Djeco játékok 2 éveseknek

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A 2 éves babák fejlődése

A 2 év egy fontos mérföldkő a gyermek fejlődésének életszakaszában. Felsorolunk van néhány területet, amelyekben a gyerekek jelentős fejlődést mutathatnak amikor 2 évesek lesznek:

 • Motorikus készségek: A 2 évesek már sokkal ügyesebbek a mozgásban. Elkezdenek önállóan járni és futni, és képesek mászni, ugrani és lépcsőn mászni is. Finommotoros készségeik is fejlődnek, és kezdik megtanulni a ceruzafogást, az apróbb tárgyak manipulálását és az egyszerűbb formákat kirakni.
 • Beszéd és nyelvi fejlődés: Aktívan használják a szavakat, és kezdik megérteni a szóbeli utasításokat. Képesek elmondani a nevüket és az egyszerű mondatokat. Szókincsük folyamatosan bővül, és elkezdenek kérdéseket feltenni.
 • Kognitív fejlődés: Érdeklődést mutatnak a körülöttük lévő világ iránt, és elkezdik megérteni az ok-okozati kapcsolatokat. Problémákat oldanak meg és elkezdik használni az emlékezetüket. Érdeklődnek a könyvek és a képek iránt, és szívesen játszanak rejtőzködő és utánzó játékokat.
 • Társas készségek: A gyerek a többi gyerek felé elkezd nyitni és elkezdődik a közös játék is. Utánoznak másokat és elkezdenek megosztani és együttműködni másokkal.
 • Érzelmi fejlődés: A 2 évesek egyre jobban megértik és kifejezik az érzéseiket. Kezdenek önállóságra törekedni és kifejezik az akaratukat. Képesek azonosítani és nevet adni az érzelmeknek, például boldogságnak, szomorúságnak vagy haragnak.

A Djeco márka rövid bemutatása

A Djeco főleg kreatív és fejlesztő játékokat tervez és gyárt, amelyek a gyermekek kreativitását, képességeit és készségeit fejlesztik. A Djeco játékokat a gyermekpszichológusok és pedagógusok által kidolgozott tanulási és fejlesztési elvek alapján tervezik.

A Djeco játékokat magas minőségű anyagokból készítik, és gondosan kidolgozott designnal rendelkeznek. A termékek között megtalálhatók puzzle-k, építőjátékok, festőkészletek, matricák, logikai játékok és sok más, amelyek különböző korosztályok számára készülnek.

A gyártó játékaival arra törekszik, hogy ösztönözze a gyermekek fantáziáját, önkifejezését és felfedezési vágyát. A vállalat elkötelezett a minőség és a biztonság iránt, és figyelembe veszi a gyermek fejlődési szakaszait és szükségleteit a játékok tervezése során.

A Djeco játékok szerte a világon népszerűek és számos elismerést kaptak a tervezésük és innovációjuk miatt. Azok a szülők és gyermekek, akik kreatív és fejlesztő játékokat keresnek, gyakran választják a Djeco termékeit.

Hogyan érdemes játékot választani egy két évesnek?

Amikor játékot választasz egy két éves gyermeknek, fontos figyelembe venni az ő fejlődési szakaszát és igényeit. Itt van néhány ajánlás, amelyek segíthetnek a megfelelő játék kiválasztásában:

 1. Biztonság: Mindig fontos, hogy a játék biztonságos legyen a kisgyermek számára. Keress olyan játékokat, amelyek tartalmaznak nagyobb darabokat, amik nem okoznak fulladási veszélyt. Ellenőrizd a játék anyagát, és győződj meg arról, hogy nem tartalmaz veszélyes anyagokat vagy éles részeket.
 2. Érdeklődési kör: Figyeld meg a gyermek érdeklődési körét és azonosítsd a kedvelt témákat, karaktereket vagy tevékenységeket. Olyan játékokat válassz, amelyek kapcsolódnak ezekhez az érdeklődési területekhez, mivel ezek nagyobb eséllyel fogják lekötni és élvezni a játékot.
 3. Érzékszervi fejlődés: Keresd az olyan játékokat, amelyek különböző érzékszerveket fejlesztenek, például színek, formák, textúrák vagy hangok felismerését. Fa puzzle-k, érintőkönyvek, zenei játékok jó lehetőségek lehetnek.
 4. Készségfejlesztés: Válassz olyan játékokat, amelyek segítenek a készségfejlesztésben. Ez lehet finommotoros készségek (pl. illesztés, húzás), problémamegoldó készségek (pl. puzzle-k, építőjátékok) vagy kommunikációs készségek (pl. beszélő játékok, szerepjátékok).
 5. Interaktív játékok: Két éves korban a gyerekek élvezik az interaktív játékokat, amelyek reagálnak a cselekedeteikre. Olyan játékokat keress, amelyek hangot adnak vagy mozognak a gyermekek interakciója során. Ezek az interaktív játékok segíthetnek a kisgyermeknek a kapcsolatteremtésben és a felfedezésben.
 6. Egyszerűség: Fontos, hogy a két évesek számára kiválasztott játékok egyszerűek és könnyen kezelhetőek legyenek.

5 szuper Djeco játékötlet 2 éves babáknak

 1. Vízzel színező készlet – Játszótéren – In the park – Djeco kreatív készlet – A legkisebbek számára készült kifestő füzet, melyen tiszta vízzel festve színesedik a kép! A gyerkőc a fehér részeket a víztartályos töltőtollal kiszínezi, hogy felfedezze, mi van elrejtve a képeken. Miután a táblák megszáradnak, újra lehet kezdeni az alkotást. Praktikus tároló tasakban, könnyen hordozható.
 2. Djeco Toronyépítő – Mesekockás – Cubanimo – Kisebb-nagyobb kockákból, téglatestekből, gúlákból álló építőelemeket tartalmazó építőjáték. Alkalmas a színek a formák felismertetésére és csoportosítására is. Játék közben fejlődik a gyermek kézügyessége, megfigyelése, konstruktív gondolkodása. A legkisebbek bájos, képes építőkockáit tartalmazza ez a toronyépítő játék.
 3. Djeco Gyurmaformázó készlet – Gyurmázás kezdő készlet – Az első teljes gyurmakészlet már a 18 hónapos korú gyermekek számára is. A készletben van 15 elképesztően izgalmas gyurmaformázó tartozék és 4 tégely ultra-puha, illatos gyurma a szabad játékhoz és alkotáshoz.
 4. Djeco Mágneses képkirakó – Dzsungel állatok – A 12 állatfigura kedves és bájos ábrázolásban jelenik meg ebben a kezdő puzzle játékban. Mi lenne, ha békalába lenne a bocinak, a békának meg boci? Nagyon tréfás figurák keletkeznek, ha keverednek az elemek. Segítnek a színek a pontos kiválsztásban, már az egészen csöppségeknek is. A kirakott figurák kb. 12 cm magasak.
 5. Djeco Step by step – rajztanítást segítő kreatív készlet fiúknak – A kifejezetten a kezdőknek szóló rajztanító készlet tartalma: 24 darab mintakártya, 1 darab letörölhető tábla, 1 darab letörölhető filctoll, a toll végén egy apró törlőszivaccsal.