Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Édes illatok, szuper csajos sminkcuccok?

„Lányos anyuka vagyok” gyakran találkozhatunk ezzel a kifejezéssel az édesanyák körében. De hogyan nyilvánul meg ez a mondat a mindennapokban? Édesanyának lenni a világ legcsodálatosabb dolga, akár fiúgyermekünk van akár lány, de van amiben gyerkőceink biztosan különböznek. Nekünk lányos anyukáknak pedig meg kell tanulnunk osztozkodni a neszereszes táskánkon a kislányunkkal…  vagy mégsem? :)

Készülődés közben, azon kapjuk magunkat, hogy a kedvenc púderünk vagy a legféltettebb rúzsunk a padlón vagy a falon végzi… a sminkecsetek hosszú utat bejárva megismerkednek a csempével, a fugával, a rajzlappal és sorolhatnánk.

Ismerős illatra leszünk figyelmesek az egész lakásban, amerre a gyerkőc jár? Persze, hogy a mi parfümünk illata, járja át a lakást.

Körömlakk temperafesték helyett? – szerintünk ezt sem kell bemutatnunk.  Igazi művészet, amikor a lurkó a körömlakkunkkal kézműveskedik és készít életre szóló műalkotást.

Elemi ösztönnel érdeklődnek a kicsi lányok a sminkes táskánk, a parfümünk és egyéb pipere holmink iránt.  És persze mindezek előtt, hogy szétkeni vagy leejti a sminkcuccaid, még azon is izgulsz, hogy egy- egy termék véletlenül se tartalmazzon olyan anyagokat, amelyek a kicsik bőrén allergiás reakciót válthatnak ki.

Ha a te gyerkőcöd is végig próbálta már a lakásban a kedvenc sminkkészleted, akkor mutatunk egy szuper csajos márkát, amelyet biztonsággal vásárolhatsz kislányodnak. ;)

A spanyol Martinelia márkát két kislány ihlette, Elia és Martina.Akik  szülei egy olyan márkát szerettek volna megalkotni, amelyet ők maguk is szívesen és biztonsággal adnak oda gyermekeiknek.  A cukibbnál cukibb és hihetetlen illatos csajos dolgok pedig egész Európát meghódították. A kislányoknak szánt sminkkészleteket, az Aquarius Cosmetic gyártja, ők spanyolország egyik vezető vállalata a kozmetikumok és parfümök forgalmazásában.

A Martinelia körömlakk választékát a legnagyobb körömlakkgyártó cégek is megirigyelhetik. Gyönyörű színek, csillogás és cuki csomagolás jellemzi a lakkokat, amelyek mellett, a manikürködés élményét a lányok elbűvölő kis körömmatricákkal is feldobhatják.

Mekkora kisgyereknél lehet már biztonságosan körömlakkot használni?

Amennyiben az ujjszopós és ujjrágcsálós korszak már a múlté bátran ajánljuk a Martinelia csodálatos smink kellékeit a gyerekeknek. Egy 3 éves kislány már nyugodtan a kezébe veheti és bontogathatja manikűrös szárnyait.

Mire kell figyelni a gyerekkörömlakkok használatánál?

A Martinelia minden terméke hipoallergén összetételű, így a legérzékenyebb bőrnek is barátságos és biztonságos a használata.

A gyerekkörömlakkok vízbázisúak – a felnőtt körömlakokkal ellentétben – így könnyedén eltávolíthatók vizes vattakoronggal, ha már meguntuk vagy másik színnel kísérletezne kislányunk.

A gyerek körömlakk mellett milyen gyerek smink készletek kaphatóak még nálunk?

Végtelen termékpaletta tárul elénk, ha a Martineliaról van szó.

Dobd fel az esti fürdést az édes illatú fürdősókkal, amelyek között még kisfiúknak is találunk kedvükre valót.

Szebbnél- szebb csillogó hajkefék segítik a sokszor mumusnak tekintett fésülködést.

És persze a legizgalmasabb smink termék, ami mindennapi használatban vannak… az illatos gyerekbarát szájfények és ajakápolók rengeteg formában és ízben.

De eddig még nem ejtettünk szót az egyik legkedveltebb termékekről… sminkkészletek dobozban!

Igazi sminkes kincsek rejlenek a gyönyörű csillogó- villogó dobozokban, így még azon sem kell törnünk a fejünket, hogy hol táruljuk gyerkőcünk kedvenc sminkkészletét! Unikornisok, sellők és édes kis házi kedvencek ihlette sminkdobozok mindenféle méretben kaphatóak. Különböző palettával, ecsetekkel és szájfényekkel extrázva.