Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A Little Dutch vonat világ körüli kalandra kalauzolja a gyerkőcöket

Van az a minőség, ami két szóval írható körül a leghitelesebben? Igen! A Little Dutch pont ilyen. Biztosíték a jó szórakozásra, az egyediségre, és jelen esetben a vágányokon át zakatoló vonatozásra.

Milyen fajta Little Dutch vonatok kaphatóak a MiniStudio kínálatában?

A felhozatal színpompás! A készlet pöfögő tagjai között akadnak vonatok, komplett pályák, sőt építőelemek is. Így aztán a vasúti világ nemcsak megálmodható, nem pusztán a fantáziavilágban kelthető életre, hanem konkrétan meg is építhető a stílusos, praktikus, stramm komponensek segítségével. Ennyire egyszerű, mégis nagyszerű az egész! Ráadásul még időben jelezzük, hogy ez az a játék, ami kortalan. Abban a tekintetben mindenképpen, hogy általában nemcsak a kicsik kedvence, hanem a felnőttek is rajonganak érte. Valahogy a vonatozás, mint szenvedély, mint gyermekkori vágyálom többnyire felnőttkorban is megmarad, ami azért jó hír, mert a híres-neves gyártó modelljeivel a családtagok együttes erővel, a közösen eltöltött idő ajándékán keresztül tapasztalhatják meg és élhetik át a gőzmozdonyos élményeket.

Mekkora kortól ajánlható és miért?

A Little Dutch vonat egy éves kortól ajánlható. Ám mindig érdemes hozzátenni, hogy nem feltétlenül az életkor az, ami döntő. Akadnak lurkók, akik a tizenkét hónap elteltével még nem feltétlenül nyitottak a vonatozás élményére. Ezzel sincsen baj, pusztán egy kis időre van szükségük. Viszont nem egyszer már tíz hónapos korban vonzalmat váltanak ki a „sihuhuk”. Tehát az ajánlás 12 hónapos kortól szól, de mindig célszerű az egyéni képességek, készségek alapján eldönteni, hogy itt van-e az idő.

Arra a kérdésre pedig, hogy miért éri meg beruházni egy vonatra nagyon egyszerű a válasz! Azért, mert fejleszti a készségeket, képességeket, azért, mert a szépérzéket sem hagyja érintetlenül, és azért, mert olyan meglepetés, ami a jövőnek is szól, köszönhetően minőségi alapanyagának és kialakításának. A fa, mint felhasznált alapanyag gondoskodik a prémium jellemvonásokról, akárcsak a márka házán megszokott dizájn. Mindegy alapvetően, hogy tengerész vagy virágos-pillangós stílusról, kék vagy pink színről beszélünk, a paletta tagjai kivétel nélkül színpompásak, játszásra teremtettek!

Miből készülnek a vagonok? Mennyire strapabíróak?

A Little Dutch vonat fából készül, ami önmagában garancia a minőségre, a helytállóságra, a strammságra. Ezek a játékok bírják a gyűrődést úgy, hogy közben mit sem fakul a szépségük. Ezért is írtuk azt, hogy a jövő játékai is egyben, mert akár több generáció kiszolgálására is alkalmasak.

Honnan indult a Little Dutch brand „vonata”?

A márka története önmagában szívderítő. Hiszen egyetlen álom volt csupán mindaz, amit napjainkban már a márka megtestesít. Egy álom, ami egy édesanya szívében fogant meg, aki egyediségre vágyott. Különlegességre, amit minden gyermek, minden szülő, azaz minden család megérdemel. Mert igen, bár a legtöbb holmi azonos, óhatatlanul ismétlődnek azok a háztartási eszközök, amik nélkülözhetetlenek, vagy azok a játékszerek, amik népszerűek, de miért ne lehetnének a megszokottól, a hagyományostól eltérőek? Színesek, vidámak, épp oly lelkesítően ragyogóak, mint amilyenek a gyermekek? Ezek a kérdések indították útjára a „vonatot”, ami végül bejárta és meg is hódította a nagyvilágot. S hogy minek köszönhető ez a gyors felívelés? Annak, hogy a márka pontosan azt kínálja, azt nyújtja, amire a legtöbben vágynak. Minőséget egyedi köntösben. Megközelíthetőséget, mégis különlegességet. Megbízhatóságot, tartósságot, egyúttal szépséget. Mert a gyártó hitvallása szerint ezek a komponensek kivétel nélkül elengedhetetlenek a kerek egészhez.