Gyerek smink készletek, gyerek smink bőrönd

A sminkelés gyermeki szemmel elérhetetlennek és igazán felnőttes, nagylányos dolognak tűnik. Vagyis ellenállhatatlanul vonzó és csábító! Nem egy gyerkőc próbálkozott már meg elcsenni édesanyja sminkkészletének egy-egy tagját. Így kerülhetett púder, pirosító az arcra, vagy éppen rúzs az ajkakra. De mi van akkor, ha ehhez az élményhez egyáltalán nem kell tilosban járni? Ugyanis már könnyedén beszerezhető az a szett, aminek a tagjai minden felnőttesen gyermeki igénynek megfelelnek, és melynek a használata egészségügyi tekintetben sem kockázatos.

Íme a kínálat:

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Hány éves kortól szabad gyerek smink készletet használni?

A cicomázás iránti vágy már korán, pár évesen felbukkanhat. Változó, hogy kinél mikor köszönt be ez a korszak, de a megfigyelések alapján azokban a családokban, ahol az édesanya rendszeresen sminkel, előbb tör felszínre ez az ösztönösnek nevezhető vágyódás a szépítkezés iránt. Mindenesetre az majdnem biztos, hogy amikor legelőször mutatja mindennek jelét a gyermek, akkor még nem eléggé érett a tényleges cselekvéshez. Mert bár a gyerek készlet minden egyes tagja biztonsággal alkalmazható, ám attól még megköveteli a kellő szellemi érettséget. A szemhéjfestéket esélytelen úgy felvinni például, hogy a szem-kéz koordináció ne legyen ideális, de ugyanez a körmök kilakkozásáról is elmondható.

Három éves kortól azonban többnyire bátran és teljes magabiztossággal kézbe vehetik a gyerekek az irányítást, meg persze a sminkelést. De ahogy máskor, most sem hagyható ki az a megjegyzés, hogy minden élethelyzetben minden egyes gyerkőc esetében célszerű az egyéni adottságokat figyelembe venni, mert előfordulhat, hogy akad gyermek, aki már két és fél évesen megérik a feladat teljesítésére, míg más elképzelhető, hogy négy esztendős korában kezd el érdeklődni a sminkelés színes, izgalmas világa iránt. Egyik sem jó, vagy rossz, pusztán különböző, és ezek az eltérések gyermekenként változhatnak.

Mire kell figyelni a gyerek smink használatánál?

Ezeket a termékeket speciálisan gyermekek számára fejlesztették és gyártották. Bőrgyógyászatilag teszteltek, hipoallergének, glutént és laktózt nem tartalmaznak, az előállításuk során az állatkísérletek szóba sem kerültek. Mindezek ellenére azonban természetesen a használat körülményeire is érdemes odafigyelni. Azaz felügyelet nélkül, különösen kezdetben, nem jó ötlet hagyni a kozmetikázás kibontakozását. Eleinte például kitűnő anya-lánya program elsajátítani az egyes sminkeszközök használatának mikéntjét. Rúzsozás, lakkozás, szemhéjfestés – mind-mind külön tudomány, ami iránt az érdeklődés borítékolható. Ha a gyakorlat adott, akkor utána már nyugodtan mehet az önálló alkalmazás, vagy éppen a barátnős sminkdélutánok szervezése, amikor a szórakozásé és persze a cicomázásé a főszerep.

Mire jók a kislány testpermetek?

Gyakorlatilag a felnőttkorban használt parfümökkel egyenértékűek, na nem az illatok erőteljességét, intenzitását illetően, mert ezen a területen pont, hogy jelentős a különbség, hanem az alkalmazás szempontjából. A testpermet finom, visszafogott illatot ad, de nem túlzó, nem zavaró, semmiképpen sem tolakodó, mégis a kislányok úgy érezhetik, hogy így már tényleg minden olyan, mintha nagylányok lennének!

Miért szeretik a kislányok a Martinelia márka termékeit?

Azért, mert a spanyol gyártó termékei csajosak, mert nemcsak maguk a kellékek tökéletesek, hanem a csomagolásuk is. A bőrönd, amiben a szett lapul, olyannyira magával ragadó jellemzőkkel rendelkezik, hogy a legtöbb gyerkőc folyton-folyvást mindenhová magával vinné. És azért is annyira népszerűek, mert szépek, a színeik élénkek, miközben az alkalmazásuk, főleg az anyai útmutatás után, kifejezetten egyszerű.