Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

NOBODINOZ

A Nobodinoz francia és spanyol márka, ahol az elegancia és a mediterrán játékosság összeér.

Murielle és Roman Bressan alapították 2012 -ben. A márka csecsemőknek, gyermekeknek és felnőtteknek szól. A házaspár létrehozott egy olyan márkát, ahol a termékek képviselik a letisztult francia eleganciát mind anyagokban, mind formavilágban és ezt ötvözik egy kis tengerparti mediterrán hangulattal. Így a termékek tökéletesen illeszkednek a mindennapi életünkbe, nappaliba vagy babaszobába. És mindenekelőtt fontosnak tartják, hogy a termékek hozzájáruljanak a gyermekek fejlődéséhez.

Eredeti és egyedi termékek, amelyek GOTS és OEKO TEX minősítésű tartós anyagokból készülnek, ezt szereti Murielle és a Roman! Így a termékek nemzedékről nemzedékre továbbadhatók. Az anyagokról még fontos tudni, hogy a szövetek egyediek, és kifejezetten a Nobodinoz számára készültek barcelonai organikus pamutból.

A megálmodók szorosan figyelemmel kísérik a termelést, és tiszteletben tartják a fenntartható módszereket, amelyek csökkentik a környezetszennyezést. A kivitelezésre is nagy hangsúlyt fektetnek Nobodinoznál. A Bressans házaspár együtt dolgozik a helyi beszállítókkal, ezt teszik a legjobb minőség garantálása érdekében, és így tiszteletben tartják a környezetet a jövő generációi számára!

Hivatalos weboldaluk: www.nobodinoz.es