Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Gyerek babzsákfotelek, gyerek babzsák

A gyerekek nagyon könnyen megszeretik a babzsákokat, hiszen kényelmesek, puhák és érdekesek – a játékos megjelenésüknek köszönhetően pedig még viccesek is. Nézzük, hogy webshopunkban milyen kiváló minőségű gyerek babzsákfotelek közül lehet válogatni!

Gyerek babzsák és babzsákfotel: mi a különbség?

Ha nagyon leegyszerűsítve nézzük, akkor a formáját érdemes elsőként megnézni: a babzsákfotelek gyakorlatilag fotel formájú bútorok, melyek általában karfával és háttámlával rendelkeznek, ezzel biztosítva a kényelmes ülési élményt. Ezzel szemben a gyerek babzsákok nagy, puha, elterülő zsák formájú ülő alkalmatosságok, ami lehetővé teszi a gyerekeknek a megpihenést, de ugyanakkor a szórakozást és a játékot is.

A babzsákok általában nagyobb méretűek, hiszen sokkal szabálytalanabbak, nem akarnak bútor formát felvenni – ennél fogva a babzsákfotelek magasabbak a háttámla miatt és kisebbek méretben.

A babzsákfotelek merevebb szerkezetűek, e miatt pedig tartósabbak és időtállóbak a babzsákokkal szemben, melyeknél a kényelem, a játék a fő szempont. Figyelembe kell venni, hogy ezeken a gyerekek ugrálnak, rájuk vetődnek, gyűrik és nyúzzák amennyire csak lehet – és ez így van jól!

Babzsákfotel gyerekeknek: milyen anyagokból készül?

Ez természetesen teljes mértékben attól függ, hogy a gyártó milyen minőséget és stílust szeretne elérni. Természetesen a használt anyag nagyban befolyásolja az árat, a tartósságot, a minőséget. Vásárlás előtt mindenképpen érdemes átgondolni, hogy mire és mennyit szeretnénk használni, valamint azt is, hogy gyermekeink tudnak-e rá megfelelően vigyázni.

Webshopunkban túlnyomórészt bársony babzsákok és babzsákfotelek találhatóak meg, ennek pedig egészen egyszerű oka van: szerintünk ezek olyan magas minőségűek, amit mi szeretnénk képviselni. Különleges eleganciát mutatnak, és igazán egyedivé varázsolják a szoba hangulatát. Az extra puha steppelt öko – bársony anyag megjelenésében egyszerű, ám mégis dekoratív. Mivel OEko-Tex 1.osztályú tanúsítvánnyal rendelkeznek, ezért maximálisan biztonságosak a gyerekek bőrével érintkezve.

Mennyire bírják a strapát a gyerek babzsákok, babzsákfotelek?

Ha jól választottunk, akkor pontosan az a feladatuk, hogy hosszú évekig bírják a gyűrődést, hiszen a gyerekek az önfeledt játékban egészen biztosan nem azon fognak gondolkodni, hogyan vessék rá magukat a hatalmas kupacra, amin annyira szeretnek játszani.

Sokat beszélünk a minőségről, így pontokba összeszedve is megmutatjuk, milyen tényezők kellenek ahhoz, hogy ezt el is mondhassuk egy gyerek babzsákról vagy babzsákfotelről:

  1. Az anyag minősége – erről fentebb részletesen is írtunk
  2. A varrás: ahhoz, hogy tartósak lehessenek nagyon fontos kérdés, hogy mennyire erősen vannak összevarrva. Ha a varrás, és az ahhoz használt eszközök jó minőségűek, akkor bírni fogja a gyerekek ugrálásait és nem kell attól félnünk, hogy pillanatok alatt szét fog jönni a kedvenc kis ülőalkalmatosságunk
  3. A töltet minősége: nagyon nem mindegy, hogy milyen töltet van a belsejükben, hiszen ez nem csak a minőség alapvető eleme, hanem a kényelemé is. Webshopunkban a babzsákok 100% habosított polisztirollal vannak megtöltve, ez pedig hozzájárul a bútor formájának megtartásához és a hosszú távú kényelemhez.
  4. Moshatóság, tisztíthatóság: mindenképpen fontos, hogy levehető és mosható legyen a huzat, hiszen ki ülne, pihenne vagy játszana szívesen egy foltos babzsákon, ugye?

Mekkora gyerekeknek ajánljuk a gyerek babzsákjainkat?

Ezeket a babzsákokat akár már a totyogós, járni tanuló korosztály is élvezheti, hiszen tudnak benne kapaszkodni, lépkedni mellette – s mivel nekik játék az egész világ, ezekre a darabokra is úgy fognak tekinteni, mintha egy újabb mókás dolog lenne a szobában.

Innentől kezdve természetesen minden korosztály megtalálja a maga kényelmét és célját benne, akár az iskolás gyerekek pihenésére is tökéletesek, hiszen több, mint egy méter hosszúak általában – el fognak rajta férni és tudnak egy kicsit relaxálni mesenézés, vagy épp olvasás, tanulás közben.

A babzsákfoteljeink tökéletesek a 2-8 éves korosztály számára – ennél nagyobb gyerekek esetében már nem ezekre lesz szükség ahhoz, hogy kényelmes legyen számukra, ahhoz érdemes nagyobb méretet választani.