Little Dutch babaház és kiegészítők

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Miben különbözik egy átlagos terméktől a Little Dutch babaház?

A Little Dutch-termékek különlegessége, vagy úgy is fogalmazhatunk, jellegzetessége, hogy rendhagyóak. Egyik modell sem passzol bele a tömegcikkek tengerébe, mert egyediséget sugároznak. A holland dizájn magával ragadó, szemeket gyönyörködtető, és túlzás nélkül állítható, hogy páratlan. Ez az egyik legfőbb különbség a többi, piacot ellepő babaházhoz képest. De van még itt más is, amit lényeges kihangsúlyozni. Ilyen a prémiumminőség, mint jellegzetesség, és mint evidencia, ami a márka esetében garantáltan bezsebelhető. A babaház élettartama nem hónapokra szól. Akár több generáció is beleálmodhatja azt a babavilágot, ami számára a legnagyobb boldogságot jelenti.

Miből készül? Mennyire strapabíró?

A masszív kialakítású babaház két zsalugáterrel rendelkezik. A strammság tehát nem ígéret ebben a helyzetben, hanem konkrétan tény, ami megkérdőjelezhetetlen. Azért ez, elnézve a gyermeki hévet, és azt, hogy egy-egy játékba mennyi lendület, energia vegyül, olyan előny, aminek a megléte aranyat ér. A házikó teteje könnyedén levehető, így pillanatok alatt, gond nélkül hozzá lehet férni a belső térhez. Itt lép a képbe a gyártó leleményessége, hiszen a tető valójában a házhoz tartozó kiskert, a belső oldalának festése egy az egyben passzol a ház stílusához.

Mekkora kortól ajánlott, és miért?

A babaház hároméves kortól ajánlható, de ez az a tanács, amit érdemes minden esetben testre szabni annak megfelelően, hogy a gyerkőc fejlődésben éppen hol tart. Az érettségi szint tehát az, ami elsősorban meghatározó, és nem az életkor. Arra a kérdésre, hogy miért annyira jó ötlet a házikó beszerzése, hosszan tudnánk felelni, de íme, pár célratörő mondat, amiknek a segítségével egyúttal a termék is még jobban megismerhető.

A fából készített ház abszolút gyermekbarát. Vízbázisú festék segítségével készültek el a motívumok, díszítések és a festett részletek. Azaz a természetesség, mint jelző teljes mértékben megállja a helyét. A házhoz 19 darab bútor is tartozik, úgyhogy a játék a csomag megérkezését követően azonnal elkezdődhet. A szett tartalma a házon kívül: asztal, szék, kanapé, három kis párna, egy nagy párna, lámpa, szekrény, haltál, televízió, növény, mosdótál, tükör, fürdő, vécé, két növényi parcella, egy ív matrica. Ami pedig a pontos paramétereit illeti: 43×57×24,5 centiméter.

A gyermekek utánzással, másolással tanulnak. A fejlődésükhöz nagyban hozzájárul a fantáziavilág „megdolgoztatása”. S hogy mindez hogyan függ össze, és összpontosul épp egy babaházban? Úgy, hogy egyrészt a lurkók úgy alakíthatják ki az élettereket, úgy játszhatják a babáik életjátékát, ahogy azt a szüleiktől, a környezetüktől látták. Idővel ez a kép változhat, ahogy egyre több hatás éri őket. A játékon keresztül a napi feszültséget épp úgy levezethetik, mint ahogy formákba önthetik az örömeiket, boldogságukat, azokat az élményeket, amik meghatározóak a számukra. Másrészt eközben a képzeletvilág főszerepet kap, hiszen a bútorok, az egyes részletek hirtelen élővé alakulnak, akárcsak a házikót belakó babák, plüssök, egyéb játékszerek. Így válhat álomból valóság.

Milyen kiegészítők vannak a Little Dutch babaházhoz?

A következő kiegészítők vásárolhatóak meg a babaházhoz: házi kedvencek, babakonyha, babaszoba és gyerekszoba. Ezeknek hála minden egyes helyiség, minden egyes életterület varázslatosan valódivá változhat a gyermekek legnagyobb megelégedésére. Ráadásul, bár nyilván nem ez a legfajsúlyosabb érv, ami a ház mellett szól, de mégsem érdemtelen pozitívum, hogy annyira szép, annyira aprólékos a kialakítása, és annyira különleges a megjelenése, hogy konkrétan a gyerekszoba ékévé válhat.