Djeco társasjáték

Fedezd fel a Djeco társasjátékok világát! A gyönyörű dizájn és kiváló minőség izgalmas játékélményt garantál a gyerekek, és szülők számára is.

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Mi teszi különlegessé a Djeco társasjátékokat?

A Djeco társasok különlegessége minőségükből és szépségükből ered. Ezekkel a társasokkal az együtt töltött idő nem csak élvezetes, de hasznos is lehet, hiszen minden társas úgy van kitalálva, hogy ne csak élvezetet, de fejlődési lehetőséget is nyújtson. A társasjátékok különlegességéhez tartozik még színességük, változatosságuk, és hogy úgy tanítják a gyerekeket, hogy ők szinte észre sem veszik, mégis megtanulják mi is a társasjáték lényege, és ezekkel a játékokkal is segíthetjük az egyszerű utasítások minél pontosabb végrehajtását elsajátítani, de akár a számolás megtanulásában is a segítségetekre lehet egy-egy Djeco társasjáték.

Mit fejlesztenek a Djeco társasjátékok?

Ahogy már említettük, számos területen tudnak segítséget nyújtani a gyerekeknek, mint például a számolás, a logikai, ügyességi játékokkal a logikát, és a finommotorikai képességeket, de leginkább a másokkal való együtt játszás, együttműködés, szabályok mentén való játék megtanulásában segít. Ezért a gyerekeknek ezzel akár az óvodába való beilleszkedését is segítheted, hiszen ott is tudniuk kell majd, hogy hogyan játszanak másokkal együtt. Az öltöztetős társas a kislányoknak hasznos lehet tehetségük és kreativitásuk kibontakoztatásában, a fiúk pedig kalózos kártyajátékokkal, vagy a már generációk által jól ismert mikádóval fejleszthetik logikai- és ügyességi képességeiket.

Hány éves kortól ajánljuk a Djeco társasjátékokat?

A társasoknak külön-kölön meghatározott életkori ajánlásai vannak, melyek figyelembevételével mindenki megtalálhatja a neki megfelelő társast. A legtöbbet egyébként 2-3 éves kortól ajánlják, hiszen ez az az életkor amikor a gyerekek már elkezdenek érdeklődni a másokkal együtt való játék iránt, és talán ez az az életkor amikor a leghatékonyabban fejleszthetők játékos eszközökkel.

Djeco márka

A Djeco, hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő játék készítő cég, amelyet még az 1950-es években alapított egy édesanya, aki szép, minőségi és fejlesztő hatású játékokat szeretett volna tervezni. Számos neves grafikus, illusztrátor és művész dolgozik a játékokon, hogy minél szebb, és minőségibb termékeket dobhassanak piacra, amely szülőknek és gyerekeknek is egyaránt örömet okoznak. A játékokat számos nyelvre lefordították, és a Djeco játékokat több mint 60 országban találhatjuk meg. A Djeco számos olyan előnnyel rendelkezik, amelyeket más játék gyártóknál nem mindig találhatunk meg. Ilyen például, hogy a játékok alapanyagai nem tartalmaznak mérgező anyagokat, és anyagukból és formájukból adódóan egyik sem törékeny. A játékokon nem találhatóak éles hegyek és élek, nincsenek fulladásveszélyt keltő apró alkatrészeik. Ilyen feltételek mellett az ember nyugodtan adhat a gyermek kezébe játékot, és hagyja akár egyedül a gyermeket játék közben. A Djeco tehát egy rendkívül sokszínű márka, melynek szépsége és minősége az egész családot megnyeri magának.

A 4 legjobb Djeco játék a MiniStudio honlapján

A lányoknak fontos, hogy már kiskorban elkezdjenek készülni arra, hogy egyszer saját kisbabájuk lesz, akiről gondoskodniuk kell majd. Ehhez remek gyakorlási lehetőséget nyújt a Djeco játékbölcsője, ami szépségével nem csak egy jó játék, de dísze is lesz a gyerekszobának.

Ezek az aranyos nyomdák segítenek megismerni az állatokat és élőhelyüket, illetve vastag markolatukkal akár az egész kicsi korosztály számára is örömet szerezhetnek az alkotás során.

A természetben való játék, sport rendkívül fontos a gyerekek számára. Ez a gyönyörű üvegszálas  pillangó papírsárkány könnyen a gyerekek kedvence lesz, ha beköszönt a jó idő.

Nincs olyan gyerek, akinek az életében ne jönne el az az időszak amikor titkos naplót ír. A Djeco erre is megoldást teremtett az Elodie-naplókkal, amelyek 92 vonalas oldalon nyújtanak lehetőséget a titkok tárolására.