Gyerek szájfény vagány kislányoknak

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Minden kislány álmainak netovábbja, hogy olyan lehessen, mint az édesanyja: ennélfogva ki kell próbálni a magassarkú cipő felhúzását, fel kell próbálni anya ékszereit, no és persze alaposan szemügyre kell venni a létező összes elérhető sminkterméket, amit csak találnak a neszesszerben: természetes hát, hogy van rá gyerekbarát megoldás, ami megfelel az ő bőrüknek is és nincs egészségkárosító hatása sem. Hogy ez miért jó? Kielégíti a kíváncsiságukat, hiszen „felnőttes dolgot” csinálhatnak, mi pedig nyugodtak lehetünk, hogy ezt olyan termékkel próbálják ki, ami nem fog problémát okozni nekik.

Kínálatunkban a csodálatos Martinelia szájfényeket érdemes szemügyre venni – ezek minőségi és biztonságos termékek, ráadásul elképesztően vagány színekben pompáznak.

Hány éves kortól ajánljuk a gyerek szájfényeket?

Bármilyen sminktermékről is legyen szó, az alsó korhatár mindenképpen a 3 éves kor. Tartalmazhatnak apróbb, akár lenyelhető részeket is, így fontos, hogy figyelj legféltettebb kincsedre, miközben csinosítja magát – vagy legalábbis 100%-ig biztosnak kell lenned abban, hogy gyermeked már pontosan érti a termék biztonságos használatát. Mindig érdemes követni a használati utasítást is, hiszen minden fontos biztonsági szempont fel van tüntetve rajta.

3 dolog, amire figyelni kell a gyerek szájfények használatakor

Ha ezt a 3 szempontot figyelembe veszed, akkor elmondhatod, hogy körültekintően adtál gyerek sminkterméket a kislányod kezébe, és a lehető legtöbb biztonsági lépést megtetted ahhoz, hogy semmilyen probléma ne származhasson a használatából.

  1. Összetevők: természetesen ez a legfontosabb, hiszen nagyon nem mindegy, mivel érintkezik az érzékeny bőrük. Fontos, hogy ne legyen az összetevők között káros vagy irritáló anyag. Ne tartalmazzon mesterséges színezékeket, parabéneket vagy erős vegyszereket. Ha ilyennel találkozol, azonnal dobd el, mert csak ártasz vele! A Martinelia márka bőrgyógyászatilag tesztelt, hipoallergén, kifejezetten gyerekeknek szánt kozmetikum. Nem tartalmaz glutént vagy laktózt, így akár az arra érzékenyek is bátran kipróbálhatják.
  2. A gyártó ajánlásai: olyan termékek esetében, ahol a gyermek bőrével érintkezik valami, nagyon fontos, hogy betartsuk a gyártó javaslatait. Ha van mennyiségi korlátozás (pl. ne kenje fel az egészet egyszerre a szájára), akkor annak feltétlenül eleget kell tenni, illetve a javasolt alsó korhatár alá sem érdemes menni a fulladásveszély miatt.
  3. Tárold úgy, hogy ne férjen hozzá bármikor! Bizony, egy gyerek sminktermék ne legyen elérhető folyamatosan, legyen inkább „kiváltság”, extra jutalom – mindenképpen érdemes korlátozni a használatát.

Lehetnek-e allergiás reakciói a kislányomnak a gyerek szájfényektől?

Ha nem egy megbízható, minőségi gyerek szájfényt vásároltál akkor sajnos igen. Sok szájfény illatosított vagy aromával rendelkezik, hogy még vonzóbb, még csábítóbb legyen a kislányoknak. Nem mindegy, hogy ez milyen összetevőből került bele – ha nem megfelelő, akkor sajnos kiválthat bőrpírt vagy viszketést, szóval nem érdemes elcsábulni az epres szájfényre, ha az nem biztos forrásból származik.

Nagyon sok gyerek szájfényben van mesterséges színezék, javasoljuk őket kilométerekről elkerülni, mert ezek a legkárosabbak nekik. A Martinelia termékekben hypoallergén összetevőket használnak, hogy minimalizálják az allergiás reakciók számát.

Bármilyen gyerek sminkterméket használtok, javasoljuk, hogy először ne az arcon, hanem a csuklón próbáljátok ki őket.

Gyerek smink készleteket is találok a webshopban?

Természetesen igen, nagyon sok gyönyörű smink készletünk van, csak hogy néhány minőségi márkát említsünk: Little Dutch játék smink készlet, Jabadabado, Djeco, no és persze a már sokat emlegetett Martinelia termékei. Ezek mind gyönyörű, vonzó bőröndben vannak és a legkülönfélébb sminktermékek kerültek bele a gyerekek legnagyobb örömére – de vigyázat: van, ami csupán fából készült, és pusztán a szerepjáték, az imitáció a célja, hiszen ők az utánzás útján tanulnak. Pontosan ezeket ajánljuk arra, ha felügyelet nélkül szeretnétek őket hagyni kibontakozni, és még a fantázia is extrán fog tudni szárnyalni!