Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Little Dutch autók a lejtőn

Minden szülő vágya, hogy minőségi és jól kihasználható játékokkal vegye körbe csemetéjét. Szerencsére ma már egyre többen törekednek erre és sokan hisznek a „kevesebb játék, ám magas minőség” elvben és kifejezetten jól átgondolják, hogy mi az, amit megvesznek. Nagyon fontos a tudatosság, a mi küldetésünk pedig pontosan az, hogy segítsük a szülőket a minőségi játékok kiválasztásában.

A Little Dutch márka híres a stílusos és praktikus tervezéséről, a visszafogott színhasználatáról és a jó minőségű játékok gyártásáról. A legtöbb játékuk fa, és felfoghatatlan mennyiségű választék van a kínálatukban – nézzük meg most egy kicsit részletesebben a Little Dutch autók a lejtőn elnevezésű játékot! Nem csak a kisfiúk, de a kislányok is imádnak játszani vele.

A Little Dutch autók a lejtőn játék 3 nagy előnye

Az autók a lejtőn játék lényegében hasonlít egy golyópályához, azzal a különbséggel, hogy itt autókat kell a tetejéről elindítani. Ezt követően a kisautók négy szakaszon fogak lefelé száguldozni a gyerekek legnagyobb örömére: csodálatos, ahogy lenyűgözi őket a szintről szintre egyre lejjebb haladás, és ahogy izgatottan várják, mikor fognak a végére, a célba érni majd.

Lássuk, mi lehet a 3 legnagyobb előnye ennek a játéknak!

  1. Koordináció és ügyesség fejlesztése: talán nem is gondolnánk, milyen sok mindent tud fejleszteni egy ilyen egyszerűnek tűnő játék. Kiválóan hat a finommotorikus képességekre, fejleszti a szem-kéz koordinációt, és segíthet a gyerekeknek a térbeli tudatosság kialakításában és fejlesztésében.
  2. Fejlődik a logikus gondolkodás: azáltal, hogy egy ilyen több szintes, majd szintről szintre egyre lejjebb haladó járművek megfigyelésével töltik az időt, felismerik az ok-okozati összefüggéseket. Rájönnek, hogy mit jelent fent és lent lenni, és sokat tapasztalnak a gravitáció erejéről is. Megtanulják, hogy ha legfelülre helyezik az autót, mit kell tenni ahhoz, hogy elinduljon és hol kell várni majd a végén – ha pedig útközben bármi probléma felmerül (pl. elakad az autó) akkor megoldást kell rá találniuk, hogy tovább tudjon haladni.
  3. Kreativitás és fantázia fejlődése: egy gyermek számtalan módon tudja használni a fantáziáját, és nincs ez másképp ezzel a játékkal sem: rá fog jönni, hogy milyen kreatív módokon lehet egy kisautót leengedni a lejtőn és saját történetet, mesét tud köré építeni, amivel fejleszti a fantáziáját, képzelőerejét.

Milyen anyagokból készülnek a Little Dutch versenypályák?

Ezek a versenypályák fából készülnek, és teljesen bababiztos festékkel vannak kezelve, így bátran lehet a kicsiknek adni – nem kell attól tartania a szülőnek, hogy baj lesz belőle, ha esetleg egy kicsit a szájába veszi a pályát a gyermek – van ugyanis egy elég hosszan tartó időszak, mikor mindent megkóstolnak, hiszen így is tapasztalnak.

Mekkora gyereknek ajánljuk a Little Dutch autók a lejtőn játékot?

Alapvetően a legideálisabb kor minimum másfél év, hiszen ekkor már nagyon is meg tudják érteni a játék lényegét, ráadásul teljesen le is nyűgözi őket a működése. Az igazi „csúcsa” 1.5 – 3 éves kor közé tehető, ekkor játszanak vele a legszívesebben. Fontos is, hiszen a fentebb említett rendkívül sokrétű fejlesztő hatása miatt elengedhetetlen, hogy legyen hasonló az otthoni játéktárban. Négy kisautó van egyébként hozzá, nagyon izgalmas őket egymás után sorban leengedni a lejtőn!

Röviden a Little Dutch márkáról

Ezt a holland márkát ma már nagyon sokan ismerik, hiszen meghódította egész Európát a visszafogott színeivel és a rendkívül magas minőségével. Nem csak játékokat, de gyerekszobai berendezéseket, puha textíliákat és ruhákat is gyártanak a szülők legnagyobb örömére. Mindent a legnagyobb biztonsággal és magabiztossággal adhatunk gyermekeink kezébe, hiszen abszolút első helyen áll náluk az, hogy a gyerekek számára maximális védelmet és odafigyelést biztosítsanak: minden bababarát. Biztosak vagyunk benne, hogy aki egyszer megveszi az első terméket tőlük, az utána újra meg újra vissza fog térni a márkához, mert pillanatok alatt rá fog jönni, hogy egy ilyen jó minőségtől milyen nehéz elszakadni.