Játék babakocsi: tartós és szép!

Általánosságban elmondható, hogy minden kislány életében eljön az a pont (ráadásul elég hamar) amikor boldog babakocsi és játék baba tulajdonos lesz. Teljesen természetes igényük, hogy szeretnének olyan tevékenységet végezni, amit a felnőtteknél is látnak – ráadásul a gondoskodás egyszerűen genetikailag beléjük van kódolva, hiszen egy napon majd ők is édesanyák lesznek. Egy játék babakocsi remek lehetőséget ad arra, hogy a mindennapi élet egy szeletét szerepjáték keretében szimulálják és lemodellezzék a felnőttek viselkedését.

Webshopunkban nagyon sok szép és tartós babakocsi található meg a játékhoz, ami nem csak a kislányok, de az anyukák szívébe is nagyon gyorsan be tudja lopni magát!

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Mennyire tartósak a játék babakocsik?

A játék babakocsik tartóssága természetesen attól függ, hogy milyen anyagból készültek és milyen minőségben gyártották azokat. Ha erős, minőségi anyagokat használtak fel a gyártás során, akkor sokkal jobban fogja bírni a használat alatt felmerülő apróbb baleseteket, ütközéseket. Fontos, hogy megfelelőek legyenek a rögzítések, hiszen egy jó babakocsi nem eshet szét néhány használat után, illetve teljesen biztonságosnak is kell lennie, hogy a szülő nyugodt szívvel adhassa oda a játékra. Természetesen nagyon fontos a bánásmód is, ezt pedig mi magunk tudjuk megtanítani a gyermekünknek. El kell magyarázni, mit szabad és mit nem, hiszen minél jobban figyelünk az alapvető szabályokra, annál tovább ki fog szolgálni minket a termék.

Mit kell tudni a nálunk kapható játék babakocsi márkákról?

Jelenleg 3 márka képviseli magát kínálatunkban a játék babakocsik esetében: Little Dutch, Konges Slojd és Djeco. Nézzük őket meg egy kicsit részletesebben!

A Little Dutch egy holland márka, mely csecsemők, kisgyermekek és óvodások számára gyárt magas minőségű termékeket. Nagyon népszerűvé vált az elmúlt években, rengetegen ismerik őket. A tervezés során nem csak azt veszik figyelembe, hogy gyönyörű legyen a design, hanem azt is, hogy maximálisan kihasználható és praktikus legyen minden egyes termék. 100% bababarát anyagokat használnak, így soha nem kell aggódnunk afelől, hogy bármilyen káros anyaggal érintkezik a babánk bőre. Figyelembe veszik a szülők igényeit is, és olyan dolgokat adnak ki a kezeik közül, ami egy felnőtt szemének és igényének is kielégítő – hiszen mindannyian a legjobbat akarjuk a gyermekünknek!

A Konges Slojd dán márka is méltán híressé vált sokak körében, ráadásul rendkívül széles a választék náluk is: babaruházat, babakelengyék, játékok és kiegészítők is fellelhetőek náluk. A skandináv minimalizmus és a letisztult design minden egyes termékük esetében visszaköszön, az apró részletek pedig annyira érdekesek, hogy nem lehet betelni velük! Amennyire csak lehetséges, környezetbarát anyagokat alkalmaznak, a 100% bababarát és biztonságos termékek pedig itt is teljesen helytállóak.

A Djeco márkát is nagyon sokan ismerik, leginkább a játékaikról. Ezeket a termékeket egyedi stílusukért (aki jobban megismeri őket, egy idő után ránézésre meg fogja mondani egy játékról, hogy az Djeco!), a minőségi alapanyagokért, és az ötletességükért imádják a gyerekek és a szülők is.

Milyen anyagokból készülnek a játék babakocsik?

A Little Dutch babakocsik anyaga fa, a kerekek pedig gumival vannak bevonva. Tartós, gyönyörű játékok, ráadásul nem hagynak nyomot és sérülést a padlón – bátran lehet lakásban is használni! Mivel bababarát, vízbázisú festéssel látják el őket, biztosan tudhatjuk, hogy a legjobb minőséget adtuk gyermekünk kezébe.

A Konges Slojd elképesztő dizájnnal készíti a játék babakocsikat, tipikusan olyanok, melyekbe előbb egy kicsit az anyukák szeretnek bele, mert annyira gyönyörűre tervezték meg őket. 😊 Anyaguk 100% organikus pamutból készül, huzatuk kivehető, elősegítve ezzel a babakocsi tisztántartását. A keret vasból készül, a fogantyúk puha szivacsos EVA anyaggal vannak bevonva.

A Djeco kínálata ugyan nem nagy játék babakocsi terén, de nekik is van! Az egyik kedvencünk a fa babakocsi tőlük, melynek csatlakozásai és kerekei műanyagból, váza fából, a puha anyag része pedig impregnált pamutból készül.

Mekkora gyerekek számára jó választás egy szép játék babakocsi?

Általában 2 éves kortól ajánlják őket, hiszen ez az a kor, amikor nagyjából megjelenik bennük a vágy, hogy minél több mindenben utánozzák a felnőtteket. Ekkor már biztonsággal odaadható nekik egy ilyen játék, hiszen értik és tudják, hogy kell vele játszani. El lehet magyarázni, hogy vigyázni kell rá, ugyanúgy, ahogy a benne fekvő babára is. Legyünk partnerek a szerepjátékban, játszunk velük el különböző szituációkat, hadd kapjon szárnyra a csodálatos kis fantáziájuk!