Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A Moulin Roty márka története

A Moulin Roty egy francia játék- és gyermekcikk márka, amelyet 1972-ben alapítottak a franciaországi Nantes városában. A cég eredetileg textíliák gyártásával foglalkozott, de később kiterjesztette tevékenységét a játékok, babák és gyermekcikkek területére. A Moulin Roty termékek különlegessége azok kreatív, kézzel készített és művészileg kidolgozott jellege. A márka a minőségi anyagokra és a részletekre helyezi a hangsúlyt, így termékeik híresek a finom kidolgozásáról és a varázslatos küllemükről. Az évek során a Moulin Roty széles választékot teremtett játékokban, babákban, gyermekruházatban, dekorációkban és egyéb gyermekcikkekben. A termékek között megtalálhatók plüssállatok, babák, játékok, hintalók, ruhák, pelenkázótáskák és sok más. Ezek a termékek gyakran örökzöld stílusban készülnek, a múlt idők játékaiból és meséiből inspirálódva. A Moulin Roty márkájú termékek világszerte népszerűek és több mint 40 országban értékesítik őket. A cég elkötelezett a minőség iránt, és folyamatosan munkálkodik az új és innovatív termékek kifejlesztésén.

Mitől különlegesek a Moulin Roty játékok?

A Moulin Roty játékok egyértelműen a már említett művészi kidolgozottságuktól különlegesek, emellett nagyon magas minőségű anyagokat használnak a gyártás során, így a játékok tartósak, strapabíróak és sok-sok évig élvezhetőek maradnak. 

Milyen babajátékokat gyárt a Moulin Roty?

A márka számos babajátékokat gyárt, fiúknak és lányoknak egyaránt. Kínálatukban találhatók egészen piciknek készült játékok, mint például rágókák, csörgők és zenélő plüss állatok, vagy szundikendők. A márka híres babáikról, melyek között megtalálhatóak plüss és puha babák, de babaágyak és kiegészítők is. Egy másik jellegzetes Moulin Roty termék a kézzel készült plüss állatok, amik gondos odafigyeléssel készülnek, hogy minden gyermek megtalálhassa a cég kínálatában legújabb kis barátját. Emellett találhattok még matricázó- és színező albumokat is, illetve készségfejlesztő játékokat, vagy akár kiságyforgókat is.

A Ministudio.hu kedvenc Moulin Roty termékei

  1. Moulin Roty játékhangszer – metalofon

A márka kínálatában számos hangszer is megtalálható. A gyerek számára fontos, hogy minél kisebb korban már hangszert vegyenek a kezükbe (akár mennyire is megpróbálja ez néha a szülők türelmét), hiszen agyuk és testük számos területére van jótékony hatással ha a zenét nem csak hallgatják, hanem maguk “csinálják”.

  1. Lendkerekes Fémautó

A kisfiúk kendvenc játéka a Moulin Roty kínálatából sem maradhatott ki. Ezek a cuki részletekkel díszített autók nem véletlenül nyerték el már sok gyerek és felnőtt tetszését. Fém anyaguk miatt ráadásul rendkívül tartósak és strapabíróak, így a gyerekek kezébe biztonsággal adhatóak, nagyobb esés, vagy karambol esetén sem lesz bajuk.

  1. Moulin Roty – Tánciskola – tüll szoknyás egérke bőrönben

Ez a tüllszoknyás táncoló kisegér egyike azoknak a kézzel – és nagy gonddal készült plüssöknek, melyekről a korábbiakban már szó esett. A márka egyik klasszikus terméke, amely könnyen belopja magát anyukák és kislányok szívébe egyaránt.

  1. Egyszer Volt, Hol Nem Volt – Rózsaszín tündérke

Ez a prémium minőségű tündér baba remek játszótárs lehet egy kislány számára. Elkísérheti őt oviba, a játszótérre, a parkba, és segíthet a lányoknak a mindennapi élet során. Gyönyörű ruhájának köszönhetően a gyerekszoba dísze is lesz. Segítségével a gyerekek egy másik világba csöppenhetnek, ahol ők is szépséges hercegnők és tündérek lehetnek. A baba ruhája pamutból, teste pedig puha anyagból készült, így akár 10 hónapos kortól is ajánlott.

  1. Diavetítő lámpa – Mesevetítő: Macskabajusz

Mesevetítő lámpa, egy régi klasszikus – egyszerű, mai kivitelben. Ez az újdonság a Moulin Roty diavetítő lámpája, amely a régi diavetítők által nyújtott varázslatot idézi fel. A mesélés mellett a Macskabajusz csomagban három, egyenként 8 képet tartalmazó dia, valamint a 3 db könyvecske segít a tanulásban is. Nemcsak arra ösztönöz, hogy csodálatos történeteket találjatok ki, de közben megtanulhatjátok a rovarok, madarak és állatok nevét is.