Little Dutch minőségi játékok

A Little Dutch termékei varázslatosak és rendkívül magas minőségűek. A visszafogott holland designnal készülő játékok és baba felszerelések megmozgatják a gyerekek fantáziáját és gondtalan játékot biztosítanak.

A Little Dutch márka teljes választéka megtalálható a MiniStudio Budapest 3. kerületi játékboltjában, üzletében.

Válogass a Little Dutch játékai közül webshopunkban:

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A Little Dutch márka története

Honnan indult a Little Dutch sikersztorija?

Bármilyen meglepő, de egy aprócska tetőtérből. Ott született meg az az álom, ami mára több tucat embert foglalkoztató valóssággá nőtte ki magát. Rinke van der Helm alapító kezdetben a maga, illetve családja örömére fogott bele a csodaszép kiegészítők remekelésébe, ám a környezete hamar felfigyelt rá, arra a szépségre, amit képviselt. Gyakorlatilag reklámra sem volt szükség ahhoz, hogy egyre több szülőhöz jusson el a jó hír: az egyediség, különlegesség kézbe fogható.

Az ars poetica egyetlen mondattal leírható: a cél a szeretet közvetítése szép, egyúttal hasznos módon. Ez az a hitvallás, ami minden Little Dutch termékben megnyilvánul azóta is.

Egyetlen lámpából nemzetközi márka?

Így igaz! A legelső termék egyetlen, ám annál szebb lámpa volt, ami aztán elindította a márkát előbb a megszületés, majd a világhírnév útján. Mára a kínálatban minden megtalálható, ami csak fontos a csecsemők, kisgyermekek, illetve az ovis korosztály tagjai számára.

A holland dizájn valóban különleges, elüt mindentől, ami szokványos, sablonos, ami tömegcikk. A brand egyértelműen azt üzeni a vásárlóinak, hogy ez az egyediség mindenkinek kijár! Akárcsak a minőség, amiben szintén nem ismer tréfát.

A Little Dutch elkötelezett a szülők támogatásában, annak az útnak a kikövezésében, amit végigjárva a kezdeti bizonytalan léptek magabiztossá válnak, akárcsak a szülői identitás. Illetve ugyanennyire hangsúlyos a gyermekek fejlődésének segítése időtálló, biztonságos, megbízható kiegészítők, játékok, dekorációk közbenjárásával.

Mitől olyan különleges a márka?

Attól, hogy a termékeiben épp úgy főszerepet kap a funkcionalitás, mint a magával ragadó dizájn. A magas minőség pontosan ugyanannyira nem kérdéses, mint a biztonságos kialakítás. Vagyis a hasznosság, hatékonyság és a szépség együttes erővel varázsolják ellenállhatatlanná a paletta tagjait.

A gyártás több ponton ellenőrzött. A tesztelés az előállítás részét képezi. A termékek megformálására részletgazdagság, élethű, aprólékos kivitel jellemző. Minden évben új tematikával rukkol elő a cég, amihez természetesen egyedi mintázatok, dizájn tartozik. A termékek kivétel nélkül kényelmes használatot biztosítanak, miközben gyönyörűek, beleilleszkednek a környezetükbe, valamint könnyebbé varázsolják a napi rutint.

Milyen babajátékokat gyárt a Little Dutch?

Mágneses horgászjáték, abacus, zenélő körforgó, csörgő, babakocsi, komplett babás szettek, építőkockák, fűzhető kártyák, fürdőjátékok, játék babaágy…. És a felsorolásnak itt még nincs vége. A márka háza táján a legapróbbak épp úgy megtalálhatják álmaik játékait, mint a nagyobbak. Miközben az esztétikus kivitel gondoskodik a szemeket gyönyörködtető látványról, ami mindennek tetejében még a képzeletvilág fejlődését is serkenti. Ez pedig az agy különböző területeinek aktivizálódását eredményezi, támogatva a készségek, képességek változását, alakulását, finomodását.

Melyek a MiniStudio legkedveltebb termékei?

Megpróbálkozunk a lehetetlennel, és öt játékot kiemelünk a döbbenetesen sokszínű választékból, amik a mi kedvenceink. Rosa, Anna, Jake, Sam, esetleg Ava baba? Mindegy melyik babáról beszélünk a Little Dutch értelmezésében ezek a gyönyörű játékok csak kalandozásra, ölelgetésre, és véget nem érő mókázásra várnak.

A készletek is rengeteg örömöt tartogathatnak. Például az orvosos szett végre teljesen új kontextusba helyezheti mindazt, ami a doktorokkal kapcsolatban él a gyerkőcökben. De a szép álmokat ígérő és hozó babaszett is roppantul népszerű.

A vintage stílusú fa szivárvány építő segítségével komplett világok születhetnek meg pár könnyed mozdulattal. Végül az ötödik befutó a zenélő körforgó, ami nemcsak csodaszép, hanem a füleket is kényezteti.