Djeco Little játékok

A ”Little” játékok a legkisebbeknek valók, így ezek lehetnek a gyermek első társasjátékainak egyike.

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A Djeco Little egy kifejezetten a kisgyermekek számára tervezett játéksorozat, amely arra ösztönzi őket, hogy kreatívak legyenek és aktívan játszanak.

A Djeco Little Action sorozatban számos interaktív és képzeletgazdag játék található, amelyek a gyerekeket arra ösztönzik, hogy játsszanak és tanuljanak egyszerre. Ezek a játékok a kreativitást, finommotoros képességeket és kognitív fejlődést segítik elő. Gyakran magukba foglalnak történetmesélést, szerepjátékot és problémamegoldást. Mindegyik játék célja, hogy élvezetes és tanulásra ösztönző élményt nyújtson a kisgyermekeknek.

A Djeco Little sorozatban a következő játékok találhatók:

A játékok hány éves kortól ajánlottak?

A Djeco Little sorozatot általában 2-4 éves korú gyerekeknek ajánlják, akik a korai fejlődési szakaszban vannak. Ezek a játékok és tevékenységek segítenek a képzelet, a kreativitás, a finommotoros készségek, a szociális interakció és a problémamegoldó képességek fejlesztésében. Fontos azonban megjegyezni, hogy minden gyermek egyedi és más fejlettségi szinten lehet. Ezért a konkrét ajánlások és játékhasználat a gyermek egyéni képességeitől, érdeklődésétől és fejlettségi szintjétől függ.