A Djeco játékokat egyedi stílusukért, a minőségi alapanyagokért, és az ötletességükért imádják a gyerekek és szülők egyaránt.

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A Djeco márka előnyei

A Djeco hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem is csoda, hiszen e-mögött a francia „játékgyár” mögött neves grafikusok és művészek találhatók, akik mind azon dolgoznak hogy élvezetesebbé, és még fejlesztés-hatékonyabbá tegyék a játékot a gyerekek számára. A márka előnyei közé tartozik a már említett rendkívüli ötletesség, amelynek igen nehéz párjára akadni a játékgyártás szakmáján belül. Kezdve a formadobozos puzzlektől, a gyönyörű szép játék babkocsikig, minden egyes játék úgy van kialakítva, hogy az örömöt és tanulást jelentsen a gyermekek számára, és az alkotók ötletességéről árulkodnak.

Emellett nagy előnye, hogy igen egyedi játékokat gyártanak, amelyekkel nem „futhatsz össze minden sarkon”, illetve széles választékával minden gyermek megtalálhatja a márkán belül szíve kívánságát.

A Djeco-t egy édesanya álmodta meg az 1950-es években. Úttörő munkájával hatalmas sikereket ért el, olyannyira, hogy a fia vezetésével a cég számos díjat nyert a későbbiek során.

A Djeco játékok tökéletes megoldást jelentenek azoknak a szülőknek, akik olyan játékokat keresnek gyermekeiknek, amelyek segítenek a fejlődésben, miközben szórakoznak. A márka játékai széles választékát kínálják, minden korosztály és érdeklődési kör számára megfelelő játékot biztosítanak. A Djeco játékok minőségiek és biztonságosak, valamint fenntartható anyagokból készülnek. A Djeco játékokkal a gyermekek észrevétlenül tanulnak, miközben szórakoznak, és fejlesztik a problémamegoldó készségeket, a kreativitást és a kéz-szem koordinációt. A Djeco játékokkal a gyermekek számára lehetővé válik, hogy felfedezzék a világot és saját kreativitásukat

Milyen termékeket, játékokat találunk a Djeco kínálatában?

A márka kínálatában számos játékot találhatunk, kezdve a játékbabáktól a dinos kártyajátékokig, a baba csörgőkön át, mindenki megtalálhatja az ízlésének és vágyainak megfelelő játszóeszközt. Léteznek játék babágyak, amivel a kicsik belekóstolhatnak egy játék erejéig a szülői lét örömébe; játék babahordozó, amivel akár felkészíthetjük a kistesó érkezésére, hiszen anyával együtt hordozhatja a kisbabáját amikor megszületik a testvére, így érezheti hogy nem jut kevesebb figyelem neki a tesó érkezése után, hanem csak másfajta játékokat játszanak az anyukájával; de van fűzős játék, amivel a gyermek finommotorikus- képessége fejlődhet; különböző kártyajátékok; toronyépítő, mesélő kockák, arcfesték, stb… Ebben az igazán széles kínálatban szinte nincs is olyan amit ne lehetne megtalálni.

Mekkora gyerekeknek érdemes Djeco játékot venni ajándékba?

A Djeco játékok széles kínálatából fakadóan minden korosztály megtalálhatja a neki megfelelő játékot. Az életkori ajánlások játékonként eltérőek, ezért mindig az adott termék ajánlásának megfelelően kell a korhatárt figyelembe venni. Míg az esőhangú bébicsörgőt 12 hónapos kortól, addig a Djeco pitiplui bébicsörgőt 4 hónapos kortól ajánlott megvenni. Ugyanígy nem mindegy, hogy egy 5 éves gyermek számára az ember a csipcsip kártyajátékot választotta ki ajándékba, vagy a nagykutyák kártyajátékot, ami 9-99 éves korig nyújt élvezetet az embernek. Természetesen a gyermek érettségének megfelelően az ajánlásoktól el lehet térni, azonban ezek minden esetben szakemberek által meghatározott határok, amikre azért érdemes figyelni.

A Ministudio.hu 5 kedvenc Djeco játéka

Ez a kis ruhafogas a gyermek babái által viselt ruhák számára készült. Amellett, hogy a ruhák vállfára tétele a finnommotorikus képességeket fejleszti, megtaníthatjuk gyermekünknek hogy hogyan kell gondoskodni saját ruháinak elpakolásáról anékül hogy ő ezt egy nemkívánt feladatként élné meg, hiszen minden jobb ha játékból csináljuk.

Ezen a rajz- és mágnestáblán a gyerekek kirakhatják mágneses fa kirakósukat, vagy élvezhetik az alkotás örömét a különleges letörölhető, négyszínű filctollakkal.

A farm állatokat bemutató nyomdákkal szépeket alkothatnak, és megismerhetik a farmon élő állatokat, és vastag markolatuk miatt a kicsik is könnyen használhatják. A nyomdák mindegyike könnyen kimosható, így a véletlenük keletkező foltok miatt sem kell aggódni.

Ez az ékszerkészítő szett a nagyobb gyerekeknek pompás ajándék lehet bármilyen alkalomra. Nagyon hamar a kislányok kedvencévé válhat, és örömmel készíthetnek karkötőket, és nyakláncokat maguk, vagy a barátaik számára.

Ez a mágneses kirakó segít fejleszteni a gyerekek memóriáját, finommotorikus képességeit, és megismerteti az állatokat, illetve segít a gyermekeknek a képegyeztetés gyakorlásában. A kirakó fejlesztő foglalkozásokon is felhasználható.