Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

BIBS cumisüveg, a teljes választék!

A cumisüveg kiválasztása minden anyuka életében eljön valamilyen úton-módon, hiszen nagyon sokan előre, már a terhesség alatt megvásárolunk legalább egy darabot, hogy ha valamilyen gond merülne fel az anyatejes táplálással, szoptatással, akkor cumisüvegből is tudjuk adni a tápszert vagy a lefejt tejet. Ez mindenképpen egy logikus döntés, hiszen nincs rosszabb annál, mint kapkodni és egy rossz cumisüveget kiválasztani azért, mert nem volt kellő mennyiségű időnk alaposan megfontolni, melyik termékbe fektetünk bizalmat. Szeretnénk megmutatni, hogy a BIBS cumisüveg miért jó választás és miért szeretik olyan nagyon sokan ezt a márkát.

Miért válassz BIBS cumisüveget a babádnak?

A dán márka ötvözi a minőséget és a praktikus kialakítást. Már ránézésre is meg fogjuk tudni mondani egy idő után, hogy ez egy BIBS termék, annyira jellegzetes a külseje – no és persze olyan gyorsan meg fogja szokni a szemünk ezt a gyönyörű látványt, hogy igazából rá se akarunk nézni majd másra. 😊 Minőségi anyagokat használnak, teljesen biztonságosak és kiemelt figyelmet fordítanak a babák igényeire. Éveken át kihasználhatóak, hiszen a több évtizedes tapasztalat őket is arra ösztönzi, hogy a legjobbat nyújtsák vevőiknek – ezt maximálisan tudják is teljesíteni.

Az alap cumisüvegeken kívül kiegészítők is vásárolhatóak, így lehet szert tenni csodaszép tokokra vagy lassú és közepes áramlású cumisüveg fejekre is.

Egy cumisüvegnél nagyon fontos szempont, hogy kényelmes és praktikus legyen mind a babának, mind pedig a szülőnek. Egy megfelelő méretű és formájú üveg segíti a babát az optimális táplálkozásban, de egy jó cumifej ahhoz is hozzájárulhat, hogy helyesen fejlődjenek a fogak is. A szülőnek a rengeteg baba és kisgyermek körüli teendő során nagyon fontos szempont, hogy olyan cumisüveg legyen birtokában, ami gyorsan összeszerelhető, jól tisztítható és könnyen kezelhető. Ha hirtelen gyors táplálásra van szükség – mert bizony ilyen is előfordulhat – akkor fontos, hogy olyan termék legyen a táskánkban, amiben maximálisan megbízunk és tudjuk róla, hogy azonnal a segítségünkre tud lenni.

Milyen típusú BIBS cumisüvegek elérhetők?

Kínálatunkban két féle űrtartalommal rendelkező cumisüvegeket találunk a márkától: 110 és 225 ml-est. Színüket az üveg és a cumisüveg fej találkozásánál lévő védőréteg határozza meg, így kaphatóak pl. zsálya, hamvas lila, mályva vagy mackó barna színben is. A fejek lassú vagy gyors áramlásúak, ezt mindenképpen meg kell nézni a termékleírásnál, mert fontos, hogy olyat válasszunk, ami a mi babánk igényeinek megfelelő – egyébként a lassú áramlásút általában 0-6 hónapos korig szokták használni. Mindegyik üveghez tartozik egy csavaros védőkupak is, ami amellett, hogy védi a szennyeződésektől a fejet, lehetővé teszi a könnyebb szállítást is.

Hogyan gondoskodj a BIBS cumisüvegek tisztításáról?

Az üvegrészt nyugodtan be lehet tenni a mosogatóépbe is, így azzal szerencsére nincs különösebb teendő – továbbá ahogy bármilyen másik cumisüveget, forró vízben ezeket is ki lehet „főzni”.

A cumifejet az alábbi lépéseket követve fertőtlenítsük:

  1. Helyezzük a cumit egy kis edénybe, öntsük le előtte forralt vízzel
  2. Hagyjuk ebben 5 percig állni, majd várjuk meg amíg kihűl
  3. A maradék vizet nyomkodjuk ki a cumifejből

Fontos, hogy minden alkalommal hagyjuk alaposan megszáradni a cumisüvegeket és a fejeket is, ezzel el tudjuk kerülni a penészesedést. Mindig érdemes követni a gyártó által javasolt tisztítási és karbantartási utasításokat, mivel a különböző cumisüvegek eltérnek egymástól, ennek megfelelően pedig csak akkor tudják tartani a maguk minőségét, ha a szerint járunk el, ahogy a gyártó szerint a legjobb az adott terméknek.

Milyen anyagokból készülnek a BIBS cumisüvegek?

A cumisüveg folyadéktartó része boroszilikát üvegből készül, ami hosszútávú megoldást jelent a higiénikus tápláláshoz: az üveg tartja a színét, nem szívja be a szagokat, jól viseli a hőingadozást. A natúrkaucsukból készült cumifej cseresznyeformájú, mely az édesanya mellét idézi és támogatja a picik természetes szopási reflexét. A BIBS cumisüveg üvege megfelel az EN 14350, a natúrkaucsuk cumifej pedig az EN 1400 + A2 európai szabványnak.

Összegezve mindenképpen azt tudjuk elmondani, hogy a BIBS cumisüveg egy kiváló választás – nem véletlen, hogy mi is mellettük tettük le a voksunkat. Amennyiben Budapesten meg szeretnétek tekinteni személyesen is, akkor a Bécsi út 314.-es szám alatt nyitvatartási időben ez bármikor megtehető. Hiszünk abban, hogy tudatos döntést még könnyebb hozni úgy, ha vásárlás előtt vethetünk személyesen is néhány pillantást a termékre. Amennyiben ez nem megoldható, akkor is biztosak lehettek benne, hogy ebben a márkában nem fogtok csalódni mert tökéletesen ki fogja elégíteni majd a baba igényeit.