Djeco esernyő – a gyermeked imádni fogja!

Manapság bármikor leszakadhat az ég, szóval jó, ha ernyő akad kézközelben, így ugyanis még a meglepetésként érkező esőcseppek sem okozhatnak átáztató kellemetlenséget. A biztonsági rendszerrel ellátott, az ujjakat védő, kézi nyitási rendszerű, könnyed, üvegszálas vázszerkezetű, textil modelleket a gyermekek igényeire szabták!

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Ha szépet keresel, a Djeco esernyő a jó megoldás

Az alábbi fantázianevekkel büszkélkednek a gyártó palettájának esernyői: anya kicsinyével, víz alatt, unikornis, szavanna, tenger világa, trópusi dzsungel, világűr, robotok, virágos kert, békuci, virágok, madarak.

Önmagukban már az elnevezések is beszédesek, sok mindent elárulnak a termékekről, ráadásul egyetlen szempillantás alatt szerethetővé válnak. Ami a színeket illeti, nem túlzás azt állítani, hogy a szivárvány, vagy a színpaletta legfőbb, legjellegzetesebb árnyalatai terítékre kerülnek. Kék, zöld, rózsaszín, piros, lila, ezüst – minden, ami a gyermekek szívének kedves. De miért előnyös, hogy ilyen mesés köntösbe bújik ez az alapvetően egyszerű kellék? Azért, mert így még szívesebben használják a lurkók. Mesés kiegészítővé válik, nem egy unalmas eszközzé, amit ráadásul még cipelni is kell. Ha az ernyőt öröm kézbe fogni, ha boldogság ránézni, sőt ha az alkalmazása maga a nagybetűs játék, akkor onnantól fogva az eső nem ellenségként léphet a hétköznapok porondjára, hanem mint jóbarát.

Mekkora gyerekeknek lehetnek jók a Djeco esernyők?

Nagyjából négy éves kortól bátran ajánlhatóak az esernyők egészen tíz esztendős korig. Az optimális életkor határait egyébként azért nem olyan egyszerű feladat belőni, mert gyermeke válogatja, azaz minden gyerkőc más. Van, aki már három évesen képes stabilan tartani az esernyőt, és akad, aki már kilenc esztendős korára akkorára nő, hogy nem elég a gyermekeknek tervezett ernyő. Úgyhogy az ajánlás hivatalosan 4-10 éves kor között szól, de mindig érdemes az egyéni kvalitásokat alapul, figyelembe venni.

Miért fontos megtapasztalni a gyerekeknek az időjárás, a természet változásait?

Az élettel számtalan külső tényező együtt jár, amikre nincsen ráhatásunk. Míg megannyi dolog befolyásolható, átalakítható, addig történetesen a meteorológia egy örök állandó, ami ugyanakkor szeszélyes, és igen, akár keresztül is húzhatja a számításokat. Ha a gyerekek nehezen élik meg az esőt például, akkor ez az érzés idővel egyre rosszabbá válhat. Márpedig a hisztizés mit sem segít a kiadós égi áldás közepén. Ellenben, ha ezekhez a helyzetekhez vidámság társul, ha megjelenik bennük a könnyedség, akkor a gyerekek úgy általában a változáshoz is, mint az élet velejárójához sokkal jobban viszonyulnak majd.

Mindennek tetejében az esőből játék is kerekíthető, ha a főszerepet egy mesés ernyő játssza, amit jó érzés kinyitni, ami alá izgalmas bebújni, és ami a jéghideg cseppeket is távol tartja.

Djeco játékokat keresel? Nálunk mindet megtalálod!

A kérdés nem az, hogy hol, hiszen a kínálatunkban mindent megtalálsz a gyártótól. Az viszont fogósabb dilemma, hogy mit? Mert hogy a felhozatal finoman szólva is lélegzetelállító. Színezők, csináld magad készletek, kisautók, puzzle-ök, gyöngyfűző szettek, és akkor ez csak pár példa az ellenállhatatlan, magas minőségű játékok közül. A cég egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy prémium kategóriás termékekkel rukkol elő, amiknek a megmunkálása csúcsminőségű, akárcsak a felhasznált alapanyagok. Egy fa kirakós például akár generációkon át hűségesen szolgálhat, miközben garantáltan megőrzi szépségét, kifinomultságát. Úgyhogy ezek a játékok valójában kincsek, értékek, amik színesebbé, varázslatosabbá tehetik a hétköznapokat.