Little Dutch Farm

Éld át te is a vidéki életérzést a Little Dutch Farm Kollekciójával!

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Nagyon sok termék található már a Farm kollekció alatt, sőt, folyamatosan kerülnek fel az újabb és újabb csodaszép kiegészítők és játékok. Nézzük csak, mi mindent lehet tudni róluk!

Miért annyira népszerűek és különlegesek a Little Dutch Farm kollekció játékai?

Ez a kollekció egy egészen különleges világba repíti el a babákat és a gyerekeket – együtt kalandozhatnak a farm állataival: a csirkékkel, a kakasokkal, a bárányokkal vagy éppen a tehenekkel. A természetközeliség áll a központjában, ez pedig különösen kedves a szülőknek, hiszen mindenki számára fontos, hogy a gyermekek idejében megismerjék és megkedveljék a szabadban töltött perceket. Csodálatos pasztell színeivel vonzó a szemnek és tökéletesen passzolnak bármilyen enteriőrbe.

Hány éves kortól ajánlottak a Farm kollekció termékei?

Erre nagyon egyszerű a válasz: már újszülött kortól is találhatunk benne olyan termékeket, amiket sokáig ki tudunk használni akár már náluk is: vannak játszószőnyegek, plüss állatok, babakocsi lánc, de még csörgők is. Imádni fogják a kedves kis figurákat és az ide-oda mozgó kis állatokat a szemük előtt.

Milyen anyagból készültek és mennyire strapabíróak?

A Little Dutch márkáról általánosságban elmondható, hogy rendkívül tartós, minőségi és strapabíró anyagokkal dolgozik. Szerencsére ennél fogva nem kell attól tartanunk, hogy néhány hónap használat után tönkre mennek ezek a játékok és teljesen használhatatlanná válnak – az évek erre abszolút rá fognak cáfolni. A legalapvetőbb anyaguk a fa, ugyanis a Little Dutch márka főleg fajátékokat gyárt – de természetesen számos „puha” játékuk és kiegészítőjük is van a kínálatban. Ezek poliészterből (játszószőnyeg, plüssállatok) és pamutból (textilkönyv egy része) készülnek jellemzően.

A Farm kollekcióban vannak pl. puzzle játékok, ezeket vastag, erős kartonpapírból gyártják. A festett játékokat minden esetben bababarát, vízbázisú festékkel kezelik.

A vásárlók 5 kedvenc terméke

  1. Little Dutch traktor utánfutóval

Az abszolút első helyezett a traktor, ami kiváló választás a szerepjátékokhoz, hiszen traktoros gazdaként szállíthatják az állatokat – serkenti a fantáziájukat és a képzelőerejüket, ráadásul a sok kis kiegészítőnek köszönhetően a finommotorikus készségeket is fejleszti.

  1. Little Dutch mágneses játék

Ez a játék garantáltan hosszú időre leköti a gyermek figyelmét, hiszen 80 db mágneses elemet és 6-6 db alap kártyát tartalmaz. Rengeteg jelenetet el lehet vele játszani, ezáltal fejlődik a képzelőerő – akár saját meséket is kitalálhatunk velük.

  1. Little Dutch hangos puzzle

Ez a játék már 1 éves kortól is lekötheti a gyerekek figyelmét. Imádni fogják, hogy az állatok hangot is adnak ki a puzzle berakásakor, ráadásul a csippentő mozdulatot is rengeteget gyakorolhatják vele a fogantyús elemeknek köszönhetően. Találkozhatnak a csacsival, a tehénnel, a nyuszikkal és még néhány izgalmas dologgal egy farm életéből.

  1. Little Dutch fa építőkockák dobozban (50 db)

Klasszikus fa építőkocka készlet, modern megjelenéssel – ezt tudja ez a gyönyörű építőkocka készlet. Fejleszti a térlátást és a finommotorikus készségeket, ráadásul nem csak egyszerű fa kockák vannak benne, hanem az építmény része lehet egy pajtaajtó, egy gyönyörű növény, az állatok, de még tyúktojások is. Ez a kis extra még inkább izgatja a gyerekek fantáziáját és sokkal szórakoztatóbbá teszi az alkotást, a megálmodott kreáció létrehozását.

  1. Little Dutch fa játékvonat sínpályával

Egy gyönyörű vonat szett mindig jó ötlet – a Little Farm kollekció pedig tartalmaz emberfigurákat, állatfigurákat, kerítés darabokat, fa tyúkólat, fákat és még egy hidat is.

Miért érdemes a MiniStudio webáruházban vásárolni? 

Webáruházunkban több, mint 30 féle márka és több ezer kiváló minőségű termék közül válogathatnak a szülők. Célunk, hogy a legjobb játékokkal és kiegészítőkkel segítsük a gyermekek fejlődését és boldogságát. Törekszünk arra, hogy mindig elhozzuk a legfrissebb újdonságokat és hogy naprakészen, minden modern trendet ismerve akár személyesen is kézbe vehessék vásárlóink a termékeket – erre Budapesten, a Bécsi út 314. szám alatt van lehetőség.