Little Dutch Baba kollekció

A Little Dutch a legnépszerűbb babamárka, a legnépszerűbb babákkal. A puha babák a kisgyermekek legjobb játékai, hatalmas népszerűségük évek óta töretlen a kisgyermekes családok körében. Külön válogattuk a márka szebbnél szebb babáit, hogy megkönnyítsük a választást a babagyűjtőknek.

A Little Dutch a következő babákat kínálja gyűjteményében:

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Miért ilyen népszerűek a Little Dutch babák?

A Little Duch babák pillanatok alatt meghódíthatják a gyermeki szíveket. Különlegességük, hogy kézzel készültek, és semmilyen egészségkárosító anyagot nem tartalmaznak. Ráadásul öröm megérinteni, megölelni őket, hiszen pihe-puhák.

Több méretben is elérhetőek. Akár már egyéves kortól hűséges játszótársaivá válhatnak a gyerkőcöknek. A felnőttek számára furcsának tűnhet az a minimalista arckifejezés, ami a babák sajátja. Ez azonban nem a véletlen műve. Pszichológiailag bizonyított tény, hogy minél kevesebb gesztust, mimikát közvetít a baba arca a lurkók felé, annál nagyobb teret kaphat a képzelőerő, annál jobban érvényesülhet a fantáziavilág. Márpedig ahhoz, hogy többek között a kreativitás és egyéb készségek optimális ütemben fejlődjenek, elengedhetetlen a képzelet megdolgoztatása. A bájos, de nem túl kifejező arcokra pillantva a gyermekek gyakorlatilag bármit beleképzelhetnek a játékba. Megélhetnek szomorú, vidám, vicces vagy éppen haragos perceket anélkül, hogy a babák grimasza ezt megakadályozná. De nézzük egy kicsit közelebbről őket!

Íme, a bájos babacsalád!

Jim folyton a kalandot keresi! Sáros ruha, zilált külső, kedves babatestben? Igen, Jimre pontosan illik ez az érzékletes leírás. De vajon miket őriz a zsebében? Még az is lehet, hogy azokat a talizmánokat, amiket útközben szedett össze. Az erdőben néhány lehullott, színes falevelet, vagy a tengerparton kavicsokat, kagylókat. Jimmel kaland minden nap, miközben az unalom teljesen ismeretlen a számára. Azoknak a lurkóknak tökéletes választás, akik vágynak felfedezőtúrákat tenni, akik a barangolásban, a csatangolásban élik ki az álmaikat, és akik előtt az egész képzeletvilág ajtaja tárva-nyitva áll. Jim hűséges társ ezen az úton, akár hosszú éveken át!

Rosa baba igazi pörgő-forgó kis tündér, aki táncolni, piruettezni pont ugyanannyira szeret, mint öleléseket fogadni. Vidámsága ragadós, pláne egy fárasztó óvodai vagy iskolai nap után. A teaparti az egyik kedvenc elfoglaltsága, már amikor éppen nem ugrál. Úgyhogy a háza táján elkél néhány csésze finom tea, és persze majszolni való keksz.

Julia az álmok birodalmában él, viszont az alkotásai nagyon is valószerűek. A kreativitás a legnagyobb erénye. Ír, kézműves remekeket hoz létre. A kedvenc színárnyalata, ahogy az a megjelenéséből is egyértelműen kiderül, a zöld. Ő nem az a típusú lány, aki kényeskedik, ha történetesen tetőtől talpig festékes vagy zsírkrétás lesz. Vele móka és kacagás minden egyes alkotás.

Evi fantáziája gyakorlatilag határtalan. A színdarabok nagyon közel állnak hozzá. Hiába, a színésznői vér megmutatkozik minden kecses mozdulatában. Van egy kedvenc főszerepe, amit ha lehet, elsők között játszik el. Az anya. Na jó, de azért akkor sem esik kétségbe, ha életeket kell menteni, vagy embereket kiszolgálni. A sokoldalúsága tényleg lenyűgöző, ahogy a szereplése is magával ragadó. Vele aztán nem egysíkú az élet!

Sophia igazi, hűséges barát jóban és rosszban. A félelmet messzire űzi egyetlen ölelésével. Kis majmocskájából merít erőt, aki mindenhova elkíséri. Vicces, ugyanakkor kedvessége a legnehezebb pillanatokban bástyaként szolgálhat. Vele semmi sem lehetetlen!

A tündérbabák hárman alkotnak egységet. Fay a szeretet, Ella a szerencse, míg Mia a reménység tündérbabája. És akkor még Aváról, Jackről, Jillről, Samről és Annáról nem is meséltünk.

Hány éves kortól ajánlottak a Little Dutch babák?

A Little Duch babacsalád tagjai szülői szemmel is pazar jellemvonásokkal büszkélkednek. 12 hónapos kortól a gyerkőcök örömmel nyúlnak értük.

Hogyan tisztítsd a Little Dutch babákat?

Harminc fokon gond nélkül moshatóak, így aztán könnyedén makulátlanná varázsolhatóak. Anyaguk 100 százalékig poliészter, míg tapintásuk pihe-puha, ölelgetni való.

A babák egytől-egyig csak kiindulási pontként szolgálnak a külső megjelenésükkel, a karakterük jellegzetességeivel, ugyanakkor a gyermekekre vár, hogy valóban felruházzák őket: olyan tulajdonságokkal, kalandokkal és élményekkel, amiknek az értéke azért felbecsülhetetlen, mert közös. Ebben a minimális mimika is támogatja őket, amibe gyakorlatilag azt látnak bele, amit csak szeretnének. Mosolyt, kacsintást, huncutságot, elszántságot, kitartást, és annyi minden mást! A babák olyan magas minőséget testesítenek meg, hogy akár hosszú éveken át hűséges társakként lehetnek jelen a lurkók mindennapjaiban. Aztán ki tudja. Egy-egy baba szépen becsomagolva még az unokák korszakát is megélheti.

Little Dutch baba kollekció hivatalos weboldala elérhető ide kattintva