Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Mommy Bag táska kollekció – Az anyukák kedvenc táskája

Az exkluzív megjelenésű táska nemcsak praktikus és tágas, hanem a csinos belga dizájnnak köszönhetően divatos is. Soha többé nem akarsz majd a Mommy Bag nélkül útnak indulni.

Az ikonikus Mommy Bag táskánk az új és várandós anyukák elengedhetetlen kelléke lett a világ minden táján. A Mommy Bag tágas méreteinek (55x30x40cm) köszönhetően az anyuka és a gyermek(ek) minden holmija könnyen tárolható és szállítható. A táska nemcsak praktikus és tágas, hanem a csinos belga dizájnnak köszönhetően divatos is. Soha többé nem akarsz majd a Mommy Bag nélkül útnak indulni. A több rekesz és a belső oldalon található rugalmas pántok is szuper praktikusak a könnyű be- és kirakodáshoz. Tipp: ne helyezd a táskát durva felületre és az éles tárgyakkal is légy óvatos. Az egyetlen eredeti Mommy Bag belga dizájnnal 2016 óta! “A divat szenvedély, a babák számára is” – Nathalie Aerts, a Mommy Bag tervezője.

Miért van szükség minden anyukának Mommy Bag táskára és mit kell bele csomagolni?

Anyának lenni egy csodálatos utazás, tele izgalommal, nevetéssel és szeretettel. Ugyanakkor megterhelő is lehet, különösen a szülést megelőző napokban. Az egyik alapvető dolog, amit minden várandós anyukának meg kell szereznie, az a kismama táska. Nemcsak arról van szó, hogy a kórházi tartózkodáshoz szükséges dolgokat kell becsomagolni, hanem arról is, hogy felkészüljünk minden váratlan helyzetre. Minden kismamának szüksége van egy kismama táskára, amely minden lényeges dolgot tartalmaz, hogy a kórházi tartózkodás kényelmes és stresszmentes legyen. A piperecikkektől a kényelmes ruhákig, a rágcsálnivalóktól a baba számára nélkülözhetetlen dolgokig sok mindent figyelembe kell venni a kismama táska csomagolásakor. Ebben a rövid összefoglalóban arról lesz szó, hogy miért van szüksége minden kismamának kismama táskára, mit kell becsomagolnia, hogy felkészülten várhassa a nagy napot. Tehát, akár először vagy anyuka, akár már túl vagy a szülésen, olvass tovább, hogy többet tudj meg erről a várandós anyák számára nélkülözhetetlen tárgyról.

A kismama táska fontossága

Az anyaság egyik legmeghatározóbb időszaka a kórházi tartózkodás. Itt találkozunk először újszülött kisbabánkkal, és itt kezdődik az új életünk. Ez a helyzet azonban stresszes is lehet, különösen, ha nincs nálunk minden kellék, amire szükségünk van. A kórházak nem feltétlenül biztosítják az összes alapvető higiéniás terméket, és nem mindig rendelkeznek kényelmes ruhákkal sem. Ezen kívül előfordulhatnak előre nem látható helyzetek, mint például a kórházban töltött idő hosszabbítása, vagy az, hogy a baba korábban érkezik, mint tervezett. Ezért fontos, hogy mindig legyen nálunk egy kismama táska, amelyben minden szükséges dolgot megtalálunk a kórházi tartózkodásunkra.

A kismama táska nem csak a kórházi tartózkodásra fontos, hanem az anyaság után is szükségünk lesz rá. A kismama táska segítségével könnyebb lesz a babával való utazás, és mindig nálunk lesz minden, amire a babának szüksége van. Tehát, ha még nem gondoltál rá, érdemes lesz beszerezni egy kismama táskát, még mielőtt útnak indultok a kórházba.