Little Dutch Activity asztalok készletről

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Segíteni a sirályoknak elhozni a gyöngyöket a spirál mentén? Esetleg világítótornyot építeni? Megpörgetni a kerekeket, és átkelni az óceánon kis csónakokban? Mindezt akár egyszerre? Igen! Ez kétségtelenül csábítóan hangzik, és el is csavarja a gyerkőcök fejét. Miközben a vigyázz, kész, rajta, állj fel, és indulhat a játék felkiáltás is helyén való, lévén ez a 54 cm magas fejlesztő asztal izgalmakat, kalandos felfedezéseket ígér, miközben a játékosokat felállásra sarkallja.

Mitől különleges a Little Dutch Activity asztal?

Attól, hogy kihívást jelent a gyerkőcök számára, olyan kihívást, ami természetesen megugorható, azaz a játékszer motiváló erővel bír. Az asztal öt egymástól eltérő tevékenységnek ad helyet. Ezek mindegyike jelentős mértékben elősegíti a finommotoros készségek fejlesztését. A játékszer kialakítására strammság jellemző, és ez nem a véletlen műve, hiszen a biztonságos, egyúttal kiegyensúlyozott kivitelezés felállásra ösztökéli a játékosokat. Így aztán még az állás, járás, elindulás okozta nehézségek leküzdéséhez is hozzájárulhat. Ez a fajta komplexitás kétségtelenül ritkaságnak számít, miközben a játékos, gyermeki szemmel elbűvölő és kalandos megjelenés is borítékolható.

Milyen színben kapható?

Virágok és pillangók, illetve tengerész. Ez a két művésznév alapjáraton mindent elárul a játékban megmutatkozó árnyalatokról. A tengeri világ kékje, zöldje, mélysége épp úgy kézzel foghatóvá válhat, mint a virágok és pillangók övezte lágy pasztell színei. Mindegyik szemeket kényeztető látvány, barátságos, hívogató, és persze a gyártóhoz méltóan nagyon szép. Eltérnek mindentől, ami sablonos, szokványos vagy elcsépelt. De ez tényleg nem nevezhető újdonságnak a márka háza táján, mert még egykor, a brand megszületésének idején a hitvallás is megérkezett, miszerint nemcsak a funkcionalitás a lényeg a játékszerek világában, hanem a szépség, a kellem is, mert a megjelenés hozzáadhat az otthon egészéhez. S igaz, ami igaz, ehhez a célkitűzéshez a vállalat azóta is tartja magát, ahogy az minden egyes termékben jól látható módon megmutatkozik.

A kislányok többnyire a virágok és pillangók övezte világra szavaznak gyakrabban, míg a fiúk a tengerész alternatívára voksolnak a legtöbbször, viszont ez gyerkőcönként változó, érdemes a lurkó ízléséhez igazítani a választást.

Mekkora gyerekeknek ajánlott a Little Dutch Activity asztal?

Már egy éves kortól jó szívvel ajánlható az asztal alkalmazása. Az biztos, hogy a gyerkőcök örömüket lelik a felfedezésben, márpedig az öt különböző terület vagy tevékenység, amiknek a megismerésére, végzésére ösztönzően hat a játékszer, kétségtelenül izgalmakat ígér. Egy biztos. Az ajánlástól függetlenül minden helyzetben érdemes a gyermek egyéni kvalitásait, adottságait figyelembe venni, mert előfordulhat, hogy már 11 hónaposan készen áll a játékra, ugyanakkor akkor sincsen semmi gond, ha ennek az ideje néhány hónappal az ajánlás után köszönt be. Nem az életkor számít, ebben a kérdésben sem ildomos a sablonokat követni, mert minden gyermek más és más.

Milyen anyagokból készül a Little Dutch Activity asztal, és mennyire strapabíró?

A FSC fa, rétegelt lemez közbenjárásával aprólékos munkával kivitelezett asztal egyrészt maximálisan stabil, megingathatatlanul biztonságos, ami már csak azért is lényeges, mert a gyermek előbb vagy utóbb rá fog támaszkodni, sőt a segítségével húzza fel majd magát, tehát a biztosság és a biztonság egyetlen pillanatig sem lehet kérdéses. Másrészt a fa, mint alapanyag, nem pusztán természetes, bár ez is a javára írható, hanem időtálló és vitathatatlanul szép. Ez az asztal a gyerekszoba ékévé léphet elő.