Gyermekednek a tökéletes zoknit próbálod megtalálni? Nem kell tovább keresgélni mert itt is van. A Cóndor 1898-ban alapult egy kis halászfaluban Barcelona mellett, manapság pedig kishercegek és hercegnők hordják. A szó legszorosabb értelmében, hiszen George herceg és Charlotte hercegnő, az angol királyi család legkisebb tagjai viselik nap mint nap. Ők pedig miért is ne hordanák a lehető legjobb minőséget?!

A Cóndor egy gyermek divatmárka, ami elhivatottan törekszik arra, hogy a legkisebbek, a legnagyobb kényelemben tölthessék napjaikat. A termékek tervezése és kivételezése is Barcelonában történik és nagyon hosszú múltra tekint vissza. A több mint 120 év alatt egy olyan márkává váltunk, amit a minőség és a kifinomult ízlés jellemez. Nagy választékban találhatók nálunk zoknik, harisnyák és kiegészítők, gyermekek számára. A Cóndor-t az autentikusság és a megbízhatóság jellemzi. Az exkluzív dizájn igazán karakteres kollekciókat eredményez, hatalmas színválasztékban. Méretek elérhetőek az újszülött kortól egészen 14 éves korig.

Válaszd ki kollekciónkból a számodra megfelelő babazoknit, leginget és harisnyát, amik tökéletesen passzolnak a kislányok cipőikhez. Így sosem kell azon aggódnod, hogy összerakd a tökéletes kombinációt, legyen az ünnepnap vagy egy átlagos hétköznap. Kollekciónk többek között tartalmaz Európai Cóndor zoknikat és harisnyákat, amiket Barcelonában terveznek és gyártanak. Kiváló minőségükről ismert, ami biztosan kiállja az idő próbáját. Mindezek mellett a kényelemről sem kell lemondani.

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő