Little Dutch karácsonyi kollekció

Fedezd fel a Little Dutch karácsonyi játék és ruha kollekcióját, köztük a Little Dutch karácsonyi babákat!

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A Little Dutch karácsony csodásabb, mint valaha!

Azért azt be kell ismerni, hogy a rajongott holland gyártó nagyon tudja, hogy mi az, ami a gyermekek számára jó. S jelen esetben ez alatt nemcsak azt értjük, hogy melyek azok a babák, vagy éppen karácsonyi meglepetések, amik biztos, hogy szívig érnek, hanem azt is, hogy mik azok az alapanyagok, azok a kivitelezési formák, amik a legnagyobb biztonságot, egyúttal élvezetet garantálják. Mert e kettő természetesen nem, hogy nem ellentétek, hanem kiegészítik egymást. A Little Dutch babák erre a legjobb példák, amik nélkül szinte elképzelhetetlen a karácsony.

Az öt legjobb karácsonyi ajándékötlet kisgyerekeknek

Igazság szerint a legjobb ajándékok valójában klasszikusok. Olyan játékszerek, amik évtizedekkel ezelőtt is vitték a prímet. Mert valahol a játékgyártásban is érvényes az a mondás, hogy nincs új a nap alatt. Részben ténylegesen nincsen, bár természetesen például a kialakítás tekintetében nagyon is jelentősek az újítások. Ám a játékötletek, egészen konkrétan az ellenállhatatlan játékötletek nem valószínű, hogy túl nagy meglepetést okoznak majd. Egyszerűen azért, mert titkon még a szülőknek is hevesebben ver tőlük a szívük.

  1. Little Dutch karácsonyi sínpályás vonat, ami tényleg az ünnepekre van hangolva, bár aminek a sikere így is, úgy is borítékolható. Kisvasút sínnel? Nyert ügy!
  2. Little Dutch karácsonyi mintás pizsama, mert aludni karácsonykor is kell, bár az tagadhatatlan, hogy az évnek ebben az időszakában a legnehezebb elcsábítani az álommanókat. Mindenesetre ezzel a pizsamával még az idő is gyorsabban telik, ráadásul a karácsonyi hangulat tényleg testközelbe hozható.
  3. Little Dutch karácsonyi ablakmatrica, aminek a segítségével olyan varázslatosan ünnepi köntösbe öltözhet az egész ház, mely méltó a karácsony különlegességéhez.
  4. Little Dutch karácsonyi társasjáték, amiben egyszerre mutatkozik meg az ünnepi hangulat ellenállhatatlan légköre, és az együtt töltött idő felbecsülhetetlen értéke, mert utóbbinál tényleg aligha akad nagyobb ajándék.
  5. Little Dutch játék koffer Betlehem – ehhez a terméknévhez és ötletpárosításhoz nem is fűzünk egyéb megjegyzést, mert a szavak magukért beszélnek, hát még a látvány.

Mitől különleges a Little Dutch karácsonyi kollekció?

Attól, hogy speciálisan karácsonyra hangolt tagjaival elképzelhetetlenül élővé formálja az ünnepet. Minden egyes játékban felszínre bukkanhat a karácsony egyedisége, az az atmoszféra, ami mással össze nem hasonlítható, az a hangulat, ami csak ilyenkor élhető át. Ugyanakkor a játékok a gyártó mentalitásához hűen őrzik minőségüket, különleges kivitelüket, és persze a gyermeki igényekre szabott tulajdonságaikat. Alapvetően egy vonat, vagy egy baba csodálatos meglepetés, és kétségtelenül fa alá kívánkozó ajándék, de ha mindehhez még karácsonyi „csomagolás” is társul, akkor minden adott a felhőtlen boldogsághoz.

Milyen Little Dutch karácsonyi babák kaphatóak nálunk?

A választék hatalmas, úgyhogy vigyázz, kész, indulhat a karácsonyi bababál! Rosa manó, Jim manó, Jake, Evi baba. A karácsonyi babák egyediek, csodaszépek, élethűek, és nemcsak karácsonykor hordozzák magukban a jól szórakozás, mókázás, vidám nevetés ígéretét. Azaz egyszerűen tökéletes meglepetések. Ráadásul a többféle babavariáció közül könnyű rátalálni arra a fajtára, ami a gyerkőc számára a nagybetűs befutó.

Miért különösen népszerű a Little Dutch Rosa manó baba és Evi karácsonyi baba?

Rosa piros ruhájával, ahogy kezében mézeskalácsot szorongat, épp ugyanannyira elragadó ajándék, mint Evi, aki rénszarvasát öleli, miközben kedves kis agancsaival irányítja rá a karácsonyra a figyelmet. A plüss babák stabil tárolódobozban érkeznek, azaz nyomban a fa alá csempészhetőek.