Little Dutch Miffy Kollekció

Ez a Little Dutch egyik legszebb kollekciója.

A Little Dutch x Miffy kollekció a gyönyörű vintage kis virágok és a vintage csíkos mintákkal mutatkozik be, szuper aranyos csörgőkön, puha játékokon, ajándékdobozokon és plüssökön.

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Mitől különleges a Little Dutch Miffy nyuszi kollekció?

A Little Dutch magasra tette a lécet akkor, amikor a vintage kollekcióját megalkotta. A legújabb nyuszi családtag pedig felteszi az i-re a pontot. Ezek azok a játékok, amik aprólékos kivitelüknek, precíz gyártásuknak és tudatos tervezésüknek köszönhetően funkcionális és esztétikus részeivé válhatnak a gyermeki mindennapoknak, hosszú éveken át.

Hogy jött létre a Little Dutch márka és a Miffy közös kollekciója?

A cél a minőség gyermekjátékokba öntése. Sőt túl a játékszereken, a különböző kiegészítők is a gyártó figyelmének célkeresztjébe kerültek. A megbízhatóság a márka esetében generációkon át tartó használattal egyenlő, ami önmagában rendkívülinek és páratlan előnynek mondható. Nemcsak testvéreket kísérhetnek végig az úton a termékek, hanem akár a jövő generáció tagjai mellé is szegődhetnek. Könnyű belátni, hogy ez, különösen manapság, a tömegtermelés világában olyan tulajdonság, ami ritkaság számba megy.

Miffy nyuszi bemutatása – mit kell róla tudni, miért annyira népszerű mindkét márka?

Megérkezett Miffy nyuszi, a vintage kollekció legújabb tapsi füles tagja, és gyakorlatilag rögtön a gyerkőcök kedvencévé vált. Hogy miért? Harmonikus, pasztell, vintage színvilága maga a nyuszitestet öltött nyugalom. Az a fajta béke, amire minden gyermek vágyik, ami nyugodt környezetet biztosít a játékhoz. Az erős színek, bár figyelemfelhívóak, ez tény, de nagyon sokszor túlságosan erős érzelmeket generálhatnak, ami egy cseppet sem nevezhető pozitív következménynek. Ellenben a pasztell árnyalatok, a visszafogottság olyan légkört teremtenek, amibe a gyerkőcök beleálmodhatják képzeletviláguk egészét. A plüss játékok már a kicsi babáknak is biztonságot adhatnak a jelenlétükkel. Olyan „nyunyókák”, akik nélkül nem kezdődhet az alvás, és akikkel együtt még az édes álmok is mámorítóbbak. Aztán ahogy telik és múlik az idő, a tapsifülesek alvónyuszikból hűséges barátokká válhatnak, akik mindenhova elkísérik a gyermekeket.

Csodaszép, stílusos, kellemet sugárzó kialakításuk miatt a nyuszik szobadísznek sem utolsók, de kár lenne őket a helyiség sarkába egy polcra száműzni. Mert szerepjátékra is tökéletesek. A Little Dutch jó érzékkel egy olyan állatfigurát ölelt magához, amit a gyerekek nemcsak ismernek, hanem többségükben határozottan szeretnek. A nyuszi a mesékben többnyire az okos, kedves, szelíd hős, akire lehet számítani. Ez a fajta karakterleírás azért lényeges, mert a lurkók szívesen azonosulnak azokkal a jellemvonásokkal, amiket az állatkához társítanak. Pillanatok alatt képesek beleképzelni magukat abba a fantáziába, ahol kedvenc nyuszijuk a megmentő, az egyetlen szupersztár!

A kockás fülű nyúl vélhetően a legtöbb szülőben kellemes emlékeket idéz fel. Szóval a csíkos változat nem pusztán a kicsik kedvencévé léphet elő. De a virágos kollekció is a maga őszi színvilágával egyszerűen lenyűgöző.

Miért a gyerekek egyik kedvenc játéka a Miffy nyuszi?

Pontosan azért, mert minden olyan jellemzőt megtestesít kívül-belül, ami a gyermekek szemében érték. Arról nem is beszélve, hogy a mozgó orrú, pihe-puha tapintású tapsifüles képe minden gyerkőc elméjében élénken él. Annál nincs nagyobb ajándék, hogy ez a nyuszi végül baba képében a mindennapok szerves részévé válhat. Eleinte, mint alvótárs, aztán később kezdődhet a szerepjáték, indulhat a fantázia ki- és megélése.

A kollekció tagjai közt milyen termékek találhatók?

Felhúzható zenélő babajáték vintage virágokkal vagy csíkokkal, babakocsilánc, 25 centiméteres virágmintás vagy csíkos nyuszi, aki csíkosan 35 centis méretben is elérhető, ajándékdoboz, szundikendő, plüss csörgő. Vagyis a kínálat túlzás nélkül állítható, hogy sokszínű, és nincs az a gyermek, aki ne mosolyodna el a láttán, bármelyik termékről is legyen szó. Hiszen mind a kialakításuk, mind a megjelenésük egyedi. S ez az egyediség, ami a különlegességgel egyenrangú minden gyerkőcnek jár.

Hány éves kortól ajánlott?

A Little Dutch vintage kollekció tagjai babáknak és 3-6 éves gyermekeknek is kínál ellenállhatatlanul aranyos termékeket. Olyan játékokat, amiknek hála a kalandok, a varázslat nap, mint nap megélhető.

Mit fejlesztenek a babajátékok?

A csörgő különleges formájának köszönhetően fogásra ösztönzi a kisbabákat. Az újszülöttek öklei eleinte összeszorított állapotban vannak a legtöbbet. Ezt a szorítást kell idővel kioldani, amit a bájosan csörgő játékszer nagyban támogathat, hiszen kizárólag úgy csalogathatóak elő a csörgő hangok, hogyha a babák közben fognak, vagyis kiengedik az ökleiket.

A zenélő játékok nyugtató, altató hatásúak. Rengeteg kutatás foglalkozott azzal, hogy milyen hatással van az újszülöttekre a harmonikus zene. Az eredmények nem kertelnek. A fülbemászó dallamok megnyugtatják az idegrendszert, és általuk az átlépés az álmok birodalmába könnyedebbé válhat.

A babakocsiláncok igazán izgalmassá varázsolhatják a rövidebb-hosszabb babakocsis kimozdulásokat. Az unalom a legfőbb rossz, ami csak séta közben történhet, márpedig olykor kikerülhetetlenek a „szürkébb” útszakaszok, ahol alig akad látnivaló. Na, de ha a nyuszis lánc ott csörög-zörög és himbálódzik a baba közelében, akkor esélytelen az unalom, és garantált a jó szórakozás!