Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Little Dutch babakocsi kicsiknek

Minden kislány életében eljön az az időszak, amikor elkezd érdeklődni a babázás iránt – ez valószínűleg genetikailag van beléjük „kódolva”, és ösztönből érzik az anyai gondoskodás ősi erejét. Ahol kistestvér is van, ott pedig egyértelműen az édesanyát szeretnék másolni azzal, hogy ők is ellátják a saját babájuk szükségleteit: etetik, itatják őket, pelenkázzák vagy épp babakocsiban tologatják. Természetesen ez utóbbiból rengeteg féle kapható, most viszont nézzük át részletesebben a Little Dutch babakocsikat, mert ez az a márka, ami az egyik legkülönlegesebb az összes közül – lássuk, miért!

Miért különleges játék a Little Dutch babakocsi?

A Little Dutch babakocsik kiváló minőségű anyagokból készülnek és szép, stílusos kialakítással rendelkeznek. Biztosak vagyunk benne, hogy a mai édesanyák fejében azonnal megfordul, amikor meglátják: „Bárcsak nekem lett volna ilyen szép játékom kislányként!”. Nos igen, a mai gyerekek nem is tudják, mennyire szerencsések azáltal, hogy a széles választéknak köszönhetően olyan hihetetlen részletgazdagsággal kidolgozott játékaik lehetnek csúcsminőségben, amit mi régen még csak elképzelni sem tudtunk.

Ezek a babakocsik ideálisak azoknak a kislányoknak, akik szeretnék gondozni a babájukat és minden körülöttük lévő feladatot el akarnak látni – nagyon hasznos kiegészítő lesz nekik, hiszen egy olyan fantáziadús világba csöppennek általa, melynek kereteit ők szabják meg, és amit a látottakból akarnak átvinni a saját kis képzeletvilágukba.

A Little Dutch babakocsik általában kényelmes kialakítással rendelkeznek, így biztosítják a gyerekek számára a tökéletes, valódi élményt: ha nem lenne méretben megfelelő nekik, sokkal kevésbé lenne élvezhető a szerepjáték.

Érdemes alaposan átgondolni, hogy melyik típus válhat be a mi gyermekünk esetében a legjobban. A Little Dutch babakocsik választékában találhatunk olyat, ami teljesen zárt és mély, így a babát fektetve lehet altatni és sétára vinni. A másik lehetőség a nyitott kocsis játék, amiben a játékbabák ülni tudnak, és sokkal szabadabban láthatnak mindent. Ha felismerjük, hogy a mi kislányunk miben tudja legjobban kiélni magát és mi az, ami hosszú távon kihasználható lesz majd számára, akkor nyert ügyünk lesz bármelyikkel, mert a minőségében egészen biztos, hogy nem kell majd csalódni.

Mekkora gyerekeknek ajánljuk a Little Dutch babakocsikat?

Az, hogy egy kislány a felnőttet akarja utánozni teljesen természetes dolog és a szociális tanulás része. Ilyenkor megfigyelés alapján cselekszenek és pontosan úgy szeretnének tenni, ahogy az általuk látott szimpatikus tevékenység során a felnőtt tette azt. Ez jellemzően legkorábban 2-2.5 éves kor körül jelentkezik, ilyenkor már abszolút előtérbe kerül a gondoskodás is a jellemükben: ezzel ki tudják fejezni érzelmeiket, fejlesztik a kreativitásukat és előkészülnek vele a későbbi szociális interakciókra is. A Little Dutch olyan verziót is kínál, ahol még Rosa baba is kapható a fektetett babakocsihoz – ha nincs még babája a gyermeknek, akkor ez a párosítás telitalálat lehet!

Milyen anyagokból készülnek a Little Dutch babakocsik?

A Little Dutch babakocsik anyaga fa, a kerekek pedig gumival vannak bevonva. Tartós, gyönyörű játékok, ráadásul nem hagynak nyomot és sérülést a padlón – bátran lehet lakásban is használni! Mivel bababarát, vízbázisú festéssel látják el őket, biztosan tudhatjuk, hogy a legjobb minőséget adtuk gyermekünk kezébe. Egyáltalán nem mindegy, hogy egy éveken át megbízható, strapabíró és biztonságos babakocsit tologat gyermekünk, vagy egy olyan műanyag változatot, ami akár balesetveszélyes is lehet akkor, ha letörik belőle egy darab. Ha a játékbabás változatot választjátok, akkor csodaszép, puha textilből készült ágyneműt is találtok a csomagban.

Milyen kiegészítőkkel, játékokkal érdemes a Little Dutch babakocsit kombinálni?

Minél több kiegészítőt tudunk biztosítani egy babakocsi mellé, annál valóságosabb lesz az élmény és gyermekünk még inkább bele tudja élni majd magát a szerepjátékba.

Az első és legfontosabb természetesen egy jó minőségű baba – a Little Dutch babái tökéletesen illenek a dizájnhoz, így azt nagyon jó szívvel tudjuk ajánlani. A babának szüksége lehet ruhákra, apró játékokra, cumisüvegre, de akár gondolhatunk még egy orvosi szettre is, hiszen a gyerekek nagyon szeretik azt játszani, hogy ők gyógyítanak meg valakit. A Little Dutchnak még egy Szép álmokat játékszettje is van, ebben például van fogkefe és fogkrém textilből – Rosa baba biztos örülni fog neki, ha szép tisztára mossák elalvás előtt a fogait!

Ha azt látjuk kislányunkon, hogy jó szívvel tudná gondozni a babáját és eljött az az idő, mikor szüksége van arra, hogy ő is gondoskodhasson másról akkor adjunk teret ennek az érzésnek és támogassuk őt minőségi, hasznos babajátékokkal – csak előnyére fog válni a későbbiek során is!