Usborne könyvek

Csodálatos grafikával rendelkező angol nyelvű hangoskönyvek a méltán híres Usborne kiadótól. Különös tekintettel és szeretettel válogatjuk össze a legkülönlegesebb mesekönyveket, amelyek megszínesítik a kicsik gyermekkorát. Válogass a kedvenc hangoskönyveink között, ahol egy gombnyomàssal tárulnak elénk az elővilágunk apró hangjai.

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Miért szeretik a gyerekek az Usborne könyveket?

Az Usborne egy brit gyerekkönyvkiadó vállalat, amely számos különböző típusú könyvet kínál gyermekeknek és fiataloknak. Az Usborne könyveket világszerte nagyra értékelik a szülők, tanárok és gyerekek egyaránt, nem véletlenül, hiszen kínálatukban számos olyan könyvet találhattok, amelyek segítenek fejleszteni a gyermekek kreativitását és problémamegoldó képességét. Ilyenek például az interaktív kifestőkönyvek, matricás könyvek, rejtvénykönyvek és játékkönyvek. Az Usborne kiadó nagy hangsúlyt fektet az oktatási értékű könyvekre. Sok ismeretterjesztő könyvük olyan témákat fedez fel, mint a tudomány, a történelem, a természet vagy a művészet. Az ilyen típusú könyvek játékos módon segítenek a gyerekeknek megszerezni az ismereteket és kíváncsiságot ébresztenek bennük a világ iránt. A gyerekek számára azért élvezetesek ezek a könyvek, mert a saját nyelvükön, és szórakoztató módon mutatják be számukra a világot, és az őket körülvevő dolgokat. Színes és gyönyörű illusztrációival ezek a mesekönyvek nem csak a gyerekeket, de a szülőket is könnyen leveszik a lábukról.

Hány éveseknek szólnak az Usborne könyvek?

Az Usborne könyvek széles választékát kínálják különböző korosztályoknak. Kínálatukban találhatók puha, tapintós könyvek, hangoskönyvek, interaktív kifestők és egyszerű szókincset fejlesztő könyvek, amelyek a legkisebbeknek szólnak. A 3-5 éves korosztálynak olyan könyveket kínál, amelyek segítenek a számolás, a színek, a formák és az állatok megismerésében. Ezek a könyvek gyakran illusztrált mesék, interaktív matricás könyvek vagy egyszerűbb tevékenységkönyvek. A kiadó nagyon sokféle könyvet kínál a 6-12 éves korosztály számára is. Vannak tudományos könyvek, történelmi könyvek, enciklopédiák, rejtvénykönyvek és még sok más. Az ilyen típusú könyvek segítenek az ismeretek bővítésében és az érdeklődés felkeltésében a különböző témák iránt. Összességében az Usborne kínálatában 0-12 éves korig, minden gyermek megtalálhatja a neki megfelelő könyveket.

Mit érdemes tudni az Usborne hangoskönyvekről?

A hangoskönyek kínálatával az Usborne egy egészen más dimenzióba emelte a mesék világát. A hangos mesékkel a gyerekek teljesen egyedül, a szülők nélkül, de akár együtt is meg tudják hallgatni kedvenc meséiket, ráadásul nem csak szórakoztatják, de fejlesztik is őket. Az Usborne hangoskönyveiről fontos tudni, hogy nem különálló CD, vagy más hanghordozók megvásárlásával válnak a mesék hangosakká, hanem a gyártás során a lapok közé rejtett gombokba építették a “mesék hangját” is, így egyetlen gombnyomással a könyvek azonnal életre kelnek.