Djeco matrica

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A matricagyűjtés és ragasztgatás évtizedek óta hatalmas divat. A mai lurkók nagyszülei is előszeretettel keresték azokat a különleges motívumokat, vagy speciális anyagú variációkat, amik ékekként trónolhattak a személyes gyűjteményeikben. A matricázás ráadásul nemcsak papírra jó, sőt igazság szerint a gyerekek úgy vélik, hogy a legjobb felület a tükör, az ajtó, a hűtő, vagy éppen a padló.

A Djeco matricák legfontosabb előnyei

A gyártó eleve híres arról, hogy kizárólag magas minőségű termékekkel rukkol elő. Ez ebben az esetben is igaz. A paletta határozottan sokszínű. Témakörök, színpompás minták, alakzatok, formák várják a matricázásra vágyó lurkókat. A matricák nem szakadnak, könnyű felszedni őket, nem sérülékenyek, azaz nem kell rájuk hímes tojásként vigyázni, ugyanakkor a kialakításuk szemeket gyönyörködtető. Olyannyira, hogy ez a szépség akár már művészinek is tekinthető!

Mekkora gyerekeknek ajánljuk a Djeco matricákat?

Nagyjából négy éves kortól ajánlhatóak a kreatív csomagok, de az életkori sajátosságokat minden esetben célravezető figyelembe venni. Különösen manapság figyelhető meg az a tendencia, hogy a gyermekek előbb elérnek egy adott stációhoz a fejlődésükben, mint mondjuk korábban. Ugyanakkor előfordulhat, hogy egyes gyerkőcök nem ezen a területen jeleskednek. Sürgetni semmiképpen sem érdemes a dolgot. Jó ötlet kicsit megmutatni a matricákat, a közös játék eleve csodákra képes, hátha ilyen módon felébreszthető a gyermekek kíváncsisága. Amennyiben nem, akkor elképzelhető, hogy még egy kicsit várni kell, de az sem lehetetlen, hogy nem pont a matricázás lesz a nagy befutó a játékok között. Ez is teljesen rendben van.

Ami nagyon érdekes, hogy felső korhatár tulajdonképpen nincsen, mert ha valaki egyszer igazán elmerült a matricák világában, akkor nem elképzelhetetlen, hogy felnőttként is rajong ezekért a csillámló, élethű, dekoratív, kreatív termékekért. S ezzel sincsen baj! Maximum arra azért érdemes odafigyelni, hogy otthon elsősorban a gyerkőc juthasson szóhoz, meg persze matricához!

Négy termék, amit ajánlunk a Djeco matricák mellé

Ha már a kreativitásé, az alkotásé, és persze a szépségé a főszerep, akkor íme, még néhány olyan termékötlet, amik garantáltan nem okoznak csalódást a mindennapokban. A tolltartó jó, ha folyton kéznél van, főleg ha rajzsablon is akad a közelben, ekkor ugyanis kezdődhet a játék, meg az alkotás.

A mini olló kifejezetten kisgyermekek számára készült, biztonságosan alkalmazható, ugyanakkor általa nem mindennapi formák vághatóak ki, miközben a kezek fejlődése is jelentős. A finommotorikus mozgások egyébként mindegyik esetben fejlődnek, tehát ezen agyi terület erősítése borítékolható. S ez nem tehetség kérdése, ugyanis az alkotás öröme mindenkinek kijár.

Végül az ujjfesték is felteheti, vagy inkább felfestheti az i-re a pontot. A segítségével a tapintás örömén keresztül tapasztalható meg az igazi kézműves remekelés, ami páratlan élmény, meg persze felejthetetlen móka, főleg ha a festékből nemcsak a papírlapokra kerül, ami, nem nehéz belátni, megeshet.

MiniStudio, az igényes és praktikus gyerekjátékok boltja

A funkcionalitás, a praktikum a játékszerek világában komoly jelentőséggel bír, de mit sem ér ez a fajta hasznosság, hatékonyság, ha egyszer a minőség nincs a helyén. A kínálatunk tagjai kivétel nélkül prémium kategóriásak, ami azt jelenti, hogy mind az alapanyagaik milyensége, mind a kivitelezésük, mind a szépségük, ezzel együtt a helytállóságuk kimagasló. Ezek azok a játékok, amik akár több generációt is végigkísérhetnek az útjukon, mert nemcsak a jelennek, hanem a jövőnek is szólnak, mivel értékeik múlhatatlanok.