Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Little Dutch golyópálya

Talán néha bele sem gondolunk, hogy egy-egy szórakoztatónak vélt játék, amit megvásárolunk, valójában mennyire fontos és milyen sokrétűen tud fejleszteni. Lássuk, mi a helyzet a Little Dutch golyópálya esetében, mely mindezek mellett még szép és esztétikus is!

Mitől különlegesek a Little Dutch golyópályák?

A Little Dutch golyópálya végtelen izgalmat tartogat a gyermekek számára. A spiráltornyot nekik kell összerakni, szintről szinte haladhatnak felfelé. Ez a felépítés fejleszti a problémamegoldó képességüket, hiszen erősen gondolkodniuk kell azáltal, hogy az elemeket hogyan rendezzék megfelelően egymás után. 5 különböző színt ismerhetnek meg vele, amit könnyedén egymásba tudnak helyezni és a lágy árnyalatoknak köszönhetően nagyon kellemes a szülői szemeknek is. Három féle kapható belőle: vintage, pink és kék. Mindegyikben többféle szín is megtalálható, ezek az elnevezések csupán az alap árnyalatokra utalnak, arra, ami leginkább dominál az összeállításban.

Hogy mi benne az izgalom a gyerekeknek? A labdát a legfelső szintre kell helyezniük, és azt elengedve megfigyelhetik, hogyan gurul és kanyarodik egyre lejjebb. Ez nagyon jól szórakoztatja őket, hiszen különleges és látványos, ráadásul újra meg újra ismételve is sokáig izgalmas tud maradni számukra.

A Little Dutch golyópályáknak van egy fürdőszobai játéka is pink, valamint kék színben. Ezzel gyakorlatilag vízi vidámparkká változtathatjuk a fürdőkád környékét, ahol boldogan fog minden este játszani a gyermek. Ez a hajós flotta igazán izgalmas nekik, hiszen a labda szintről szintre fog haladni fentről lefelé, a végén pedig egy placcsanással a vízben landol. Mivel tapadókorongokkal rendelkezik, könnyedén eltávolítható a csempéről és semmiben nem fog kárt okozni.

Mi az a Montessori-szemlélet, amit a Little Dutch golyópálya követ?

A Montessori szemlélet alapja az egyéni fejlődés tiszteletben tartása, az önállóság és az önvezérlés támogatása. Ezt ez a játék mind lehetővé teszi számukra. Ha nem nyúlunk bele abba, ahogy játszanak, akkor saját maguk fedezik fel és tanulják meg, hogy hogyan működik. Mivel szabad kezet kapnak a kreatív tervezésre, rendkívül erősen fejleszti a fantáziát. A pályaépítés és a golyók követése időigényes folyamat lehet, mely türelmet és kitartást igényel a gyermekek részéről. Az építés során a finommotorikus készségek is fejlődnek, hiszen precíz, pontos mozdulatokkal kell a helyére tenni mindent. Ha a Montessori-szemlélet alapján neveljük gyermekünket, akkor pontosan tudjuk, hogy érdemes a háttérbe húzódva figyelni, hogyan bontakozik ki a tehetsége és szárnyal a kis fantáziája a játékkal való ismerkedés során.

Mekkora gyereknek ajánljuk a Little Dutch golyópályát?

Ezekben a játékokban az a jó, hogy már egészen pici kortól, akár 1 évesen is odaadható a kicsiknek biztonsággal, hiszen a fürdős játékok káros anyag mentes PVC-ből készülnek, a spirál pálya pedig BPA mentes műanyagból. Nem lesz gond, ha esetleg a szájukba veszik – ebben a korban ez ugye abszolút jellemző – és a labdák/golyók is olyan nagyok, hogy nem tudják bekapni.

Tökéletes játékok akár az első szülinapra is, mert fejleszti a figyelmet, a szem-kéz koordinációt, a finommotorikát, ráadásul előbb-utóbb meg fogják érteni általa az ok-okozat fogalmát is.

Ezért érdemes a MiniStudio.hu-n vásárolni!

Webáruházunkban több, mint 30 féle márka és több ezer kiváló minőségű termék közül válogathatnak a szülők. Célunk, hogy a legjobb játékokkal és kiegészítőkkel segítsük a gyermekek fejlődését és boldogságát. Törekszünk arra, hogy mindig elhozzuk a legfrissebb újdonságokat és hogy naprakészen, minden modern trendet ismerve akár személyesen is kézbe vehessék vásárlóink a termékeket – erre Budapesten, a Bécsi út 314. szám alatt van lehetőség.