Little Dutch konyha és kiegészítők

A Little Dutch konyha egyértelműen az egyik legnépszerűbb gyerek szerepjáték, ami egyaránt izgalmas élményt nyújt kislányoknak és kisfiúknak is. A Little Dutch konyhája maximális gasztronomónia élményt nyújt a gyerekeknek, ahol kedvükre süthetnek főzhetnek, alkothatnak az egész családnak.

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Mitől különleges a Little Dutch konyha?

A Little Dutch konyha különlegessége egyértelműen szépségében, tartósságában, és nagyon részletes kidolgozásában rejlik. Minden egyes játékkonyha és kiegészítő úgy készült, hogy minél valóságosabb játékélményt nyújtson. A konyhákon számos interaktív funkció található, mint például a  kinyitható sütő ajtók, fiókok, kattogó gombok, praktikus polcok, ezzel is támogatva a már említett valósághű játékélményt, így a gyerekek már kiskorban belevethetik magukat a konyha világába, és annak örömeibe. Valószínűleg nincs olyan gyermek, aki ne élvezné a közös főzőcskézést a szüleivel, vagy testvéreivel, illetve minden gyermek láthatta már anyukáját finom ételt tenni az asztalra, és ezzel örömet szerezni az egész családnak. A Little Dutch konyhákkal kicsiben minden gyermek átélheti a főzés örömét. Ezek a játékok a gyerekeknek olyan élményt nyújtanak, amely során beleképzelhetik magukat különböző szerepekbe, ezzel is fejlesztve kreativitásukat, és képzelő erejüket.

Milyen színben kapható?

A kiegészítők számos színben elérhetőek, maga a játékkonyha azonban csak világoszöld színben készült. Minden játék természetes alapanyagokból készült festékkel kezeltek, így nincsenek káros hatással a gyerekek egészségére, és a legkisebbek számára is biztonságos. A konyháknak számos variációja létezik, kaphatóak kisebb méretű “minikonyha”, de a kávé rajongó szülők akár egy játék kávézó sarokkal vagy kávéfőzővel is meglephetik gyermeküket, hogy a kávézás ezután a gyerekekkel közös öröm lehessen.

Milyen anyagokból készül a Little Dutch konyha és mennyire strapabíró?

A Little Dutch konyha FSC minősítésű fából készült – ami azt jelenti, hogy teljes mértékben ellenőrzött erdőgazdaságból, vagy más ellenőrzött forrásból származik – beleérte a fogantyúkat, és kapcsolókat,  illetve ahogy már említettük, a különleges festésüknek köszönhetően egyáltalán nem mérgezőek, vagy károsak az egészségre. A kiegészítők mindegyike fából készül, így azok strapabírósága is biztosítva van. A fa könnyen tisztítható, környezetbarát, és ellenáll mindenféle “kihívásnak” ami elé a gyerekek állíthatják, vagyis leesés esetén kevésbé hajlamos a törésre, vagy deformálódásra, emellett az esetleges sérülések esetén könnyebben javíthatóak mint a műanyag játékok. A lekerekített széleknek és minden biztonsági előírásnak megfelelő kialakításnak köszönhetően minden játék teljesen biztonságos.

A szerepjátékok fontossága gyerekkorban

A szerepjátékékok fontossága a gyermekkorban elengedhetetlen szerepet tölt be. A kicsik imádják utánozni és eközben persze megtanulni, elsajátítani a mindennapi életünk tevékenységeit. A legtöbb otthon töltött idő nagy részét a konyhánkban töltjük. Ott készülnek a finom reggelik, a közös vacsorák és a hétvégi családi ebéd is. A kiskonyha a természetes közegünk kicsinyített mása, ahol tőlünk látott cselekvéseket gyermekünk is magáévá teheti.

Milyen kiegészítőket lehet venni a Little Dutch konyhához?

A konyhákhoz rengeteg féle kiegészítő létezik, kezdve a már említett kávéfőzővel, egészen a vágható gyümölcsök és a szeletelhető zöldségekig (amelyek különböző készletekben kaphatók). A már említett valósághű játék élményhez az is hozzátartozik, hogy a gyerekek maguk “vágják fel” a zöldségeket és gyümölcsöket a főzéshez, vagy ők vágják fel a tortát, amit kis tányérokra is tehetnek. A Little Dutch kínálatában található még játék teáskészlet, poharakkal, kancsóval, tej kiöntővel, citrommal és kiskanalakkal, de találhatunk még kenyérpirítót, amihez tartozik vaj, lekvár, kés, tányér, és egy toast sütő is. Létezik még egy egész kis kávézó sarok is, amihez szintén rengeteg kiegészítő tartozik, például a különböző sütik, szendvicsek, a kávéfőzőhöz saját kar, és kávé filter, illetve a teát preferálók számára található benne teás pohár, és tea filter is. A készítők tehát minden kis apró részletre oda figyelnek. Az előbbiekben említett minikonyhához is számos kiegészítő tartozik, például fakanál, só- és bors szóró, található benne még egy mosogató és egy “főzőlap” rész is, illetve két edény is megtalálható a csomagban. Aki tehát hely hiányában nem szeretne egy teljes konyha készletet vásárolni, vagy egy költséghatékonyabb opciót keres, az is megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet.