Gyerekszoba lámpa

Egy jól kiválasztott gyerekszoba lámpával hangulatos, vidám és biztonságos környezetett varázsolhatsz a csemetéd számára. Nézd meg a kínálatunkat!

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Hogyan válaszd ki az ideális lámpát a gyerekszobába?

Kulcsfontosságú némi időt és energiát szentelni a tökéletes modell megtalálására. De vajon miben, hogyan mérhető a tökéletesség? Mutatjuk!

Egyrészt a szoba adottságai nem lényegtelenek, ahogy az sem mellékes, hogy milyen funkciót kell ellátnia a kiszemelt lámpának. Ha csupán díszvilágításról van szó, akkor gyakorlatilag a kisebb típusok is szóba jöhetnek, amik esténként megnyugtató fénykörükkel még az elalvást is támogathatják. Viszont ha fontos a megfelelő mennyiségű funkcionális fény biztosítása, úgy mindenképpen célszerű a nagyobb típusok között körülnézni. Természetesen ezek is szépek, ékeivé válhatnak a szobának, ugyanakkor hasznosság terén sem vallanak szégyent.

Másrészt az esztétikummal kapcsolatos tényezők is figyelemre méltóak. Milyen színek dominálnak a gyerekszobában? Mik azok az árnyalatok, amik esetleg erősítése, vagy éppen gyengítésre szorulnak? Milyen stílus hatja át a közvetlen környezetet? Ha ezekre a kérdésekre megtalálod a feleleteket, akkor könnyedén ráakadhatsz a megjelenésében is tökéletes alternatívára.

Harmadrészt a gyerkőc véleménye elsődleges. Ha ajándéknak szánod a lámpát, akkor jó ötlet előtte nyomoznod, hogy kiderüljön, milyen tenné boldoggá. Amennyiben pedig az együtt vásárlás örömeire szavazol, úgy mindenképpen megéri hallgatnod lurkód ízlésének hangjára, mert végtére is az ő rezidenciáját fogja díszíteni az általatok megvásárolt lámpa.

A mesefigurás és állatos gyereklámpák előnyei

A lámpa eleve egy biztonsági pont a legtöbb gyermek életében. Este, amikor a sötétség olyan ijesztő támpontként szolgál. Elűzi az éjszaka lidérceit, és a nyugalmat hozó fény ajándékát hozza magával. Ha ehhez még vidám színek, kedvelt mesehősök is társulnak, akkor készen is van a nagybetűs boldogság. Ráadásként így a lámpa nemcsak az esti órák főszereplőjévé válhat, hanem napközben is helyet kaphat a maga mesésen gyermekbarát megjelenésével. Úgyhogy, ha szeretnéd bebiztosítani gyerkőcöd rajongását, ha elsősorban az a vágyad, hogy örömöt szerezz, akkor mindenképpen célszerű olyan mesefigurákra, árnyalatokra és mintákra szavaznod, amik a legkedvesebbek gyermekednek.

Mikor jó választás a fényfüzér?

Akkor, ha fényben szeretnéd fürdetni gyermeked szobáját! Akkor, ha a fény nemcsak, mint praktikus, hanem mint esztétikus elem is főszerepet játszik a mindennapjaitokban. Akkor, ha egy kis különlegességet, egy kis fénylő varázslatot csempésznél az amúgy olykor szürkeségbe hajló hétköznapokba. Akkor, ha gyermekedet elbűvölik a fénypászmák, amiket örömmel, boldogan, lelkesen figyel, és amik szó szerint beragyogják a teret.

A fényfüzér, valamint a lámpa nem játék, ez tény, viszont játékossá formálható általuk a közeg, hiszen a fényjáték valódi csoda, aminek az értéke életkortól függetlenül felbecsülhetetlen.

A MiniStudio kedvenc gyerekszoba lámpa márkái

Konges Slojd, Liewood, Djeco – ha egy top hármas listát kellene felállítanunk a kedvenc, egyúttal legkeresettebb márkákról, akkor valahogy így festene a dobogó. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy nehéz csak hármat kiemelni a rendelkezésre álló lehetőségek közül, hiszen a paletta a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt színpompás. Egy biztos: alapvetően mindegy, hogy melyik brand termékére voksolsz, mivel ezek a gyártók kivétel nélkül prémium minőséget testesítenek meg. A modellek nemcsak szépek, hanem tartósak, masszívak a minőségi alapanyag-használatuknak és professzionális kivitelezésüknek köszönhetően. Szóval az általuk megteremtett fénykörben ragyoghatnak a lelkesedés pírjától pirosló gyermekarcok.