Strandsátor gyerekeknek és babáknak

A strandolás minden nyáron egy várva várt program a gyerekek körében, hiszen csupa izgalmas dolog történik velük egy ilyen napon: rengeteg fürdés, finom falatok, fagyi, homokozás, jobbnál jobb játszóterek és persze sok más gyerek, akikkel pillanatok alatt össze lehet barátkozni. Nagyon fontos, hogy felkészülten menjünk a víz közelébe és alaposan átgondolt, előre megfontolt lista alapján tegyük össze a táskánkat akár a Balatonra, akár a tengerpartra, akár egy strandra megyünk. Kihagyhatatlan kellék a strandsátor – ez egy olyan dolog, ami nélkül lehet ugyan strandolni, de ha egyszer megtapasztalja valaki, hogy ez mennyire hasznos, akkor egészen biztos, hogy soha többet nem megy nélküle sehová!

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Milyen márkák strandsátrai kaphatóak webáruházunkban?

Ahogy minden egyes terméket, úgy a strandsátrainkat is nagy gondossággal válogattuk össze, figyelve arra, hogy a legjobb minőségű darabok kerüljenek be a választékba.

A három márka, ami képviseli magát nálunk: Konges Slojd, Liewood és Little Dutch. Ezek mind méltán híresek a magas minőségről és arról, hogy babaközpontú szemlélettel alkotnak meg minden egyes terméket. Alapvetően mindegyik egy picit más, nem teljesen egyformák – ez pontosan azért van, hogy minél szélesebb körben ki tudjuk elégíteni az igényeket. Az viszont tökéletesen egyezik bennük, hogy bármelyikre is esik vásárlónk választása, maximálisan elégedett lesz majd vele.

Mit jelent, hogy a gyerek strandsátor önfelállító (pop-up)? Hogyan működik?

Az önfelállító sátrak hatalmas találmányok és nagyban megkönnyítik a vízparti kényelmet. Csak ki kell venni a hordozó táskájából, ledobni a földre, hogy kipattanjon, és bumm! Kész is a varázslat, a sátor saját magát felállítja pár másodpercen belül. Indulhat is a berendezkedés, a kényelmes elhelyezkedés, és még árnyékot sem kellett reggel 8-kor vadásznunk. Arról nem is beszélve, mennyire kellemetlen felverni egy sátrat, majd órák múlva az egészet újrakezdeni, ha már nem komfortos az a hely, amit elsőre választottunk…Az ilyen pop-up sátrak nagyon könnyen mozdíthatók felállított állapotukban is, így, ha új hely után néznénk, akkor gyakorlatilag 15 másodperc alatt összecsukhatjuk, majd újra felállíthatjuk. Mivel szerkezete miatt extra könnyű, a praktikus hordozónak köszönhetően bármikor, bárhová magunkkal vihetjük.

Mekkora UV sugárzástól véd meg a strandsátor?

Egy strandsátor által nyújtott UV-védelem mértéke általában attól függ, hogy milyen anyagból készültek és az milyen sűrűségű. Mindig ellenőrizzük a strandsátor leírását és címkéjét, mert ebből tudunk tájékozódni arról, hogy mekkora az UV-védelem mértéke adott terméknél. Az SPF vagy UPF jelzés fogja megmutatni, hogy mennyire képes az adott anyag megvédeni a bőrt az UV-sugárzástól. Minél magasabbak ezek az értékek, annál jobb védelmet nyújt a sátor. Alapvetően a legtöbb strandsátor minimum SPF 30 értékkel rendelkezik, de néhány kifejezetten erre a célra tervezett sátor SPF 50 is lehet – ilyen például a Konges Slojd strandsátor is. Mivel az UV-sugárzás nagyon káros, fontos, hogy erre nagyon figyeljünk és mindent megtegyünk annak érdekében, hogy gyermekünket ne érhessék a káros sugarak és megfelelő védelemben tudjon részesülni.

Mekkora gyerekeknek ajánljuk a strandsátrakat?

Erre a kérdésre rendkívül egyszerű a válasz: akár már újszülött kortól! A strandsátrak megvédenek, kényelmet és biztonságot nyújtanak és egy intim, privát területet biztosítanak nekünk a vízparton. Megnyugtató a tudat, hogy babánkat itt tudjuk etetni, altatni, pelenkázni és a legkárosabb órákban a nagyobbakat (kb. 12:00-15:00 között) itt tudjuk pihenésre bírni, hogy ne égjenek le a tűző napon. Mivel tágasak, akár egyszerre két gyermek, vagy egy felnőtt és egy gyermek is kényelmesen el tud benne helyezkedni.

Egyszer kell csak kipróbálni és utána egészen biztos, hogy a legalapvetőbb kelléke lesz a listánknak!