Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

OYOY designer játékok és kiegészítők Dániából

Az OYOY több mint egy dizájner márka. A céljuk az, hogy a szülők újra élhessék gyerekkori emlékeiket miközben újakat kreálnak gyermekeiknek. Termékeik a már-már tradícióvá vált Dán egyszerűségből merít inspirációt. A játékosság mellett a leegyszerűsített formavilágot reprezentálják a termékeik, így ez stílus minden otthonba tökéletesen beilleszthető.

A dán OYOY 2012 januárjában lett alpítva egy dán tervező, Lotte Fynboe által. A dizájn teljes mértékben a klasszikus és funkcionális vonalat követi, amelyek időtálló, minőségi anyagokból készülnek és rendkívül csábító színvilág jellemzi őket. A tradícionális dán dizájn újragondolásának célja, hogy visszahozza a csodálatos gyerekkori emlékeket.

Az OYOY név eredete onnan ered hogy minden dán repülőgép magán viseli az OY betűket már 1929 óta. Teljesen mindegy épp merre járnak a világban ez a kis szimbólum összekapcsolja őket és összeköti őket hazájukkal. Ezt szem előtt tartva alkották meg az OYOY márkát ami bárhova is jut el a világba mindig magában fogja hordozni a dán gyökereket és örökséget.