Little Dutch szundikendő

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A Little Dutch szundikendő a baba- és mamabarát álmok záloga

Az nem kétséges, hogy a különleges holland márka terméke olyan tulajdonságokkal büszkélkedik, amik kiemelik a tömegtermelés cikkei közül. De vajon mi az, amit feltétlenül érdemes tudni róla, különösen akkor, ha eleve még a szundikendő gondolata is újnak hat? Alábbi írásunkban egy kis betekintést nyújtunk a márka világába!

Mi az a szundikendő? Miért szeretik a babák?

A szundikendő egyáltalán nem új találmány, még ha maga az elnevezés nem is tekinthető réginek. A nyunyóka talán jobban elterjedt a köztudatban, mint divatos kifejezés, vagy az alvótakaró, alvópelus is viszonylag sűrűn előfordulnak, mint leíró jellegű szavak. De mindegy is, hogy konkrétan milyen névvel illetjük, a lényeg, hogy miért szeretik annyira a gyermekek? Azért, mert idővel, ha újszülött kortól velük van a kiválasztott kendő, akkor a kötődés kialakul bennük a textília iránt. Ezáltal a kendő biztonságérzetet ad, a későbbiekben pedig konkrétan támogatja az elalvást, a nyugodt pihenést. Egy olyan horgonnyá válik az élet ismeretlenül zabolátlan tengerében, amire mindig lehet számítani, és ami az otthon, anya-apa illatát hordozza. Nem véletlen, hogy ezt a terméket nem jó ötlet úgy kitisztítani, hogy ezáltal elveszítse azt az illatot, ami a babának egyet jelent az otthonnal. Természetesen olykor eljöhet az idő a mosásra, mert balesetek előfordulhatnak, de erre az esetre a legjobb taktika két kendőt is forgásban tartani, így a gyerkőc egyetlen éjszakára sem maradhat nyugalmat hozó kendőtárs nélkül. Bár a prémiumminőségű termék pillanatok alatt megszárad, azaz gond esetén hamar szolgálatba állítható újfent.

Mi teszi különlegessé a Little Dutch szundikendőket?

A Little Dutch valójában garancia. Garancia a minőségre, a helytállásra, a prémium tulajdonságokra, és a bájos kivitelre. Ugyanis a holland gyártó boldogsággal, örömmel és szépséggel kívánja megajándékozni a vásárlóit, ezt a vágyát minden egyes terméken keresztül hűen, hitelesen közvetíti. Vagyis nem pusztán a megbízhatóság az, ami a kendő sajátossága, hanem az egyedi dizájnja, amivel konkrétan kitűnik a tömegből, és aminek köszönhetően díszes részévé válhat a babaágynak.

A pihe-puha, bársonyos tapintású kendőket csomók teszik izgalmasabbá, amit a kisbabák önfeledten rágcsálhatnak. Ha elérkezik ez az időszak, akkor a kóstolás válik az egyik legfontosabb tapasztalatszerző tevékenységgé, úgyhogy a csomók határozottan jól jönnek, pláne amikor még a fogzás periódusa is beköszönt. A kendők szélén található szalagok újfent kalandokat ígérnek a tapogatáson keresztül felfedezőútra induló babáknak. Minél több típusú, milyenségű és minőségű textíliát ismernek meg közelebbről, annál nagyobb gyakorlati tudásra tesznek szert, aminek a haszna a későbbiekben sokszorosan megmutatkozik. A kendők lelkét alkotó plüssök pedig tüneményes játékszerekként tehetik fel az i-re a pontot.

Mekkora baba számára ajánlottak a szundikendők?

Újszülött kortól már bátran alkalmazhatóak. Az, hogy meddig tart a szundikendő időszaka, abszolút gyermekfüggő. De egyáltalán nincsen semmi baj azzal, ha a gyerkőc sokáig ragaszkodik ehhez a textíliához, ha hosszú időn át társít hozzá biztonságérzetet vagy nyugalmat. Idővel ez úgyis változik, formálódik, de amíg ezek az erős érzelmek megvannak, addig nem érdemes megtörni a varázst.

Hogyan kell tisztán tartani a Little Dutch szundikendőket?

30 fokon gond nélkül moshatóak a márka termékei. Viszont ahogy azt már fentebb kifejtettük a tisztán tartást ildomos a szükséges minimumra korlátozni, mert a kendőnek nem pusztán az anyaga, a látványa az, ami vonzza a babát, hanem természetesen az illata is, ami egyet jelent a nagybetűs otthonnal.