Játék alagút

A játékalagút minden kisgyermek számára hatalmas örömet okoz, miközben segíti a mozgásfejlődést is. A kínálatunkban szép és tartós játékalagutakat találsz.

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Mire jó egy mászó alagút?

A mászó alagút fejleszti a mozgékonyságot.

Az Ayres terápia során a többoldalú észlelés fejlesztéséhez kiválóan alkalmas eszköz a játék alagút, vagy cső.

A mozgás kiemelten fontos a gyermekek fejlődésében, képességeik kibontakozásában. A mozgás jelentősen támogatja az észlelést, a tapasztalatszerzést, a magasabb gondolkodási funkció alapját képezi. Ezen túl, a mozgás a beszéd egyik feltétele, ráadásul a beszédképtelen gyermekek alternatív kommunikációjához is szükség van valamilyen mozgás formára. Az aktivitás, a tevékenykedés, az önállóság is összefüggésben vannak a mozgásos képességekkel.

Használható bújkálásra, játékra, és még sok-sok minden örömteli játékra.

Összecsukható, helytakarékos, amikor éppen nem használod. Remek kiegészítő lehet a gyerekszobába is.

Milyen anyagból készülnek a nálunk kapható játék alagutak?

Hosszú, műszálas szövetből készülnek, drótmerevítéssel. A termékek általában fényáteresztő anyagból készültek, így a gyerekek nem félnek a bezártságtól.

Hány éveseknek ajánljuk a mászóalagutakat?

12 hónapos kortól ajánljuk, de a stabilan mászó kisebb gyerekek akár 6 hónapos kortól már biztosan élvezik a mozgás és a bújócskázás örömét az alagutakban.

Kint is használható egy játék alagút?

A mászó játék alagút kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas!  Egy szép napos időben a fűben szaladgálva és az alagútban bujkálva a kinti játék még élvezetesebb szórakozást biztosít.