Pelenkázó táska

A pelenkázó táska egy olyan rendszerező ami a kisgyerekes anyukák kötelező útitársa a mindennapokban. Elfér benne minden amire a kisgyermeknek szüksége lehet! Minden hétköznapi dolog ami a gyermek igényét kielégíti kényelmesen tárolható benne.

A Done by Deer pelenkázó hátitáska egyesíti a funkcionalitást és fenntarthatóságot, egyszerre praktikus és divatos, megfelel a legújabb trendeknek, és a pelenkás időszak lejártával „normál” táskaként is kiválóan megállja a helyét.

Nagyon tágas, így kezeid szabadon maradhatnak miközben a legszükségesebb babaholmikat magaddal viszed.

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Egy újszülött érkezésével jelentős lista tud felhalmozódni a babakelengye listán. Vannak azonban olyan dolgok, amik az édesanyák dolgát könnyítik meg és elengedhetetlen, szerves részeivé válnak a mindennapoknak. Valljuk be: ha ezek a termékek szépek, modernek és divatosak, akkor máris egy kicsit szebb és könnyebb a nap, hiszen a mi kényelmünk és vizuális igényünk van kiszolgálva – amellett, hogy a nap minden percét alárendeljük szeretett kisbabánknak.

A pelenkázó táskáknak nagyon fontos szerepe van: megkönnyíti az édesanyák dolgát abban, hogy hatékonyan és gyorsan ki tudják szolgálni babák igényeit akkor, amikor arra szükség van.

Milyen a jó pelenkázó táska?

A jó pelenkázó táska kiválasztásakor érdemes több szempontot is figyelembe venni. Ha ezeket alaposan megfontoljuk, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy egy éveken át tartós és használható, értékes darab mellett tettük le a voksunkat.

 1. Méret: ez a legfontosabb, hiszen el kell nyelniük mindent, amire csak szükség lehet. Ezek nem csak a pelenkázás kellékei lehetnek, hiszen bőven akadnak még olyan dolgok, melyekre egy babának szüksége lehet egy otthonról való kimozdulás során.
 2. Kényelem: fontos szempont, hogy kényelmes legyen a táska hordozása. Ha egy pánt vág, ha kiderül, hogy rossz típust választottál, akkor több bosszúságot képez okozni, mint hogy segítene. Érdemes átgondolni, hogy egy hátizsák, vagy egy válltáska kényelmesebb-e számodra. Ha teheted, próbáld ki személyesen a boltban – nálunk erre is megvan a lehetőséged!
 3. Rendszerezés: egy jó pelenkázótáska számos rekesszel, zsebbel és rendszerezési lehetőséggel rendelkezik. Ez azért fontos, mert sokkal könnyebben és gyorsabban hozzáférünk azokhoz a dolgokhoz, melyekhez adott pillanatban szükségünk van.
 4. Könnyű tisztíthatóság: mivel bármikor megtörténhet, hogy egy víz, tápszer, gyümölcspüré – vagy igazából bármi, ami folyékony – kiborulhat, fontos arra is gondolni, hogy vajon tudjuk-e majd megfelelően tisztítani a táskánkat, ha szükség van rá.
 5. Stílus: nem elhanyagolható szempont, hogy egy jó pelenkázó táska legyen stílusos és modern: így fogod tudni magabiztosan hordani a mindennapokban.

Minek kell elférnie egy pelenkázó táskában?

Természetesen ez teljes mértékben függhet az egyéni igényektől, de van jó néhány olyan általános dolog, ami biztos, hogy mindenki táskájában ott van.

Ilyen lehet:

 • pelenkák, nedves törlőkendők, popsikrém, pelenkázó alátét, zacskó a szennyesnek
 • ha tápszeres a baba, cumisüveg, esetleg egy adag tápszer bekeverve
 • cumi, ha szükséges
 • apróbb játékok, amik lekötik a baba figyelmét
 • „mini gyógyszertár” – ezt mindenki maga dönti el, mivel tud teljesen nyugodtan elindulni otthonról
 • anya személyes dolgai: kulcsok, pénztárca, kártyák, telefon, fontos iratok
 • egyéb, az egyéni preferencia alapján

Milyen színekben kaphatok pelenkázó táskát a ministudio.hu webshopban?

Kínálatunkat igyekeztünk úgy alakítani, hogy mindenki megtalálja a számára legvonzóbb, legízlésesebb táskát, amit örömmel tud hordani a mindennapok során.

Kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy visszafogott, ám divatos színeket használjunk: van pasztellrózsaszín, zöld, homokszínű, kék, barna, szürke… A kínálat egyébként folyamatosan bővül, szóval bármikor egészülhet még ki a paletta újabb darabokkal.

A legjobb pelenkázó táska márkák

A mi kedvenceink közé tartozik a Done by Deer és a Leclerc. Mindkét esetben maximális minőségű az anyaghasználat és megfelelnek egy modernkori nő elvárásainak.

A Leclerc pelenkázó tartalmaz egy pelenkázó lapot és egy speciális thermo zsebet is. A pelenkázótáskán speciális klipek találhatók, amivel könnyedén rögzíteni lehet őket egy Leclerc babakocsihoz.

A Done by Deer pelenkázó hátitáskák tökéletes megoldások azoknak a nőknek, akik a 100%-os kényelmet részesítik előnyben. Ha valakinek nem komfortos vállon, oldalt hordani a megpakolt táskát, akkor ezek sokkal jobb megoldások lehetnek. Az igazán extra különlegességük, hogy táskánként 38 PET palackot használtak fel a megalkotáshoz. 7 belső zseb és 1 külső cipzáros zseb szolgálja a praktikumot – ezek jelentősen megkönnyítik a rendszerezést.