Jellycat plüssök

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Jellycat plüssök – amik meghódítják az egész családot

Íme, egy sikersztori, ami szó szerint bejárta a világot, és gyermekek, valamint felnőttek millióit érintette meg. Egy márka, amely nem hagyja hidegen sem a kicsik, sem a nagyok szívét!

Mi a titka a Jellycat plüssöknek?

Vajon mitől válik egyetlen plüssmárka kiemelkedővé? Miért rajonganak érte a világon milliók? Minek köszönhető az a gyakorlat táplálta tapasztalat, hogy még a felnőttek szívét is elcsavarja a látvány?

Elsősorban a maximálisan minőségi, aprólékos kivitel a titok, ami nem is titok. A Jellycat mint gyártó nem rejti véka alá, hogy óriási figyelmet szentel a kialakítás milyenségére, és arra, hogy kizárólag antiallergén anyagokat használjon fel. Utóbbi azt jelenti, hogy a vállalat szárnyai alól kikerülő plüssök nem okozhatnak semmiféle allergiás reakciót vagy irritációt, még az újszülötteknek sem, akiknek köztudottan roppantul szenzitív a bőrük, tehát nagyobb eséllyel reagálnak érzékenyen a külvilágból érkező ingerekre. Ezek a plüssök bátran megtapogathatóak, ölelgethetőek, sőt ha eljön az idő, akkor egy kis csócsálás is abszolút belefér.

Másrészt pihe-puhák, azaz nemcsak a szemeket kényeztetik a jelenlétükkel, hanem az érzékeket is. Nem túlzás azt állítani, hogy jó élmény megfogni, megölelni őket, ami kulcsmomentum, különösen kezdetben. Bár kár lenne tagadni, hogy még felnőttként is jó érzés egy ilyen pihe-puha kis plüsst szívből átölelni. Még azoknak is megér egy próbát, akik erre még sohasem gondoltak.

Harmadrészt a fentiekből logikusan következik, hogy ez a típusú maradéktalan megbízhatóság egyet jelent a tartóssággal. Ezek a plüssök hiába kerülnek többe, mint úgy átlagban a többi, piacon kapható termék, ám olyan helytállást biztosítanak, ami páratlan. Az esetükben az élettartam hossza nem hónapokban, hanem hosszú években mérhető.

Miért annyira különlegesek a Jellycat plüssök?

Azért, mert nem hiányzik belőlük a lélek. Megalkotásuk egyik alapköve a boldogságszerzés vágya. Márpedig ez a szándék, és ennek a kiteljesítése minden egyes plüss esetében érzékelhető. Ezt a gyermekek is nyomban észlelik egyébként. Arról nem is beszélve, hogy ezek azok a kiegészítők, amik konkrétan díszes, ékes kellékeivé válhatnak az otthon berendezésének. Ritkaság, hogy egy játékszer egyúttal, mint dekorációs elem is jól szerepeljen, márpedig jelen helyzetben pontosan erről van szó.

Megtalálod-e köztük a kedvenced?

Plüss nyuszi, akiért mindenki rajong. Mackó, aki nélkül nem élet az élet. Bagoly, aki odújával együtt keresi szerető gazdáját. Béka, aki cuki kis gombaházban lakik. Pingvin több méretben. Cica, aki békésen szundikál. Elefánt, aki bájos ormányával bárkit elvarázsol. Kis borz, aki csíkos stílusával azonnal magára irányítja a figyelmet. Rózsaszín ruhás tacskó, aki csak egy kis simogatásra vár. Dinórajongó gyerkőcöknek a T-Rex megszelídíthető házi kedvencként bukkanhat fel. És a felsorolást még sokáig folytathatnánk. Ez a válasz arra, hogy vajon mindenki ráakadhat-e arra a variációra, ami a szívének oly kedves? Egyértelműen igen! Sőt a helyzet az, hogy a bőség zavara akár még gondolkodóba is ejthet, mert mi van akkor, ha egyszerre minimum öt figura is hazakívánkozik hozzád? Akkor bizony a legjobb engedni a csábításnak, mert ezek a szeretni való plüssök éveken át mosolyt előcsalogató örömforrásokká léphetnek elő. Stílusos, dizájnos megjelenésük pedig nagyban hozzáadhat a trendi környezet kialakításához.

Miért fontos a plüss gyerekkorban?

A játszás önmagában kulcsfontosságú. Az azonban pláne nem mindegy, hogy ehhez milyen kellékek társulnak. A vidám, kedves plüssök eleve jó érzéseket generálnak a gyermekekben. Ezáltal a játék során felvett habitusuk is ebbe az irányba alakul. A színek, a barátságos formák pedig arra késztetik őket, hogy munkára fogják a fantáziájukat. A képzeletvilág kellő megdolgoztatása sokkal lényegesebb annál, mint ahogyan azt a legtöbben gondolják. Hiszen, ha a fantázia fejlődik, ha a játékok során a gyermekek kiadhatják magukból mindazt, amit megéltek, vagy ami bennük megfogalmazódik, akkor egyrészt sokkal nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válhatnak, másrészt a különböző agyi területek is megfelelő mértékben barázdálódhatnak a készségekkel, képességekkel egyetemben.

Hogy hódították meg a világot a Jellycat plüssök?

Nem nehéz rekonstruálni a történetet, akár egyetlen mondattal is leírható. Jöttek, láttak, arattak. Hogy miért? Azért, mert a márka olyasvalamit képvisel, és kínál a piacon, ami egyáltalán nem gyakori, ami nem átlagos, és amire mégis óriási az igény.

Hány éves kortól ajánlott?

Újszülött kortól már bátran beköltözhetnek a tündéri plüssök a gyerekszobába, később pedig a gyermek mindennapi életének részévé is válhatnak. Felső korhatár pedig nem létezik, mert ezek az aranyos figurák kortalanok, már ami az irántuk érzett őszinte rajongást illeti. Szépségük, kedvességük és puhaságuk annyira vonzó, magával ragadó, hogy kicsik és nagyok egyaránt kedvenceikké választhatják őket. Eleinte, visszatérve a kezdeti időszakra, a lurkók pusztán csak szemlélik az aranyos formákat. Még csak megfogni vagy megrágcsálni sem tudják őket. Viszont ez a periódus kulcsfontosságú az agy további fejlődésével összefüggésben. Ekkor különösen nagy jelentőséggel bírnak azok a színek, figurák, formák, amik ingerekként szolgálnak. Aztán ahogy a szülők játékra bírják a plüssöket, ahogy bábokként történeteket mesélnek el velük, és általuk úgy alakulhatnak élővé, pulzálóvá, érdekessé. Ahogy telik-múlik az idő, úgy nyílik ki a kíváncsiság tere, s úgy nyúlnak majd ki a kis kezek a szeretett, biztonságot adó játékokért, amiket előbb megtapogatnak teljes beleéléssel, később pedig megkóstolnak, mert az érzékelés ezen szintje is hozzátartozik a tapasztalatszerzéshez. Ezek a termékek prémiumminőséget testesítenek meg, ami többek között abban is megnyilvánul, hogy éveken át hűséges társakká válhatnak. Ovis, kisiskolás korban komplett történetek, mesék főszereplőikként tűnhetnek fel. És vigyázat! Ezek után a felnőtt létből sem hiányozhatnak, mint bájos mementók, kiegészítők, ölelgetni való különlegességek.

Nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek kedvencei is?!

Ahogy arra fentebb már utaltunk, a Jellycat plüssök nem csupán azért egyediek, és különlegesek, mert prémiumminőséget testesítenek meg. Önmagában ez is figyelemre és elismerésre méltó tény, pláne ha a tömegtermelést vesszük alapul, ahol a silányabb milyenségű kiegészítők sem ritkák. Tehát az elsődleges pozitívum, hogy a minőség adott. Viszont van itt még valami, ami a márka exkluzivitását adja. Ez pedig a szépség, az aprólékos kivitel. Pihe-puha, jó hozzáérni, megtapintani, sőt jó érzés ránézni. Ezért ezek a figurák egyben stílusos kiegészítők is, amik hozzájárulhatnak az otthon harmóniájához, ahhoz a bensőséges hangulathoz, aminek a megteremtésén mindannyian fáradozunk. Bár úgy tűnhet, ezek pusztán csak játékszerek, de annál sokkal több rejlik bennük. Ráadásul egy örök igazságot is képviselnek, miszerint a gyermeklét a felnőtt kor beköszöntével sem ér véget, mert az örök gyermek ott él mindenki szívében, és csak arra vár, hogy olykor-olykor felbukkanhasson, helyet kaphasson a zord hétköznapok túlságosan komor, komoly forgatagában. Erre tökéletesen alkalmasak a Jellycat plüssök, amik konkrétan színekkel, vidámsággal, szépséggel ajándékozhatják meg a monotóniától szürke mindennapokat.

Ha a legszebb plüss játékot keresed családtagodnak, vagy ajándékba szánod, akkor jó helyen vagy! A Jellycat plüssöktől, babajátékoktól és aranyos puha szundikendőktől szebbet úgysem találsz! :)

Az 1999 óta létező cég évről évre több és több cukisággal lep meg minket.  A Jellycat évente két új kollekciót ad ki, így a plüssök választéka folyamatosan bővül. Ebben a kategóriában a Jellycat színes és változatos választékát fogod megtalálni, akár lánynak, akár fiúnak keresel ajándékot.

Míg a puha játékoknál szinte az összes állat létezik és a kollekció folyamatosan cserélődik, addig a Jellycat ragaszkodik a jól ismert népszerű nyuszijához, amely egy örökzöld best sellere.

A Jellycat nem csak a cuki plüss állatairól híres, a termékek között találkozhatunk olyan plüssökkel is amelyek a búvóhelyükkel együtt színesítik a játékot. Találhatunk közöttük mackót a barlangjában, baglyot az odújában és békát gombával. Emelett találunk nyuszikat és kiscsibéket is fészekben.

A gyerekkor meghatározó szerepjátéka a babázás, amely fejleszti a gyerekek empatikus és szociális készségeit. A gyerekek szerepjáték közben utánzással jelenítik meg a felnőtt világot, de ezt nem csak babával tehetjük meg, hanem állatokkal is, ilyenek például a Panda, PingvinKacsa, Nyuszi és Bárány mama a kicsinyével. Nincs is arra nagyobb bizonyíték mennyire változatos ez a márka, mint az ünnepi kollekciók. Legyen szó Karácsonyról vagy Húsvétról, a szezonális kollekciók egytől egyik szemet gyönyörködtetőek.

Jellycat márkanév honnan ered?

A Jellycat név az angol ''Jelly'' magyarul zselé és macska szavakból tevődik össze, így talán nem is olyan meglepő, hogy a Jellycat nagyon sok cica plüsst is készít.