Pelenkázó lap utazáshoz

Minőségi termékekkel körbevenni magunkat egy újszülött baba érkezésekor hihetetlen jó érzés – ha pedig még szépek és esztétikusak is, az külön boldogság nekünk, édesanyáknak. Hogy miért? Mert melengeti a lelkünket, mert mindannyian szeretjük a szépet, és a fárasztó hétköznapok rutinja közepette jól esik valami olyat a kezünkbe fogni, ami örömet okoz. Ez tökéletesen igaz egy pelenkázó lapra is, ugyanis annyira gyönyörűeket gyártanak már belőle, hogy igazán komoly fejtörést okoz a kiválasztása. A szépsége és minősége mellett elképesztően praktikusak is, erről többet az oldal alján olvashatsz – kínálatunkban pedig egészen biztosan a legjobb minőségű baba pelenkázó lapokból válogathatnak az anyukák!

Ha választasz még 25.210 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Mire jó egy szép pelenkázó lap?

Mekkora babáknál lehet használni?  

Egy pelenkázó lap alapvető előnye az, hogy amikor a pelenka kicserélése szükségessé válik, akkor erre a lapra fektethetjük a babánkat. Puhák, párnázottak, így a csecsemő abszolút kényelemben érezheti magát akkor is, ha épp nem az otthoni környezetben történik a csere. Segítenek fenntartani a tisztaságot és a higiéniát, hiszen nagyon fontos, hogy semmilyen szennyeződéssel ne tudjon érintkezni a baba bőre. Mivel összecsukhatóak és kis helyen is elférnek, bármelyik pelenkázótáskában jól elférnek és csak elő kell őket kapni akkor, amikor szükség van rá.  Természetesen már újszülött kortól használhatóak, és abszolút bátorítunk arra mindenkit, hogy tegye meg, mert kiváló módja a higiénikus pelenka cserének egy ilyen termék használata.

Milyen anyagból készülnek a nálunk kapható pelenkázó lapok?

Jelenleg három márka pelenkázó lapjait kínáljuk áruházunkban: Little Dutch, Konges Slojd és Mushie.

A Konges Slojd márka lapjai 100% organikus pamutból készülnek, vízlepergető bevonattal. Kibontva a 70 centis hosszúságot is elérik, mintázatuk pedig rendkívül kedves és visszafogott: van apró cseresznyés, citromos és csillagos is.

A Little Dutch márkáé 100% ÖKO-TEX pamutból készül, töltőanyaguk pedig 100% poliészter. Ebben a márkában találkozunk a „legszínesebb” kínálattal pelenkázó lapok terén: vannak színesebbek, sűrűn mintázottak, de teljesen egyszerű bézs színben is kaphatóak.

A Mushie hordozható pelenkázó lap 100% pamutból készül és 70 centiméteres hosszúsággal bír. Anyaguk vízlepergető, ez természetesen fontos, hiszen történhetnek „pisi balesetek”, amikor jól jön, hogy csak letöröljük egy nedves törlőkendővel a foltot.

Mindegyik márka esetében azt javasoljuk, hogy 30 fokon legyenek kimosva, ez biztosítja, hogy minél tovább megtarthassák a minőséget. Szárítógépbe semmiképpen se tegyük, ilyen finom és minőségi anyagoknál csak kárt okozunk bennük.

Mekkora egy pelenkázó lap súlya?

Pontos súlyt ugyan nem tudunk, de gyakorlatilag lényegtelen is, hiszen mindegyikről elmondható: ezek a termékek pihekönnyűek, gyakorlatilag észre sem lehet venni, hogy a táskában lapulnak.

Mit kell tudni a pelenkázó lap márkáinkról?

Nézzük őket szépen sorban!

A Little Dutch egy holland márka, mely csecsemők, kisgyermekek és óvodások számára gyárt magas minőségű termékeket. Nagyon népszerűvé vált az elmúlt években, rengetegen ismerik őket. A tervezés során nem csak azt veszik figyelembe, hogy gyönyörű legyen a design, hanem azt is, hogy maximálisan kihasználható és praktikus legyen minden egyes termék. 100% bababarát anyagokat használnak, így soha nem kell aggódnunk afelől, hogy bármilyen káros anyaggal érintkezik a babánk bőre. Figyelembe veszik a szülők igényeit is, és olyan dolgokat adnak ki a kezeik közül, ami egy felnőtt szemének is igényének is kielégítő – hiszen mindannyian a legjobbat akarjuk a gyermekünknek.

A Konges Slojd dán márka is méltán híressé vált sokak körében, ráadásul rendkívül széles a választék náluk is: babaruházat, babakelengyék, játékok és kiegészítők is fellelhetőek náluk. A skandináv minimalizmus és a letisztult design minden egyes termékük esetében visszaköszön, az apró részletek pedig annyira érdekesek, hogy nem lehet betelni velük! Amennyire csak lehetséges, környezetbarát anyagokat alkalmaznak, a 100% bababarát és biztonságos termékek pedig itt is teljesen helytállóak.

A Mushie márka dán alapú, ugyanúgy a letisztult minimalista design a fő irányvonala. A szülők is nagyon szeretik a biztonságos és kényelmes termékek miatt, ráadásul igyekeznek megfizethető áron hozni ezt a színvonalat. Azt vallják, hogy a kisbabák a legjobbat érdemlik, ezért olyan termékeket gyártanak, amik hosszú életűek, és nem kell őket cserélni.