Little Dutch traktor – Az összes termék egy helyen

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A Little Dutch kollekciót nagyon sokan ismeritek már. Folyamatosan jelennek meg újdonságaik, és az újszülöttektől kezdve a nagyobbakig mindenkinek tudtok találni ötleteket e csodaszép, minőségi termékek között. Ismerjétek meg most a Farm kollekció olyan darabjait, ahol a traktorokon van a hangsúly!

Először is: mit kell tudni a Farm kollekcióról?

A kollekció célja, hogy egy fantasztikus mesevilágba lépjenek be a gyerekek olyan játékok segítségével, melyeket a farm ihletett. Bőséges a választék, így fellelhető benne a tyúkos csörgőtől kezdve a szétnyitható istállón át, egészen akár a farmos járássegítőig minden – tényleg nagyon változatos és ötletes lett. A célja egyértelműen az volt, hogy ebbe a különleges világba minden kisgyerek beléphessen – mindegy, hogy újszülött vagy épp óvodás a gyermeketek, biztos, hogy tudtok találni valami kedvére valót. Még Jim és Rosa baba is kapott egy egyedi megjelenést, sőt, saját tyúk és bárány boldog és büszke tulajdonosai lehetnek ebben a kollekcióban.

Miért annyira népszerű a Little Dutch traktor?

Ezt a kérdést meg lehet közelíteni gyermek és szülő szempontból is. A gyerekek természetesen imádnak mindent, ami gurul, és az a tapasztalat, hogy sokukat lenyűgözi a tanyasi élet szépsége: ebbe pedig az állatokon túl természetesen a traktor is beletartozik. Robog, igazi gumikerekeken gurul, érdekes és izgalmas. A szülők azért szeretik, mert fantasztikus a minősége, jól passzol a színviláguk bármilyen gyerekszobába, és mert egyre több család számára fontos az, hogy fa játékok legyenek otthon túlnyomó többségben.

Hány éves kortól ajánlottak azok a játékok, melyek a Farm kollekció traktor elemeihez köthetőek?

Ez attól függ, melyik terméket választjátok. A gurítható traktorok akár már egy 1 éves kezében is érdekesek lehetnek, hiszen ilyenkor már bőszen tologatják ők is a járgányokat. Mindegy, hogy az egyszerűbb, kis méretű traktort vagy az építőelemekkel kiegészítettet választjátok: ettől a kortól kezdve már garantált a sikere, hiszen így vagy úgy, de játszani fog vele a totyogós is. Egy óvodás korú gyermek viszont már feltehetőleg átgondoltan és szabályosan fogja az építőelemeket a traktorra helyezni, fejlesztve ezáltal a logikát, a szem-kéz koordinációt, és a kreativitást.

Nagyon fontos termék az utánfutós traktor is, hiszen kiváló a különböző szerepjátékokhoz: ez pedig 2 éves kortól már egyre gyakoribbá válik, egyre többször merülnek el a gyerekek a saját kis képzelt világukban, melyhez nagyon jól jön egy olyan játék, ami megteremti erre a lehetőséget. Az utánfutós traktorhoz vannak állatok is, így többek között például eljátszhatják azt, hogy ők a gazdák, akik szállítják az állatokat.

 A kirakók, melyeken a farmos élet különböző elemei jelennek meg, kétéves kortól ajánlottak. Nagy a méretük, könnyen meg tudják fogni, és ezáltal összeilleszteni is egyszerűbb az egyes darabokat.

Milyen anyagból készülnek a játékok és mennyire strapabíróak?

Ez egy nagyon fontos kérdés. A traktorok FSC minősítésű fából készülnek. Vízbázisú festékkel pingálják őket színesre, hogy 100% bababarát legyen mind – ennél fontosabb szempont pedig nincs. Nem pattognak le, nem fogják színesre festeni gyermekeitek kezét, és nem fog belőlük sehol leesni, letörni egyetlen darabka sem.

A kirakók nagyon erős kartonból készülnek, ennek, és a jó minőségű festéknek köszönhetően – megfelelő használat mellett természetesen – évekig hibátlanok tudnak maradni.

Szerencsére már nagyon sokatoknak bizonyított ez a márka, mi pedig 100%-os bizonyossággal tudjuk állítani, hogy nem csak azért jók, mert szépek és ízlésesek a visszafogott pasztellszínek, hanem azért is, mert erősek és ellenállóak a termékek.