Szoptatós párna

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A szoptatós párna a várandóság kezdetétől valódi segítőtárssá válhat

Sokan nem ismerik az előnyeit, sokan legyintenek rá, ám akik megtapasztalták a saját bőrükön, hogy mennyit jelent egy igazi támasz, amire mindig, még a leginkább váll- és hátfájós, derékba nyilallós pillanatokban is lehet számítani, ők tudják: enélkül nem érdemes egy percet sem eltölteni. Mert a kényelem, mint testet kényeztető pozitívum mindig fontos, ám áldott állapotban felértékelődnek a nyugodt momentumok, s később is mindenki érdeke a legnagyobb mértékben megtapasztalható komfort.

Mire jó a szoptatós párna? Hogyan kell használni?

A megnevezés megtévesztő lehet: sokan, akik még nem jártasak a kismamaholmik világában, úgy gondolják, hogy ez az a kiegészítő, aminek a beszerzésével bőven ráérnek akkor, amikor már az újszülött szopni kezd. Viszont valójában ez a párna a terhesség első pillanatától kezdve hűséges társsá válhat. A segítségével a nyugodt, éjszakai alvás és a pihentető napközbeni kikapcsolódás borítékolható. Sok esetben, különösen nagy pocakkal kifejezetten nehéz megtalálni azt az alvási pozíciót, ami kellő kényelmet biztosít. Pedig a jó közérzet, s vele együtt az idegeket nyugtató, sejteket megújító pihenés kulcsfontosságú mind a mama, mind a baba számára. A párna egyfajta kitámasztásként szolgálhat, aminek a közbenjárásával már sokkal könnyebb ráakadni arra a testhelyzetre, ami kellően kényeztető és álomba ringató. Aztán később, amikor a bébi megérkezik, majd elkezdődik a szoptatás időszaka, akkor rengeteget segíthet abban, hogy az etetés ne egy elgémberedést okozó, derékfájdalmat generáló kihívás legyen, hanem egy igazán örömteli, boldog, együtt megélt mementó, ami tovább erősíti az anya-baba, amúgy is elszabhatatlanul szoros kötelékét. A szoptatás közben érzett kényelmetlenségek teljesen normálisak, tehát még jó, hogy az a legideálisabb, ha a párna némi enyhülést hoz magával, hiszen egyébként ez az az élethelyzet, ami talán a legintimebb, ami létezik, aminek a megéléséhez nélkülözhetetlen a simogató komfortérzet. S ez a baba oldaláról is igaz, aki akkor tudja a legügyesebben magához venni az anyatejet, ha érzi, hogy az édesanyjával minden rendben.

Mekkora babánál használható a szoptatós párna?

Ahogy arra fentebb már utaltunk, a párna a terhesség első pillanatától kezdve szorosan megölelhető, és egészen a szoptatási periódus végéig hasznos a jelenléte. Sőt! Sokan még utána sem teszik el, de ez már természetesen egyéni döntés kérdése. Például nagyszerű babafészek alakítható ki belőle, az egész család legnagyobb örömére, és persze a legkisebb jövevény maradéktalan kényelmének érdekében.

Milyen anyagból készülnek a Nobodinoz kismama párnák? Mennyire tartósak?

Nem véletlen, hogy ez a termékcsalád a natural jelzőt is magáénak tudhatja. A 100 százalékban organikus pamutból készülő párna maga a természetesség. A töltete csendes, nem zizeg, nem csap zajt. Minden ízében a nyugalmat támogatja. Ami pedig a természetességét illeti: speciális, prémiumminőségű kialakítása gondoskodik az allergia, vagy irritáció mentes használatot nap, mint nap. Vagyis az alkalmazása nem csupán praktikus, hanem maximálisan biztonságos is egyben, erről GOTS és OEko-Tex1. osztály tanúsítványok is hűen tanúskodnak. Mivel a babák bőre általában szenzitív, ezért mindennek a gyakorlati jelentősége óriási.

Hogyan lehet tisztán tartani a kismama szoptatós párnát?

Előfordulhat, hogy szoptatás közben egy kis tejci rácsöppen a párnára. Semmi gond, hiszen a tisztítása pofonegyszerű. A huzat pillanatok alatt lehúzható, és kimosható. Minőségi anyagának köszönhetően gyorsan megszárad, azaz a párna újra szolgálatba állítható.