Leclerc Sport Babakocsi

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A Leclerc babakocsik a legjobb megoldást kínálják, ha trendi, könnyű és könnyen összecsukható babakocsit keresel. Nézz körül a ministudio.hu kínálatában.

A Leclerc márkáról röviden

A Leclerc egy innovatív vállalat, amely megújulást igyekszik hozni a babakocsik világába. Ez a holland márka azt tűzte ki maga elé célul, hogy könnyű vázú, könnyen használható babakocsikat gyártson, amelyek összeegyeztethetők a városi lét minden kihívásával. A márka innovatív volta abban rejlik, hogy egy olyan babakocsit igyekeztek kifejleszteni, ami a „minden egyben” elvet követi, vagyis a sportülés mellett, mózeskosárral is lehet használni egy adapter segítségével, és nem utolsósorban stílusban is illeszkedik a városi szülők igényeinek. Az ergonomikus kialakítású üléseknek köszönhetően a gyerekek nem csak kényelmes, hanem tartásuknak, és fejlődésüknek megfelelő babakocsiban utazhatnak, a kényelem azonban nem csak a babának, hanem a szülőnek is garantált.

Miben más egy Leclerc babakocsi?

Ezeknek a babakocsiknak a mássága egyértelműen stílusosságukban és a kialakításukban rejlik. Minőségi anyagokból készülnek a lehető leghosszabb tartás érdekében, illetve felhasználóbarát-létük abban is rejlik, hogy rendkívül sok kiegészítő vásárolható hozzá, így is elősegítve az egységességet és harmóniát gyermeke alapvető eszközei között. A babakocsihoz vásárolhatunk hozzá illő táskát, testvérfellépőt, bundazsákot, vagy akár rendszerező táskát, az átláthatatlan babatáskák elkerülése érdekében.

Ahogy már említettük, az egyszerűség, könnyen kezelhetőség a márka elsődleges célkitűzése az anyák dolgának megkönnyítése érdekében. Ezért is fejlesztették ki az úgynevezett egykezes babakocsit, melynek lényege, hogy akár egy gyerkőccel a karodon, egyetlen kézmozdulattal könnyedén tudd kinyitni és összecsukni. Nagy segítség még, amit szintén a Leclerc márka kínálatában találhatunk a mágneses biztonsági öv, amelynek ki és bekapcsolásához szintén elég egyetlen kéz.

A babakocsikon található még számos más extra is, ilyen például az állítható lábtartó, a nagy méretű kupola SPF 50+ védelemmel és kémlelőnyílással a tetején, vagy akár a levehető kapaszkodó rúd.

Milyen kortól használható?

A Leclerc babakocsi kollekciója 0-5 éves korosztály számára készült. A különböző adapterekkel, és a már említett testvérfellépővel viszont akár tovább is használhatóak.

Hogyan érdemes tisztítani?

A babakocsik tisztítása nem egyszerű feladat, a Leclerc minőségi anyagfelhasználásával azonban ez sem megoldhatatlan. Babakocsi tisztításnak általában két fajtája létezik, van ugyanis az a fajta takarítás, amikor az ember használtan kapott babakocsiját próbálja még tisztábbá varázsolni mielőtt újszülött kisbabáját fektetné bele, a másik változat pedig nem ennyire átfogó takarítás, amikor már a használatban lévő kocsit kell elfogadhatóbb állapotúvá tenni. A nagyobb volumenű takarítás során érdemes a részeket külön választani, hogy a textil anyagokat jobban ki tudjuk tisztítani, és így keveredni sem fognak az egyes elemek huzatai, emellett érdemes a címkéket is elolvasni, nehogy az ember túlbuzgóságában túlságosan is kimosson ezt-azt… Ha azonban kézi mosást választunk a fürdőkádban először érdemes tiszta vízben elő áztatni (előkezelő spray-t is használhatunk) , majd ezután mosószerrel is kimoshatjuk. A vázat mindenképpen külön érdemes mosni, hiszen azon sokkal több szennyeződés gyűlhet össze.

Ha azonban nem szeretnéd a takarítást magad végezni, akkor akár külön ezzel foglalkozó cégeket is felkereshetsz!

A legjobb Leclerc babakocsi kiegészítők

Ez a gyönyörű pelenkázó táska nagy segítséged lehet a hétköznapok során. Rengeteg minden elfér benne, tartalmaz pelenkázó lapot, és egy különleges termos zsebet is.

A polar bundazsák nagyszerű kiegészítője lesz babakocsidnak a téli fagyokban, ha azonban egy vékonyabb változatot keresel a Leclerc erre is kínál megoldást, ugyanis a Spring bundazsák pontosan erre lett kitalálva.

Ha eleged van a rendezetlen táskákból akkor itt van számodra a megoldás! Ezzel a stílusos táskával véget vethetsz a folytonos keresgélésnek és idegeskedésnek, és közben még jól is nézhetsz ki.