Little Dutch homokozó szettek

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A gyerekek egyik kedvenc szabadtéri játéka a homokozás, hiszen nem csak szórakoztató számukra, de rengeteg inger és újdonság is éri őket közben. Fejlődik a kreativitásuk és képzelőerejük, különböző érzékszervi tapasztalatokat szereznek és még a szociális készségeket is gyakorolhatják a homokozóban azáltal, hogy együtt játszanak másokkal. A Little Dutch homokozó szettekre öröm ránézni: gyönyörűek, tartósak, és az anyukák nagy kedvence. Valljuk be: egy csodaszép játék a mi igényeinket elégíti ki, hiszen a gyermek ugyanúgy használja a funkcióját, mint bármi másnak – nem mindegy azonban a minőség, amit akár a saját bőrükön is tapasztalhatnak. Itt jön képbe az, hogy miért is fontos a jó választás.

Mitől különlegesek a Little Dutch homokozó szettek?

A homokozó szettek anyaga BPA mentes polipropilén vagy károsanyagmentes PVC, így biztonsággal játszhatnak vele a gyerekek akár már 18 hónapos kortól is. Az egyik legfeltűnőbb különlegességük a kellemes pasztellszínek – ebben egészen egyediek és sokan már attól felismerik a márkát, ha megpillantják őket.

Több különböző szettből lehet válogatni a webshopunkban ettől a Little Dutchtól: vannak fagyi készítő készletek, van 5 darabból álló homokozó készlet, szebbnél szebb vödrök, de lapátok és formák is bőségesen megtalálhatóak nálunk. A gyerekek imádják, ha van mivel dolgozni a homokban és nagyra értékelik, ha minél több izgalmas dolgot találnak egy készletben – bátorítunk tehát arra, hogy kombinálj akár több szettet is össze, mert a siker garantált lesz!

Mennyire strapabíróak a Little Dutch homokozó szettek?

Mivel ez a márka rendkívül megbízható és bátran kijelenthetjük, hogy az anyukák egyik kedvence -biztosak lehetünk abban, hogy minden termékük magas minőségben készül el. Természetesen mivel kültéri játékról van szó, nem „feddhetetlen”: ha intenzíven használják, vagy épp kint felejtik a rossz időben/tűző napon egyértelmű, hogy veszíthet a tartósságából, de ez abszolút normális és legyen akármennyire jó is egy gyártó, a nem megfelelő körülmények bármilyen játékot tönkre tudnak tenni. Érdemes a mellékelt leírást betartani és akkor jó eséllyel tovább tudja megőrizni mind a színét, mind pedig a minőségét.

Mit érdemes kisgyerekkel magunkkal vinni a nyaralásra a homokozó játékok mellett?

Nagyon fontos, hogy már hetekkel előbb elkezdjünk gondolkozni ezen, ugyanis sok mindenre szükség van egy nyaralás során akkor, ha kisgyerekkel utazunk. Legyen nálad a mindennapi szükségleteit kielégítő felszerelés, no és persze minden, ami szórakoztatja őt abban az egy hétben, amikor távol vagytok az otthontól. Ez utóbbihoz tartozhatnak a játékok (szabadtérre, vízre és a szobába is) és a könyvek, hogy a békés, nyugodt perceknek is teret tudjatok engedni.

Nem hagyható ki a bőröndből a magas faktorú naptej, a napszemüveg, a fürdőruhák és törölközők, a sátor a partra, a pelenkázó táska annak minden felszerelésével, illetve ami nagyon fontos: gyógyszerek és elsősegély felszerelések (sebtapasz, napégés elleni krém, csípések elleni krémek, stb). Gondolni kell arra, hogy ha sokat kell sétálni, szükség lehet egy babakocsira is – ha inkább aktív pihenésen vagytok, akkor kell egy hordozó, melynek segítségével magatokra köthetitek őt. Érdemes csomagolni babavizeket, és a kedvenc kis harapnivalóit se hagyjátok otthon, mert bármikor jól jöhetnek egy nyaralás alatt.

Ezért érdemes nálunk keresned a Little Dutch termékeket!

Webshopunkban kiemelten fontos szerepe van ennek a márkának. Nagyon sok vásárlónk keresi, hiszen tényleg magas a minősége és esztétikus, látványos termékekről van szó. Egyetlen játék márkánknál sem jellemző, ám a Little Dutchnak saját legördülő almenüje is van honlapunkon – ez is bizonyítja, hogy nálunk aztán tényleg minden újdonság, minden különlegesség fellelhető tőlük. Nem csak játékok, de játszószőnyegek, járássegítők, ruhák/kiegészítők és különféle babatornáztatók széles választékából is szemezhetnek vásárlóink.