Little Dutch Szivárvány

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A Little Dutch szivárvány játékok előnyei

A szivárvány olyan jelkép, ami álmokat, vágyakat, ígéreteket, csodákat rejt, színeket ölel magához. Különleges épp annyira, amennyire a Little Dutch márka. Még jó, hogy a párosítás több mint nyerő!

Milyen készségeket fejlesztenek?

Ezek azok a játékok, amik gyakorlatilag az agy egészét munkára fogják, lévén a különböző agyterületeket kitűnően aktivizálják, serkentik. De mindez semmi! A fantázia megdolgoztatása is kulcsfontosságú, ugyanis az már tudható, hogy a későbbiekben a tervek megvalósításához elengedhetetlen a megfelelő képzelőerő, aminek a fejlesztésére a gyermekkor a legalkalmasabb, de úgy is fogalmazhatunk, hogy ebben az időszakban rakhatóak le a nagybetűs élethez nélkülözhetetlen alapkövek. Aztán a finommotorikus, szenzoros készségek fejlődése is említésre méltó, ahogy a különböző képességek finomodása, alakulása sem szőnyeg alá söpörhető tény. Mindennek tetejében arról még nem is beszéltünk, hogy a fenti előnyök úgy „zsebelhetőek” be, hogy a gyermek egyetlen dolgot tapasztal csupán: azt, hogy jól érzi magát, minden más ráadás!

Milyen anyagból készülnek a Little Dutch szivárvány játékok?

A márka háza táján az egyediség épp annyira alapvető, mint a minőség. E kettő a brand hitvallása szerint nincs egymás nélkül. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alapanyagok milyensége, amik kivétel nélkül természetesek, pontosan ezért száz százalékosan biztonságosak, strammak, időtállóak. A Little Dutch szivárvány olykor nemcsak a mindennapokat íveli át a maga színpompás szépségével, hanem generációkat is áthidalhat köszönhetően annak, hogy a tartóssága épp úgy kimagasló, mint a helytállósága.

Milyen típusú szivárvány játékok kaphatóak a Little Dutch márka kínálatában?

Rágóka, abacus, építő, teáskészlet bőröndben – mindezt a Little Dutch szivárvány palettájában, színpompás színekben, a brandtől megszokott egyediségben. Az építő jócskán igénybe veszi a gyermekek fantáziáját, hiszen a félkörív formákból születhet vasúti alagút, babaház, garázs, vagy mondjuk napocska. Minden azon múlik, hogy a gyerkőc mire vágyik. A szivárványformába rejtett játékszer színei varázslatosak, hát ha még a sokszínűséget is hozzáadjuk, már ami a megépítési variációkat illeti. A jó öreg abacus vélhetően senkinek sem ismeretlen, ám új köntösbe öltöztetve még vonzóbb, mint valaha. Így a számolás megtanulása, illetve a gyakorlás ténylegesen gyerekjáték! A rágóka fogzás idején jóformán elengedhetetlen. A kedves, színekben pompázó játék nemcsak figyelem elterelésben zseniális, hanem fájdalomcsillapításban is. A teáskészlet pedig a piknikezések alapvető kelléke! Nem érdemes otthon hagyni! Ha pedig a gyerekszoba szolgál terepként a teázáshoz, akkor a szivárványos bőröndöt még cipelni sem kell: következhet a tálalás, és persze a mindennek az alapját adó vidámság.

Hány éves kortól ajánljuk a Little Dutch szivárvány játékokat?

Természetesen ez sokfüggvényes kérdés, hiszen nem mindegy, hogy melyik típusról beszélünk. Ezen kívül arról sem célszerű megfeledkezni, hogy a gyermekek nagyon más ütemben fejlődnek. Akadnak lurkók, akik egy évesen már olyan játékokkal múlatják az idejüket, mint mások fél évvel később, vagy fordítva. Tehát mindenkor az a mérvadó, hogy a gyerkőc hol tart a személyes életútján, és annak megfelelően ildomos játékot választani, így elkerülhetőek a csalódások.

Visszatérve a játékok fajtáira. A rágóka a fogzás periódusában tehet jó szolgálatot. Az abacus oviba, iskolába járó gyerkőcöknek tökéletes választás. Míg az építő már egészen kis kortól élvezhető, akárcsak a teáskészlet.

Miért érdemes a MiniStudio-tól vásárolni?

Több okból is. Egyrészt azért, mert a Little Dutch szivárvány paletta színpompás tagjai egyformán rendelkezésre állnak. Másrészt az értékes játékokhoz pénztárcabarát árak társulnak a kicsik és nagyok legnagyobb örömére.