásához –,míg a cumifej alsó része lapított, ami támogatja a nyelv kényelmes elhelyezkedését.Natúrkaucsuk cumifejjel, két méretben elérhető.

BIBS COUTURE 2048x1365 1

Bibs Boheme

A Boheme cumi a kicsik igazi ékszere! Mintázata különleges, szinte művészi, a cumifej pedig a megszokott, kiváló minőségű natúr kaucsuk. A Bibs cumijai igazán divatosak szinte öltöztetik a kicsiket. A Bibs Boheme cumikat gyönyörű színekben vásárolhatjátok meg a Ministudio webshopban. Különleges mintázatuk művészi és kiváló minőségű natúr kaucsuk fejük egyedülálló. Stílusjegyeik könnyeden vagány és vidám de mégis elegáns viseletet ad a babának.

Keresd a Bibs cumikat a webshopon!

Share this post

Vissza a Bloghoz