Gyerek fürdőponcsó, kapucnis gyerek törölköző

A gyerek fürdőponcsóknak egész évben lehet szerepük: akár mindennapos használatban vannak, akár bizonyos alkalmak esetén (pl. nyaralás, strandolás) kerülnek elő, nagyon jó szolgálatot tesznek. Ezek lényegében kapucnival rendelkező törölközők, hiszen arra hivatottak, hogy a gyermek megszáradjon a pancsolás után. Van, aki a mindennapok részeként, az esti rutinba építi be, van, aki ezzel szeret nyaralni vagy a strandra menni, hiszen a vízből való kijövetel után csak gyorsan rá kell dobni a gyermekre, és már szaladhat is dolgára, miközben szárad a teste és nem kell fáznia sem.

Igyekeztünk összegyűjteni a legjobb, legszebb gyerek fürdőponcsókat – lássuk, mit is érdemes tudni róluk! Bővebben a termékek alatt olvashatsz.

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A kényelmes, puha gyerek fürdőponcsók előnyei

A minőségi fürdőponcsókról elmondható, hogy nagyon magas százalékban tartalmaznak pamutot és nem csak kellemes érzést nyújtanak a viselőjének, de lágyan fel is itatják a vizet a nedves bőrről. Ha kinti használatban van, akkor megvédi a gyermeket a napsugárzástól és a széltől – könnyen meg lehet fázni szeles időben vizes bőrrel, a poncsóknak hála viszont nem kell ettől tartanunk. Törölközőt sokkal nehezebb lenne köréjük tekerni, és valljuk be: kényelmetlen, kivitelezhetetlen benne a szabad játék. Azt mindenképpen megjegyeznénk, hogy természetesen az 50 faktoros naptej használatát ez nem helyettesíti, ugyanúgy védenünk kell a napon a bőrüket minden esetben!

Nagyon kényelmesek, több szempontból is: a szülőnek könnyű feladni, és könnyű levenni a gyermekről, őket pedig nem korlátolja semmi abban, hogy perceket vesztegessenek el a szárítkozással. Megadja a kellő intimitást is, mert a bő mivolta miatt egyszerű alatta levenni egy fürdőnadrágot vagy egy fürdőbugyit, így, amikor elkezdenek már szemérmesebbek lenni, nem kell, hogy kényelmetlen legyen számukra egy gyors átöltözés sem. A könnyű használatot még azzal is kiegészítenénk, hogy a nagyobbak már saját maguk is fel tudják húzni és önállóan, egyedül tudnak gondoskodni arról, hogy mihamarabb puha, meleg anyag vegye őket körül miután kiszálltak a vízből.

Milyen méretben kaphatóak a gyerek fürdőponcsók?

A termékek leírásánál mindenképpen meg kell nézni a méretet, ugyanis a legtöbbnél egy méret van, amit centiben vagy életkorban mérnek. Itt nincs élesen, „baba méretek szerint” elkülönítve, sokkal tágabb a behatárolása.

A Liewood és a BIBS életkorra határolja be a poncsók méreteit, míg a Little Dutch és a Sunnylife centimétert ad meg. Mindenképpen ezek alapján döntsünk, csak így fogjuk tudni, hogy jó lesz-e a majd a csemeténknek, hiszen a magassághoz vannak megszabva. A lényeg, hogy ne lépjen rá, ne legyen balesetveszélyes amiatt, hogy könnyen elesik benne.

Otthoni fürdésre vagy strandra is megfelelőek a gyerek fürdőponcsók?

Igen, ahogy említettük is: mindkettőre kiválóan alkalmasak! Sőt, kifejezetten szorgalmazzuk a használatukat a számos pozitív előny miatt, ami a törölközőkkel szemben felléphet használatuk során.

Vannak gyerekek, akik egész egyszerűen sokkal jobban szeretik a poncsót mint a hagyományos törölközőt, és az esti fürdés után is szigorúan ehhez ragaszkodnak. Jól érzik benne magukat, kényelmes, jópofa – mindent megér, ha ezen múlik az esti rutin sikeressége!

Little Dutch, Liewood, BIBS, Sunnylife – melyik fürdőponcsót válasszam?

Webshopunkban olyan márkák gyermek fürdőponcsói találhatóak meg, melyeket mi a legjobbnak tartunk és ami mellett teljes vállszélességgel ki tudunk állni, mert pontosan tudjuk, milyen magas minőséget képviselnek.

Az első és legfontosabb azt eldönteni, hogy mekkora méretre van szükségünk. Ha még csak totyogósról van szó, akkor mindenképpen nézzük meg a Liewood és a BIBS termékeket, mert ezeket tudjuk ajánlani a legkisebbeknek. A Little Dutch márkának 60 x 60 cm-es poncsói vannak, míg a Sunnylife esetében ez 86 x 55 cm – ez utóbbit ajánljuk tehát a legnagyobbaknak.

Mind a 4 márkánál kiváló az anyaghasználat és egyszerű, visszafogott ám ízléses mintázatuknak köszönhetően a szülők nagy kedvencei.

A BIBS márkának kengurus poncsói vannak nálunk, ez azt jelenti, hogy elöl egy praktikus zseb is található pluszban rajtuk.

Bízunk benne, hogy tudtunk praktikus ötletekkel és tanácsokkal szolgálni – a nyaralások, a wellness pihenések, az uszodai tartózkodás és a strandolás egészen új szintre emelkedhet egy ilyen termék használatával: mindenkinek könnyebb, kényelmesebb és jobb lesz a fürdőponcsóknak köszönhetően!