Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Little Dutch Játszószőnyeg

Mit érdemes tudni a Little Dutch játszószőnyegről?

A Little Dutch három ellenállhatatlan játékszőnyeg kollekciót kínál. A tengerész a kisfiúkat szólítja meg, a virágos-pillangós típus a kislányoknak kedvez, míg a kis gúnáros az örök unisex, mégis imádnivaló alternatíva.

A szőnyegek játékhíddal és anélkül is megvásárolhatóak, ám utóbbi esetben mindenképpen babatornáztató beszerzése javasolható. A puha, steppelt játékszőnyeg kitűnő terepként szolgál a picik számára. A játékhidas kialakítás előnye, hogy a függő plüss játékok egyrészt sokáig képesek lekötni a kicsik figyelmét, másrészt nyújtózkodásra sarkallják őket, hiszen melyik baba ne szeretné megérinteni a bájos, színes formákat. Ez pedig azért jó hír, mert ilyen módon észrevétlenül is fejlődik a mozgáskoordináció, erősödik a vázizomzat, ahogy a végtagok ügyessége is egyértelműen alakul. A játékok mindennek tetejében könnyedén levehetőek, így akár könnyen kézbe is adhatóak, és persze utazáshoz is elcsomagolhatóak. Mert még jó, hogy a kedves figurák nélkül nem élet a babautazással teli élet. A sima, azaz játékhíd nélküli típus pedig a forgás pillanatait édesítheti meg. A színes, pihe-puha állatfigurás szőnyegen a hason fekvés épp olyan izgalmas kaland, mint a kúszás-mászás, és a különböző felületek (plüss, tükör, csörgő) megtapasztalása. Utazáshoz szintén nem ildomos otthon hagyni, de a járókából sem hiányozhat.

Mekkora babáknak ajánlhatóak a Little Dutch játékszőnyegek?

Gyakorlatilag újszülött kortól kezdődően ez az egyik legjobb játékszer, ami csak megédesítheti a babaélet minden egyes pillanatát. A kutatók sokat foglalkoztak azzal a kérdéssel, hogy mikor jön el az a pont a babák érettségében, amikor képesek ténylegesen felfigyelni a különböző színekre, formákra, hangokra. Sokáig úgy gondolták ugyanis, hogy ez az időszak nagyjából fél éves korra datálható. Aztán a vizsgálatok hamar bebizonyították, hogy újszülött korban az agy már roppantul érzékeny minden egyes ingerre, ami éri. A színek, a különböző figurák, formák, a tapintható anyagok, illetve a hallható hangok mind olyan hatások, amiket a babák abszolút képesek felfogni, megkülönböztetni egymástól. Miközben bizonyítható módon fejlődnek az érintett agyi területek. Úgyhogy száz szónak is egy a vége, soha nem lehet eléggé korán elkezdeni a játékot, aminek az egyik legbájosabb formája a gyártó által kínált játékszőnyeg, függetlenül attól, hogy melyik kollekció válik a befutóvá.

Miért érdemes a Little Dutch játékszőnyeget választani?

A fentieken túl többek között azért, mert könnyedén kezelhető, pillanatok alatt összehajtható, elpakolható, azaz indulásra késszé varázsolható, és általa a kimozdulás pillanatai is megédesíthetőek. A forgás csodája önmagában olyasvalami, amiben még a gyönyörködést is nehéz abbahagyni. Hát ha még ehhez örömteli nevetések, mosolyok is társulnak. Márpedig a szőnyegek színes világában ez a minimum, ami garantálható, meg persze a rengeteg kaland és izgalom, amiről szülő csak álmodhat!

Miért szeretik olyan sokan a Little Dutch termékeit?

Ezek után talán nem meglepő, hogy ez az a termék, ami óriási sikert arat az újszülöttek, illetve ezáltal a szüleik körében is. A legmagasabb minőség mellett minden benne van, ami a családi örömhöz elengedhetetlen, s ez a legtöbb, ami adható!

Hogyan lehet tisztán tartani a Little Dutch játékszőnyegeket?

A játékszőnyegek tisztán tartása az útmutatás követésével nem okozhat nehézséget és problémát. Így az útközben esetleg becsúszó balesetek nem ronthatják el a jó hangulatot, és a további, örömteli felfedezésekben gazdag ide-oda forgolódást, nyújtózkodást, gügyögve nevetgélést.